xunn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Stormscale'de Orgrimmar'a raid yapmak sağlam kalça ister yalnız. ŞEhre giriyorsun içerisi *dolu* direk. o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yok biz horde'uz zaten :P org a raid yapıp napalım critter mı keselim köpek neyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Gelin Wotlk'de açılacak fresh servera hep beraber :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 critter yok org'da zuzuzuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 BULURSAM NAPICAN??? abi saygılar az önce ettigim lafları yanlıs anlama sana diildi :( http://www.wowhead.com/?npcs=8&filter=cr=6;crs=1637;crv=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 - Illumination changed: After getting a critical effect from your Flash of Light, Holy Light, or Holy Shock heal spell you have a 20/40/60/80/100% chance to gain mana equal to 60% of the base cost of the spell. (old version: After getting a critical effect from your Flash of Light, Holy Light, or Holy Shock heal spell you gain mana equal to 60% of the base cost of the spell). burda degisen ne yaw ? annamadım ben tooltip diyecem oda aynı olması lazım eskidende %20,%40,%60,%80,%100 diye giderdi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 http://www.wowhead.com/?spell=20210 şimdiki http://wotlk.wowhead.com/?spell=20210 wotlk sahiden bir fark yok gibi :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 hatalı yazımdır değiştiriler ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 harbiden wotlk'ta hardcore raid yapacak bi guildde toplansak paticik olarak fena olmaz. ama vay ak gibi darmadagın olmasın, ciddi is becerelim. cok sey istiyorum di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Malesef olmaz öyle bişey. Burda tartışacak konu bulamayız sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Ben inisiyatifimi kullanıp organize edecem pati ahalisini :p Karşılığında sadece 5000 goldluk ufacıcık minnacıcık bir bağış bekliyorum, epic kuş için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Sen öyle bir organizasyon yap, 5knın lafı olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 organizasyon yarı yolda patlarsa faizi ile alırız haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Pati ahalisiyle çok hardcore heroic yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Biraz da boost tabi, şöyle ZA falan iyi gider, donatayım üstümü başımı, L26'yım daha ama olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Gangren said: Ben inisiyatifimi kullanıp organize edecem pati ahalisini :p Karşılığında sadece 5000 goldluk ufacıcık minnacıcık bir bağış bekliyorum, epic kuş için :p Yaparsan öyle bir organizasyon veririm ben sana o goldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Seni davet ettiğimizi kim söyledi pillar abuser? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 zaten hemen hemen her raidin 10 kişiligi olmicak mı? e biz 25 kişi çıkaramıyoruz progress ilerliyemiyo diye bırakmıstık VAY AK yi 10 kişi çok çok rahat toplarız hatta saenin altlarıyla birlikte 4-5 tane raid çıkarırız 10 kişilik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Xunn boss keserken ice lance işe yaramıyor ona göre gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Sae için Orgrimmar'a koyacaklarmış instanceları zaten, başka yeree gitmio adam :p Neyse, konu çok dağılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Ekmek said: Xunn boss keserken ice lance işe yaramıyor ona göre gel. Kim demiş ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 POWNT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Doğru diyosun aslında, frostfire spamlerken o debuff ı aktif tutucak adam lazım yanıma bi tane. Ayrıca %10 şansla aktif olan debuff üzerine %70 şansla 2k lık crit koyma ihtimali ne bileyim, çok iyi değil sanki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 oy oy gel sen benim çömezim ol tripleri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Bu arada frostfire'ın bu debuffı zaten koyacağı yönündeki umudumuz hala ayakta duruyor dimi? Aksi bişey yok hala. Sırf ona göre talent hazırladım ben, ağır frost + fire takviyeli frostfire spam talenti. nerdeyse Frostfireın genel crit yüzdesini %15 arttıracam bu talent sayesinde, lütfen proclasın bu debuff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar