mokoko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 ya bana mı ole geldi yok gerçekten fplerdeki fiyatlar baya bi artmısmı? en az 1g weriorz fplere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 of hala geçemedim Northrend'e lan. Nasıl haritalar falan cidden büyük mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Wotlk kurulumu icinmi 14GB lazım yoksa bütün WoW directorysi kurulum bitince 14GBmı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 axedice said: Aaarthas ölmediii Yüreğimde yaşıyor Nerzhulla savaşımda Bayrağı o taşıyor DKya güç veren büyüler senin Vazgeçtim. Ama bak bi daha yazıyorum son combatta arthasın yardımıyla kesicez lichkingi. Allianceın bütün ünlüleri ortamda olucak falan. Böyle gelmeli gitmeli redemptionlı dramaları seviyo blizz. Baltazar kadar yetemedi koskoca blizz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar