Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 valla açık arttırma yaparım nasılsa acc kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Acc kapalı ise nasıl beta key gelicekki sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 acc.'ın acık olması gerektigi nerede yazıyor ? kapalı acc.'la opt-in'e girerken bi uyarı vermedi cunku... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 kfg said: acc.'ın acık olması gerektigi nerede yazıyor ? kapalı acc.'la opt-in'e girerken bi uyarı vermedi cunku... Orjinal beta invite mail şeysi. Orda yazıo active acc diye.WoW EU Forumları konu ile ilgili topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Şöyle bir yazı vardı. said: Q: Who is eligible for the Wrath of the Lich King Beta opt-in? A: Any player who has both an active World of Warcraft subscription and World of Warcraft: The Burning Crusade is eligible to opt in to the beta at (https://www.worldofwarcraft.com/account/beta-opt-in.html / [www.wow-europe.com]). The account must be active when the beta starts in order to be eligible to receive an invitation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 rastgele auth key denerken buldum bitane yihuuu mesela yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 FreEmoon said: Şöyle bir yazı vardı. said: Q: Who is eligible for the Wrath of the Lich King Beta opt-in? A: Any player who has both an active World of Warcraft subscription and World of Warcraft: The Burning Crusade is eligible to opt in to the beta at (https://www.worldofwarcraft.com/account/beta-opt-in.html / [www.wow-europe.com]). The account must be active when the beta starts in order to be eligible to receive an invitation. şimdi 15inde aktif olup sonra kapanan acc lar da invite alabiliomu. yoksa oynamak için active acc mu lazım ben 23 ünde kapattım da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Sparkcaster said: rastgele auth key denerken buldum bitane yihuuu mesela yani brute bile kullansan olmaz bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Dworgian said: şimdi 15inde aktif olup sonra kapanan acc lar da invite alabiliomu. yoksa oynamak için active acc mu lazım ben 23 ünde kapattım da :D Aslında benim o yazıdan anladığım "herkeze beta key gelebilir, bunun için hesabınızın aktif olması yada TBC olması bile gerekmiyor ama betaya girmek için aktif bir tbc hesabınız olması lazım". Tabi yanlış anlıyorda olabilirim bu yazıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Ben de öyle anladım aslında (yalan, hesap kapalı diye umudumu yitirmiim diye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 kapalı acc uma key gelsin istiorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 FreEmoon said: Dworgian said: şimdi 15inde aktif olup sonra kapanan acc lar da invite alabiliomu. yoksa oynamak için active acc mu lazım ben 23 ünde kapattım da :D Aslında benim o yazıdan anladığım "herkeze beta key gelebilir, bunun için hesabınızın aktif olması yada TBC olması bile gerekmiyor ama betaya girmek için aktif bir tbc hesabınız olması lazım". Tabi yanlış anlıyorda olabilirim bu yazıyı. ben de aynen oyle anladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 beta başladığında acc un aktif olması gerek yazıyo işte inv almak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 hayır, benim anladıgım invite almak icin degil, beta'ya giris yapmak icin acc.'unun aktif olması gerekiyor, invite'ı aldıktan sonra betaya gireceginde acc.u aktif etsen olur yani gibi anladım ama yanlıs olabilir tabii =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 The account must be active when the beta starts in order to be eligible to receive an invitation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 e dworgian'ın koydugu resimde invite gelmis zaten, invite'ta yazıyor, beta basladıgında acc. aktif olsun diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 inv için beta başladıgında (15 temmuz) aktif bir hesap olması gerekiyo dio işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 RECIEVE AN INVITATION arkadaşlar, alabilmek için açık olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 "...to participate in beta tests, you must have a valid retail World of Warcraft account active and in good standing as of July 15, 2008..." katılmak için (1. bold) 15 inde açık ve kullanılabilir durumda bir acc (2. bold) yani maile göre 15 inde hesap açıktıysa inv gelebilir her an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Dworgian said: "...to participate in beta tests, you must have a valid retail World of Warcraft account active and in good standing as of July 15, 2008..." katılmak için (1. bold) 15 inde açık ve kullanılabilir durumda bir acc (2. bold) yani maile göre 15 inde hesap açıktıysa inv gelebilir her an :D to participate'ten kasıt bence invite geldikten sonra betaya girebilmek için yani bildiğin oyuna girebilmek için aktif account gerektiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Participate olayının içinde Beta Invite almakta var ama, herkese verilmiyor sonuçta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ben bi dps druid talent tree yaptım bi baksanıza :D Kitty Dps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 @Dworgian PvP'mi bu? Yani öyle bile olsa shredding attacksız cat talenti olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Olmamış. Hem kitty dps diyosun hem de imp shred ve R&T yok. Böyle daha iyi http://wotlk.wowhead.com/?talent=0ZxGMsfr0VhRAkAo0Eczb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 O bu deilde , var mı invite gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar