Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Bilgileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O mace'de "arena 2" yazıyor ama galiba arena sezon 2 anlamında değil o yazı. Yeni outdoor PvP alanından honor yada reple alınacak bu silah büyük ihtimal. O sebeple Naxx itemi daha iyi diye düşünüyorum. Büyük ihtimal sezon 1 naxx'taki ile aynı ayarda olacaktır.
Mesaj tarihi:
Blue posterın biri "tbc de pve ye az reward verdiğimizin farkındayız wotlk de böle olmıcak" demişti.

Yani ben 18dps olmasada pve rewardlarının pvp reward larından iyi olcaanı düşünüorm. Bi pvp reward ıyla boss dropunun karşılaştırılabilcee tek yerde silahlar olduğu için bu güzel bi örnek. Bu sadece benm fikrim... Hiç bi blue post pve silaa pvp silaanı ezcek demedi.

Ama tabi sayılara takılmayın diyip duruolar belki bunlarda değişir.
Mesaj tarihi:
WotLK açıklandığından beri baya bir çeşidi dolaşıyor etrafta, bunu ilkkez görüyorum ve hatta gördüklerimin en makul statlısı olmuş diyebilirim.

Edit: Pardon main hand yazıyor üstünde, yani buda uçmuş gitmiş :D
Mesaj tarihi:
statlar olarak iyi gibi ama bariz fake, class specific olucaksa en ters class paladin =)... hem death knight diye bir class gelmisken...

edit: ben de yeni dikkat ettim main hand'e ehah...
Mesaj tarihi:
stamina ve resilliance pve de dps class için bir işe yaramayacağına göre sadece silahın dps sine göre de karşılaştırmamak lazım, expertise ve hit çok daha önemli pve de. yani ne olursa olsun pve için son sezon pvp silahları end game pve silahlarının yerini tutamaz.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:
Paladin forumlarında gördüm kolpaldır heralde :D

main handde 3.00+ speed yok (2.70-2.80 vardı sanırım) ... fake fake fake ...

bir rivayete gore ( beta server /1 spam ) lich king in HP 146 Milyon gibi biseymis ...
Mesaj tarihi:
bir tane private wotlk beta server'ında northrend'da oylesine bir yere spawn'ı konmus kesilebilen lich king vardı... asıl lich king degildir tabi, gordugumuzun hostile hale getirilmisidir ama 20m canı vardı arkadasın eheh...
  • Yeni Oluştur...