Oturanboaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 lock and load diye talent gelio adamı trapa alrsan %100şansla sting atarsan %15 şansla sonraki 3arcane shot cd ye girmio. Eh bu talent varken readiness ıda alcaklar gg. Üstüne bide hunting party her critinde gruba mana/runicppower/energy/rage verio. Daha başka şeylerde var tabi survival da... Trainable lar da disengage 15yard self knockback (kısacası blink) Camouflage: clos+vanish tarzı şeyler gelio. Zaten artık her pet in en az 1 stunı knockback i falan olcak hepten gg. Resmen rogdan beter öğk dedirtçekler adama. Warriorum 51 rogum 50 hunterım 49 oldu bakalm bu işin sonu nolcak:D
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 o mount engi istemiosa ne anlamı var helikopterin engi istemesinin mekanik aleti engi kullanır işte :(
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Hunterlar meselesine katılmamak elde değil. Genelde eli ayağı tutmayan, baygın insanlar hunter açar ama yi oynayan biri eline alırsa zaten yargılardan yargı beğenirsin.
Oturanboaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 O zaman şöle olsun... Bu mount herkeze açık olsun ama engineerlar ınki transformer gibi olsun!!! OMGAWD EH? Wintergrasptaki shredder lara dönüşsün giderken! Çok manyak olr ha:D
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 oturanboaa nın devreler kızardı :D
aente Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 anlaşılan blizzard'ın ceo'sunun oğlu lock'unu bıraktı hunter açmaya karar verdi mmkey. ayrıca o mountlara class sınırlaması getirilsin, o motosiklet gnomeların neyine yaa! ayağı bile yetmez pedala velet kılıklı yaratıklar, trafik şubeden çektirtirim valla.
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 aente said: anlaşılan blizzard'ın ceo'sunun oğlu lock'unu bıraktı hunter açmaya karar verdi mmkey. ayrıca o mountlara class sınırlaması getirilsin, o motosiklet gnomeların neyine yaa! ayağı bile yetmez pedala velet kılıklı yaratıklar, trafik şubeden çektirtirim valla. banane ya gnome um engineer ım binicem motora heyyyyyyt
Baalzebub Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 engineering gerekmiyormus motora. mmo-champion'da yazan seyi dogru anladiysam eger. edit: imla
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Şu anda gerektiğine dair bir bilgi yok ama beta olduğu için bu değişebilir diyor mmochampda. Ki bence direk engineering mount o.
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 O mount engineer şeysi olmazsa zaten oyunun havasına çok abes kaçar bence :P Ama horde-ally temalı olduğundan bana da daha çok pvp itemi olcakmış gibi geliyor.
ses Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 yaw Wotlk'in açılış video'su yayımlanıcak bugün bi yabancı convention'da deniyordu.Haberi olan varmı acep?
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 o alet engineer olmassa kaplanmış kurtmuş filmiş felan yalan olur bi daha göremeyiz, herkeste bundan olur lol only engineer pls (evt helicopterim var, ne var bişimi var :P)
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Bu alet PvP filan olursa anca armored drakeler gibi onuda söylim. Yani 50 mark toplandınmı al sana motor olayı olmaz hiçbir şekilde.
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 30 marka versinler işte ne kastırıyosunuz engineer falan sacma sapan. istiyorum o chopperdan
ses Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bana spectral tiger statusunde olucakmış gibi geliyor, gerçi daha bi açılama yok ama
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 aletin adı bile super be! tam dwarf ve tauren/orc/troll mount'u
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 alete binince, arka koltuğa otomatik nightelf/drenai female summonlanıyomuş diye duydum ben. şuna biniceksin, omuzlukları chesti cıkarıcaksın, helm'e engineer googles takıcaksın, sırtına spinal reaper alıcaksın! işte oyun budur, sonra gez dolaş
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Valla ben deri yelek bulup onu giyicem.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ben kıllı göğüsümü acıcam geniş omuzlarımla horde kızlarını tavlicem av'de sen cıkamazsın AV'ye tabı üstün cıplak soğuktan tirim tirim titrersin.
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Orc'um da var lan, iyice ibiş yaptınız beni. Orc warriorla tadı başka olacak bu motorun. Yoldan dranei hatunu alıcam, yollara düşücem.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 aslında hunterla güzel olur tauren hunter veya orc, arlarsın motorra yanınada kurt alırsın bitane. aslında shaman'a cifter cıkan farseer modeli spirit wolf gelse o zaman motorlu shaman efsane olur işte, yıldırımlı yıldırımlı
Öne çıkan mesajlar