Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Melee abilitylerden proclamicak olması kötü, özellikle çok Swipe kullanılan durumlarında işe yarıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Öylede 10 saniyelik CD kalmış be hocam, kesinlikle daha sık proclayacak emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 hahaha dikkat etmemistim, gangren blizzard ikonu koymus soldaki avatar kısmına, hocam senin postları diger forum sitelerine falan "blue post" olarak liknleyebilirmiyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 FreEmoon said: Öylede 10 saniyelik CD kalmış be hocam, kesinlikle daha sık proclayacak emin ol. 10 saniyelik cd'ın kalkması, genellikle tanklar için çok işe yaramıyor ama. Mangle, Maul, Lacerate ve Swipe kullanıyorsun rotasyonda. Mangle cd olduğunda, Lacerate ve Maul devreye giriyor, Maul next attack'ı white hit olmaktan çıkarıyor, Lacerate (ve Swipe) ise instant. Rage'den bol birşey olmadığından tanklarken, Mangle kullanıyorsun, cd'a girdiğinde Lacerate ve Maul (white hit yok şu anda farkındaysan hiç) cd dolunca tekrar Mangle, rinse and repeat. Çok white hit yok = çok OoC yok =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Hımm, evet tank druid için baya iğrenç bir durum olmuş haklısın. Ben hep cat gibi düşünüyorum, totemden haste, itemden haste derken bol bol white vuracak bol bol OoC proclayacak diye söylüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Gangren said: FreEmoon said: Öylede 10 saniyelik CD kalmış be hocam, kesinlikle daha sık proclayacak emin ol. 10 saniyelik cd'ın kalkması, genellikle tanklar için çok işe yaramıyor ama. Mangle, Maul, Lacerate ve Swipe kullanıyorsun rotasyonda. Mangle cd olduğunda, Lacerate ve Maul devreye giriyor, Maul next attack'ı white hit olmaktan çıkarıyor, Lacerate (ve Swipe) ise instant. Rage'den bol birşey olmadığından tanklarken, Mangle kullanıyorsun, cd'a girdiğinde Lacerate ve Maul (white hit yok şu anda farkındaysan hiç) cd dolunca tekrar Mangle, rinse and repeat. Çok white hit yok = çok OoC yok =/ aynen çok saçma olmuş sdece white dmg da devreye girmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ayıyken beyaz vuruyorsan bi yerde yanlış yapıyosun demektir. Değişir o mekanik. En azından maul vurunca da proclar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 axedice said: En azından maul vurunca da proclar falan. amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 oO http://www.youtube.com/watch?v=bxNcl22G8cA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ayrıca PvE realminde oynayan mageler hpyi %35 in altına düşürüp quest yapar, inanılmaz hızlı biter questler. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 http://vimeo.com/1443072 Muahahahahahaha!!!11bironbiryuzonbir vimeo.com/1443072 (hd olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Prot pallyler zaten yapıyor bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 o rün şeysi add on felan mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ayrıca sen nerden buldun acc :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Masquerade said: Prot pallyler zaten yapıyor bunu :) Evet de onlar kurt cikarabiliyor mu? :P @Sparkcaster Paris'e gittim WWI'ye katildim :P Not: Ingiltere'de uni okudugumdan Paris'e gitmek ucuz oldu (tren sagolsun). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ya çok dk oynamak istiyorum zırt pırt nerflemeseler bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Tüm noteları tek tek inceleyemedim haliyle ama potionların kullanımında çok saçma sapan bir değişim olduğunu duydum doğru mudur ? Doğruysa detaylarıyla paylaşır mısınız ? Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Evet artik potion kullanirsan tekrardan potion kullanmak icin combat disi bir sure beklemen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 İlk okuduğumda banada çok saçma gelmişti ama herşeyi ona göre ayarlıyor adamlar. Sırf bu değişiklil bile http://wotlk.wowhead.com/?spell=48936 ne demek istediğimi açıklayacaktır. imp talenti ile beraber 110mp5. Üstelik hunter-retro paladin- shadow priestin sürekli raide mana sağlıyacağınıda düşünürsek potların bu şekilde olması çokta saçma olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 10man raidler sıçış o zaman, yanlış yapıyorlar biraz. Hep söyledikleri "raid kompozisyonunu serbest bırakmak istiyoruz" geyiği ile tamamen ters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Raid kombinasyonunu serbest bırakma bu değişiklikle direk iptal oluyor malesef. 10 man = her classtan 1 tane gibi bişey olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 1 Warrior (MT, Commanding) 1 DK/Feral/Pally (Spellcaster Tank / OT / AoE Tank) 1 Resto Druid (HoT, Imp. MotW) 1 Resto Shaman (Totem) 1 Priest / Paladin (Fortitude / Blessing) 1 Rogue (DPS, Spell Interrupt) 1 Warlock (DPS, HS, SS, Bloodpact) 1 Mage (AI, Water Elemental?) 1 Hunter / Fury Warrior (DPS, Aspects / DPS, BattleShout) 1 Shadow Priest (DPS, Mana Regen) Olabilecek en mantıklı setup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Yanlız WoLK böyle çıkarsa ilk nerfe kadar warriorlar MTliği paladine kaptırabilir. Şuan görünen hem AoE,hem single targetta daha yükse agro, çok daha yüksek shield block değeri, daha yüksek hp falan oldu palada. Tabi bu halde çıkmayacaktırda hani olurda böyle çıkarsa diye söylüyorum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Çıkmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar