FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 DK kasacaklara güzel bir arkadaş tavsiyesi, oyuna eklenince hiç acele etmeyin 1-2 ay sakın DK açmayın. Sonra paşa paşa zevkle kasarsınız. 1 ayda 70 ler WoLK'a gene level 70 girersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 preorder edenler 70 den baslıyıcak diye bişeyleri yok muydu? oyle yaparız nolucak :P eheh ya zaten hemen kasmayı dusunmuyorum wotlk çıkınca once druidimi kasarım o sırada canım sıkıldıkca shamanı levellarım 70-80 arası sonra druidi giydiririm sonra şamanı giydiririm alt olarak da DK açarım :P yani ölme eşşegim ölme ki bence ona bi düzeltme getirirler yani olmaz o kadar dusun spawn rate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Yok yanlış anladın beni, DK WoLK gelmeden oyuna eklenecek zaten. Hatta büyük ihtimalle talentlerle beraber eylül gibi eklerler DK'yıda. Ama hemen eylülde hurra diye DK'ya abanmayın onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 hm 60 da talentlerin erkenden gelmesi gibi olucak yani ben yine talentler filan gelir diye düşünüyodum da DK nın erken gelicek olması enteresanmış öf yine 300 mb patch indiricez :/ neyse ya şamanla druidim bi adam olsun da 80 de sonra dk kasarım belki bi tane bakmak için açarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ben direk warlock'ımı 80 licem . ama kendime kaliteli bi guild bulmam lazım eski hardcore günlerime dönecem. Geçen sene bu zamanlar bıraktığımda black temple hyjala giriodum falan da. Şimdi oyuna girsem bi özelliim kalmamış olacak herkes girio farmlio orayı :/ ne etsem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomorerogues Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Pre order edenlere 70 lvl start davası ciddimi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 git sunwell farmla yiyosa full BT gearlı MT ye %50 den one shot çekiyo nerdeyse kalecgos dffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Nomorerogues said: Pre order edenlere 70 lvl start davası ciddimi ya? bu topicte okumustum oyle bişeyler ama gangren daha detaylı bilgi verir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 mulgear6 said: git sunwell farmla yiyosa full BT gearlı MT ye %50 den one shot çekiyo nerdeyse kalecgos dffg ben bıraktıımda BT nin yarısındaydık Hyjalı bitirmiştik de farmda değildik o üyzden itemlarım Tier 5 seviyesinde. Kimse almaz beni bu saatten sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomorerogues Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Gangren cevap pls (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 mulgear6 said: Nomorerogues said: Pre order edenlere 70 lvl start davası ciddimi ya? bu topicte okumustum oyle bişeyler ama gangren daha detaylı bilgi verir :D Hiç öyle bişey duymadım. Dahası sanmıyorumda sonuçta adamlar zaten oyuna erken ekleyince DK kasmak isteyenler direk 70den başlayacaklar WoLK'a. Üstelik son 1 ay beleş item furyası ile sezon 4leride peynir ekmek gibi dağıtırlar honorla, item sıkıntısıda çekmez kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Yok öyle birşey, yalan külliyen. Büyük ihtimalle, DK'ları WotLK'den önce koyacaklar Live serverlara, xpac geldiğinde yüklenme olmasın Eastern Kingdoms'a diye. 60-70 arası için gereken XP'de azaltılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 yalnız outland'de dk dan baska bisey olmayacak wotlk geldiginde. cok tuhaf olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomorerogues Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 DK reroll dicek çok adam var ama bir çoğu geri kendi clasına dönecektir bence! Aksi taktirde bol bol nerf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Gangren said: Yok öyle birşey, yalan külliyen. Büyük ihtimalle, DK'ları WotLK'den önce koyacaklar Live serverlara, xpac geldiğinde yüklenme olmasın Eastern Kingdoms'a diye. 60-70 arası için gereken XP'de azaltılabilir. Bu olacakmış zaten, açıklaması yapıldı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 %100 demediler DK'nın eklenmesi için, sadece düşünüyoruz dediler, Gangren onun için büyük ihtimalle demiştir. Ama bu ihtimal harbiden büyük yani :d %100'e çok yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mmo-championdaki skillere talentlere bakılırsa death knight çok karmaşık bir sınıf olucak. O yüzden bence herkes öyle laylaylom diye yeni main'i yapmayacak death knightı. Daha önceki mavi postlara göre pure tank class gibi birşey olucak. En fazla bir feral druidin cat formdaki potansiyeli kadar damage potansiyeli olucak. (dendi) Tanklık herkesin güle oynaya yapmak isteyeceği bir rol değil, ayrıca büyük sorumluluk gerektiren birşey. Tank olmak fedakarlık isteyen birşey. Üstüne üstlük raid spotu çok dar olan bir rol. Iteme çok bağlı olan bir rol. Ufakça bir hataya dps ya da healerlardaki kadar töleransı olmayacak bir rol. Re-rollcu adam sorumluluk, fedakarlık değil; rahatlık, basitlik ve rahatça raid spotu alabilmek için mainini değiştirmek ister, sanırım. Ayrıca death knight da öyle "hero" bir class değil başta dendiği gibi. Sıradan, yeni eklenicek bir class sadece. Er ya da geç herkes deneyecek ama öyle yeni mainini death knight yapan 4232525235234 tane kişi olmayacak. Bugünkü horde paladin ally şaman gibi olucak nufüsu. Low level birsürü, high level-adam gibi itemli genel dağılımda, normal sayıda. Asıl böyle olmaz da death knightlar en az bir hunter bir mage kadar dps yapabilcek kapasitede olurlarsa o zaman görün siz festivali... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Frost mage e 2vs2 partner adayi olabilirmi acaba bu deathknigth.. Freeze ability e sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Frost build ile dps yapabiliyorsa elbette olur, hemde baya güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Destruction da fire a kaymis. Hmm... Demon form u cok mrk ediyorum. Armor %360, mana ve health full ama spell damage düsücek soul link ucup gidicek. Resis de düsücek. Ben ne anladim bu isten? Warlock icin pvp de Affliction agirlikli bi build daha mantikli olucak gibi wotlk da. Raidlerde 1 shadow bolt atarak hem damage verip hem de corruption un duration i yeniliycekler. Ben begendim acikcasi. edit: Ohanez Soul link talent tree de yukari cekilmis. full affli olup da soul link kullanilabilecek. ama neflenmis. http://wotlk.wowhead.com/?talent=Iq0riRfksERcotbxczsM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Oy oy ben mage imi bırakıp resto druid olarak devam edeyim bare ağaç olarak movement penalty felan yok %360 armor mis =P bir yığında özellik eklenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Herkes resto druid olacam diyor acaba WotLK'ta kim tanklayacak kim dps yapacak çok merak ediyorum. Ha bu arada talentler böyle kalırsa elemental shammy, moonkin ve arcane mage 3'lüsü dps'te yardırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 2 talent ın açıklamaları yanlış sanırım biri elemental shaman'ınki 200 yards teper yazıyor herhalde 0 ı fazla koydular =P Diğeri warlock cripple, slows down target by %75 and silences target yazıyor, 20 saniye süresi var ama açıklama net olmadığından 20 saniye silenceda yapar gibi saçma bir durum çıkıyor ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 zaten warlock 20 sn silence yaparsa pri-mage-druid vs gg direk şansları yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 o shamanın tepmesi 2 yard imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar