Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Bilgileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
- Illumination changed: After getting a critical effect from your Flash of Light, Holy Light, or Holy Shock heal spell you have a 20/40/60/80/100% chance to gain mana equal to 60% of the base cost of the spell. (old version: After getting a critical effect from your Flash of Light, Holy Light, or Holy Shock heal spell you gain mana equal to 60% of the base cost of the spell).

burda degisen ne yaw ? annamadım ben tooltip diyecem oda aynı olması lazım eskidende %20,%40,%60,%80,%100 diye giderdi ...
Mesaj tarihi:
Gangren said:
Ben inisiyatifimi kullanıp organize edecem pati ahalisini :p

Karşılığında sadece 5000 goldluk ufacıcık minnacıcık bir bağış bekliyorum, epic kuş için :p

Yaparsan öyle bir organizasyon veririm ben sana o goldu.
Mesaj tarihi:
zaten hemen hemen her raidin 10 kişiligi olmicak mı?
e biz 25 kişi çıkaramıyoruz progress ilerliyemiyo diye bırakmıstık VAY AK yi
10 kişi çok çok rahat toplarız hatta saenin altlarıyla birlikte 4-5 tane raid çıkarırız 10 kişilik :D
Mesaj tarihi:
Doğru diyosun aslında,
frostfire spamlerken o debuff ı aktif tutucak adam lazım yanıma bi tane.
Ayrıca %10 şansla aktif olan debuff üzerine %70 şansla 2k lık crit koyma ihtimali ne bileyim, çok iyi değil sanki =/
Mesaj tarihi:
Bu arada frostfire'ın bu debuffı zaten koyacağı yönündeki umudumuz hala ayakta duruyor dimi? Aksi bişey yok hala. Sırf ona göre talent hazırladım ben, ağır frost + fire takviyeli frostfire spam talenti.

nerdeyse Frostfireın genel crit yüzdesini %15 arttıracam bu talent sayesinde, lütfen proclasın bu debuff.
  • Yeni Oluştur...