Fly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 wow üstüne direk 2.4 vs kuruluyor, ben ilk aldığımda wowu sonra 2.2 miydi neydi onu kurmuştum, ardından tbc yi kurunca hop 2.0 a düşürmüş. tbc ve wotlk "content" i için gerekiyor yani onları kurmanız, yoksa patch herkese var. ek olarak wotlk'nin tbc datasını isteyeceğini düşünmüyor da değilim, outland'e uğramanız gerekecek sonuçta. hatta bir not daha , tbc accountla düz wowdan oynayamıyorsunuz, sizin hesap yükseltilmiş bıdı bıdı diye mesaj çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 nameless said: benim hatırladığım dk için ön sipariş yapanlar ellerindeki key ile açabileceklerdi dk karakterleri ben bunu war ile karıştırdım galiba. ce alınca 2-3 gün önce mi başlanıyordu galiba oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 evet bence soyle olucak wotlk cd-dvd si 2.0+ yı kapsıyıcak wow-tbc-wotlk yuklenicek düz olarak yani wow yükleyince ortalama 1.2 ye filan atıcak üzerine tbc 2.0 oldu sonra da atıcan mis gibi wotlk 3.0 a gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bina var diyelim elimizde, 3 kat çıktınız bir de ara kat yapmak istiyorsunuz ama yapmasanız da olur. tbc bunun gibi işte. daha sonra ikinci bir ara kat çıkabilirsin diyorlar size ama onu kaldırması için bir ara kat bir de 7 kat daha çıkmanız gerekiyor, yoksa bina çökecek. wotlk de bunun gibi :P kapsamaz yani 2.0 vs yi, sadece kendi contentini kapsar. 2.0 ın üstüne tbc kuruluyordu, wotlk da 2.4+tbc üstüne kurulur yüksek ihtimalle (veya 3.0 çıkar önce, onun üstüne) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bence direk 2.0+ datalar olucak içinde aynı tbc gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 abi wow'un ustune tbc yuklenmesi ayrı bir olay, ben hatırlamıyorum ama ilk cıktıgında patch istemis, oondan sonra cıkan sorunlar yuzunden direk yuklenebilecek hale getirilmis olabilir (tabi boyle birsey nasıl olmus olabilir patch match olmadan o da ayrı konu eheh), ama ben su anda wotlk beta client'ını yukledigimde, benden wow'dan sonra once tbc yuklememi, sonra en az 2.4.0'a kadar patch'lememi istedi...... dolayısıyla da su an tbc yuklu olmasını istiyor... bir de tbc cd'lerinde wow'un ilk cıktıgından 2.0'a kadarki patch'lerden daha fazla sey olmalı bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 hm mümkün tabi de çok iyi hatırlıyorum, oyunu d&r dan almıştım sonra da senditten tbc sipariş vermiştim 6 gün sonra da o gelmişti, o arada en son patch hangisidiyse onunla normal wow oynamıştım. tbc gelince onu kurduğumda 2.0 a indirmişti, baştan patchlemiştim. tbc'yle gelen outland gibi normal wow hesaplarının erişemediği şeyler işte, öyle olmasa normal wow oynayanların başka servera toplanması gerekirdi. 2.0 a kadar olan patchleri de içermesine gerek yok, 2.0 ın üstüne kurulması gerekiyor çünkü minimum , 2.0'dan yola çıkarak oyunu modifiye ediyor yani. wotlk gelince de 3.0 (çıkarsa) + tbc 'nin üstüne ekleyecek şeyleri olacak işte. eğitim görmek gibi düşünün, wow 2.0 lise son desek, üstüne tbc (üniversite) kurmanız gerekmiyor, isterseniz lise mezunu olarak dolaşabilirsiniz isterseniz de üni'ye gidersiniz ancak üniversite size ilkokul 1'deki çarpma bölmeyi baştan öğretmeyecek, zaten bildiğinizi varsayacak. wotlk de master yapmak gibi işte, universiteyi bitireceksiniz önce, sonra da gidip wotlk alacaksınız. bu da sizin bir takım bilgilere sahip olduğunuzu varsayıp onun üstüne bir şey katacak, kalkıp üniversitedekini baştan görmeyeceksiniz. örnekler rezil oldu ama anladıysanız ne mutlu bana dkfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 nie wowpatch teorycraft yapıosunuz abi sayfalardır? wotlk çıkınca görmicek misiniz anyayı mı istio konyayı mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 oyunu da cıkınca gormeyecek miyiz? nesini tartısıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ha ayar verdin dimi dur anlatim nesini tartışıoruz. oyunun patch isteyip istemeyeceği değişkenleri olmayan tek bir konu. geldiginde seve seve yükliceksin patchlerin digerlerini istiosa. bu kadar basit tartışmanın mantıgı yok. ama yeni gelen eşyalar skiller talent tree ler bunların etkileri vb şeyler tartışılabilir üzerinde fikir yürütülebilir şeyler. bunu sana böyle detayı anlatmak zorunda kalmam yazık. umarım bu kadar bilgi yetmiştir daha detaylı açıklamaya vaktim yok idare ediver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 tartısmanın kime ne zararı var? bırak insanlar istedigini konussun. ayrıca niye ayar olarak alıp da boyle gaz yaptın ki anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 beni mi salak zannediosun ben de bunu anlamadım :) sakıncası var mı dedim bana komik geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ahaha az uyudun herelde, peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paticik forumlarında 1 kez daha sinirler gerildi. Rınıııııı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 yok ya sen ettiğin lafın nasıl algılanacağını sana edilene kadar anlamıosun ya da anlamaza yatıosun ben de uğraşamıcam daha fazla zaten sordugun sorunun cevabını verdim. sen tartış olur mu patch hangisini isticek istemicek die. ben wotlk ile ilgili yeni bilgi bulursam paste ederim ya da duymadıklarımı buradan okurum bi ara gelip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Yeter, konudan sapmayalım, siz de kesin şunu sabah sabah ya :)( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 peki tbc yuklemeden direk ek paketi yukledin e güzel insan lvl 60 dı charın nasıl 80 e kasıcan yada nerde kasıcaksın outlandse gecemiceksen 60 lvl le yeni mapa gectiginde direk mefta olursun degilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 omg yine mi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 GEM PERFECTION This ability allows players to craft "Perfect" versions of uncommon quality gem cuts with slightly better stats. Compare Inscribed Huge Citrine to Perfect Inscribed Huge Citrine to see the difference. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 said: Just wanted to let you all know that Blizzard will be unveiling the opening cinematic movie for World of Warcraft: Wrath of the Lich King at the Games Convention in Leipzig. The cinematic will be shown at 1:00 p.m., Thursday 21 August at the Blizzard Entertainment booth (D01 in Hall 5). A Q&A session featuring members of the cinematics team will immediately follow. allaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh hastayim ulan blizz cinematiclerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Kim değil ki?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 off nası olcak acaba :D hemen senaryo pls? outland portalından geri dönen classlar , northrendin buzlarında epic savaşlar ve lich king e focuslanan kamera ile biten video sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ooo cinematic. Hadi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Bence videoda death knight a çok büyük pay vercekler. Tbc de de en çok drenai palayla be mage takılıodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar