Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Arena normal bence ama Honor da yapmazlar onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 arena puani degisikligi gayet mantikli olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Opps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 arena 2 mace ve naxx'tan dusen mace arasinda acayip fazla fark var gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 O mace'de "arena 2" yazıyor ama galiba arena sezon 2 anlamında değil o yazı. Yeni outdoor PvP alanından honor yada reple alınacak bu silah büyük ihtimal. O sebeple Naxx itemi daha iyi diye düşünüyorum. Büyük ihtimal sezon 1 naxx'taki ile aynı ayarda olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Honorlarda resetlenir olurmu öyle iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Blue posterın biri "tbc de pve ye az reward verdiğimizin farkındayız wotlk de böle olmıcak" demişti. Yani ben 18dps olmasada pve rewardlarının pvp reward larından iyi olcaanı düşünüorm. Bi pvp reward ıyla boss dropunun karşılaştırılabilcee tek yerde silahlar olduğu için bu güzel bi örnek. Bu sadece benm fikrim... Hiç bi blue post pve silaa pvp silaanı ezcek demedi. Ama tabi sayılara takılmayın diyip duruolar belki bunlarda değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Snefru said: Honorlarda resetlenir olurmu öyle iş :) tbc geçişinde oldu o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paladin forumlarında gördüm kolpaldır heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 WotLK açıklandığından beri baya bir çeşidi dolaşıyor etrafta, bunu ilkkez görüyorum ve hatta gördüklerimin en makul statlısı olmuş diyebilirim. Edit: Pardon main hand yazıyor üstünde, yani buda uçmuş gitmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 statlar olarak iyi gibi ama bariz fake, class specific olucaksa en ters class paladin =)... hem death knight diye bir class gelmisken... edit: ben de yeni dikkat ettim main hand'e ehah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 stamina ve resilliance pve de dps class için bir işe yaramayacağına göre sadece silahın dps sine göre de karşılaştırmamak lazım, expertise ve hit çok daha önemli pve de. yani ne olursa olsun pve için son sezon pvp silahları end game pve silahlarının yerini tutamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Bence TBC de itemization pve için aşırı kötüydü bundan çogu kişi pvp silahlarını almaya çalıştı pve için WOTLK da aynı hatayı yapmazlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Masquerade said: Paladin forumlarında gördüm kolpaldır heralde :D main handde 3.00+ speed yok (2.70-2.80 vardı sanırım) ... fake fake fake ... bir rivayete gore ( beta server /1 spam ) lich king in HP 146 Milyon gibi biseymis ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 QoS said: resilliance .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Lich King şu anda oyunda yok, o yüzden hepsi boş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Lich King Bu oyun içi resim oyun dosyalarındanmı çekilmiş. Ben quest falan yaparken karşılaşıyoruz diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Bu bizim kapışacağımız mob değil ama, o daha eklenmedi, patchle gelir. Bu doodad gibi birşey olsa gerek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Hımm oke. http://wotlk.wowhead.com/?npc=24248#comments 140 milyon geyiğide burdan çıkmış heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Kil'Jaeden 4.6m HP Lich King 145m HP olursa, komik olur :) Çok geyik bir yaklaşım ile, Lich King: Bütün BT + Sunwell bosslarından oluşan raide, tek atar yani o derece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 atar ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 yawaş atsın da kendide düşmesin ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Artık mobların HP'sini görüyoruz ya, o sebeple karşımıza bir yerde Lich King çıkarsa direk görürüz HP'sini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bir tane private wotlk beta server'ında northrend'da oylesine bir yere spawn'ı konmus kesilebilen lich king vardı... asıl lich king degildir tabi, gordugumuzun hostile hale getirilmisidir ama 20m canı vardı arkadasın eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 140m olabilir gayet neden olmasın :) bakınız ne buldum geçen howling fjordde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar