Xo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Gangren said: Rogue spells/talents: * Clone - Allows the Rogue to vanish from sight, entering an improved Stealth mode, but leaving behind a clone. The clone lasts for 12 seconds and has 4753d% of rogue's health. ohş bu baya iyi olmuş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Warrior = Barbarian :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bu arada Gangren, inanmamak değil ama kaynak yazabilir misin ^^ mmo ve wor'da yokta bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 MMO ve WoR yazamaz, Blizzard tehdit etti ve anasayfadaki ilk patch notelarını bile kaldırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 mmo da var, adamın biri clientin dbc dosyalarından bulmuş güya,ama alpha sonuçta rogue un clone skill i direk dopplewalk dan arak, diğeride maim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Tabiki, Alpha ve hiçbir şekilde sağ kalmaz bunlar ama fikir edinmek açısından güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 oha oha oha warlocka hala çılgın gibi skiller veriyorlar ya. adamların kendisi demon olacak yuh, Metamorphosis nedir kardeşim illidan mısın? aynı şekilde decimate, haunt nedir. ice block açmış magein kafasına pew pew soulfire zomfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Ahahha hakkaten Warlock'a 2. healing spell. roffelmaocopter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Warrior efsane olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 e ben her yere leaplerimki o zaman, zaten sagdan soldan atlayip chargei basinca kendimden geciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Sırf "buff us" demek için mage kasacağım WotLK'ta yazık lan adamlara. Gelen buffa bak; sweet potato xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Fire'a güzel şeyler var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Warrior ile Rogue manyak olmuş ya. Ama en çok da DK coşmuş gibi gözüküyor. Fakat bunların bir çoğu nerf/buff yerler. Epey değişir gibi geliyor bana. Yinede DK abilityleri çok zevkli gözüküyor. Birde Warlock'un Metamorphisis'i biraz imba olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Yahu 2 tane 200 DPS silah ne demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 iyidir iyi, her zaman istedigim seydi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 dual wield catalysm lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Yalnız silahlar 200dps'de şöyle birşey var. 1Handed ile 2Handed arasındaki DPS farkları hiçbir zaman çok fazla olmamıştır. Örneğin 1handed 170 ise 2handed 200'dür. Ayrıca belli ki 2Handed'ı 1handed olarak kullandığında hızı yavaşlıyor. 3.8'lik silah belki 4.3 olacak. Sen adama vurana kadarrrr üsküdarı geçer gider. Ama ne olur. Alırsın Shield'ı koyarsın MS'i kafasına iyi burst çıkar fakat PVE DPS olarak nasıl olur bilmiyorum. Hani sonuçta denemek lazım. Çünkü silahlar cidden çok fazla yavaşlıyor. PVP'de ne kadar iş yapar belli olmaz. Edik: Benim asıl bu hoşuma gitti. Heroic Leap - "Leap through the air and slam down on all enemies within $a3 yards of the target area, causing $s2% weapon damage and dazing them for $d." Ağağaağağağa diyip Tarzan gibi zıplıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 of warlock harika warlocka devam ally tarafında gider açarım bi desi nayto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Gnome warrior düşünün elinde 2 tane 2h mace xD leap atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 warlock bu şekil kalsın kasılır bir tane fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Haste etkileri ile o "debuff" azaltılır gibi düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 level 80 2handerları epic olarak 140 dps den başlar tbc nin en iyi 2handerlarıyla başlarsak(might of menethil 95 di bs craft 2handerlar gibi) max 180 185 olur , frostmourne anca 200 :) ayrıca orda ne demek istediğini anlamadım, yani 2 handerın hızı zaten 3.5 felan. bundandamı yavaş saldırcaksın dual wield kullanırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Evet, atiyorum 4.00 olacak iste. Sayilar kesinlesmemis daha heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ops burda varmış speller sry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 o reaply dot olayı varsa öeh yani imba ötesi olur flm olmasın hem lock hem sp oynuyorum istemem oyle sey =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar