Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Dworgian said: xaenin kim dicem saf bi soru mu olucak wowwiki de bulamadım ehe imza yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 kendimi sildirticeksiniz bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 hatta sileyim ben kendimi. burda milletin alay konusu olmaktansa /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 silemiorm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 o diil başka nickle gelsem bile oyun charımın adı bu kurtuluşum yok. asrın n00b u seçildim bi anda hainler >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 özendim ben de yaptım :D valla yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 allasen yapmayanı dövüolarmış zaten bu arada xaenin nasıl bi oyuncudur kimdir anlatın ögrenim bari /lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Öf ben de imza yaparım bunu hauhaaha. "Xaenin of Dworgian" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 eaaah gangren sil beni yok et :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Çok takılma bende senden önce baktım wowwiki'ye :D. Tam ben soruyordum senin yazıyı gördüm hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 eh be günah keçisi ben oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Innuendo said: raistlinthewiz said: Innuendo said: mage e nukleer instant pyro ver, gene cikip warlockda hs var diye aglarlar. QQlarin adami mage. diosun... http://i205.photobucket.com/albums/bb40/khazmorian/keyboard-mages.jpg en azından sizin controllerınızdan daha komplike birşey kullanıyoruz.. senin pek ogünleri bileceğini zannetmiyorum ama eskiden vanilla wowun ilk başlarında one-arm class kolpadinlerdi şimdi warlocklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Dworgian said: xaenin kim dicem saf bi soru mu olucak wowwiki de bulamadım ehe Xaenin eski zamanlarda en büyük dragonlardan birisi warcraft serisini okuduysan ordan hatırlarsın yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 yemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 raistlinthewiz said: Innuendo said: raistlinthewiz said: Innuendo said: mage e nukleer instant pyro ver, gene cikip warlockda hs var diye aglarlar. QQlarin adami mage. diosun... http://i205.photobucket.com/albums/bb40/khazmorian/keyboard-mages.jpg en azından sizin controllerınızdan daha komplike birşey kullanıyoruz.. senin pek ogünleri bileceğini zannetmiyorum ama eskiden vanilla wowun ilk başlarında one-arm class kolpadinlerdi şimdi warlocklar.. diosun... biz? siz? o kadar soyluyoruz QQlarin adami mage, sagol canli bir ornegini gosterdigin icin. warlock alt karakterim bile yok lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Oha kavgada söylenmez. Bunun altında kalacağıma akrep nalanın altında kalırım daha iyi... Ayrıca Xaenin'i wowwikide aratmak HAHAHIAIHAHIAIHAUUHAUHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 xaeyi ben solo kesiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 xae de %1 de yattık biz = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu izninizle değiştirmiş olucam ama WoLK'la ilgili bişey gördüm. Daha önce konuşulmadı galiba, Anub'arak 71-73 instance'ının son bossu olmuş ya. Yani ne bilim bu illdianın 25 kişi tarafından kesilmesinden çok daha acı bir durum bence. Arthas'la umuz umuza faceless one'ı kesmiş biri lan bu ne 5 meni?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 E mage karakterinde yoksa gelip her posta "mage QQ" yazmanın esprisi de yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Ek olarak Mage'in arcane treesinde köklü değişiklikler yapmış Blizzard. http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/mage/talents2.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Anubarak zaten sıradan bi crypt lord değil mi? Arthasa tünellerde yardımı dışında ne olayı vardı? Bide daha önce de yazmıştım ama bu lvl olayının blizzin gözünde bi değeri yok. Şöyle yok, gnomergan mesela lvl 30 moblar tarafından işgal edilmiş durumda. IFdan bi tane elite guard gitse hepsini keser. Blizz diyor ki aradaki bu lvl farkı dungeonların önemini ve zorluğunu göstermiyor, bizim amacımız her lvlda içerik sunabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 axedice said: Oha kavgada söylenmez. Bunun altında kalacağıma akrep nalanın altında kalırım daha iyi... Ayrıca Xaenin'i wowwikide aratmak HAHAHIAIHAHIAIHAUUHAUHAHA ha bu kadar salakca yani hımmm sanırım sana tüm wow bilgisi doğumda Allah vergisi geldi? ya d wow da xaein benzeri hiç isim yok benim akıl edip "evet ulan bu bi oyuncudur olsa olsa" demem gerekirdi dimi ne salağım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Dworgian hem Xaenin'i tanımıyorsun (ki bu hafta O'nun kutlu doğum haftası), hem de wow bilgisi şudur budur diyerek işin içinden sıyrılmaya çalışıyorsun. Olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Yeter beyler, konuyu saptırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar