Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 WoW oynardım parasal olarak baya bi giriyor ama bıraktım tekrar bi MMORPG 'ye başlamam için 2 şey bekliyorum: Elder Scrolls MMORPG'si yapılsa birde Galaxy of Starcraft:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 solaris777 said: indiana jones olmaz abi. konsept bi kere mmo için yeterli değil, myst online gibi olur o oyun ancak. projenin büyüklüğünü görsen indy falan fındık fıstık yanında proje hakkaten büyük bioware hayatında yatırmadığı kadar çok parayı yatırdı bu işe zaten EA satın alırken hayvanat gibi parayı o yüzden ödedi. büyük bir IP var ortada, yeni bir IP de olamaz bence bu ya star wars ya harry potter. yaw harry potterda ne konsepti varki izlenip unutulacak filmlerden yer etmez. ona bakarsan wanted ta bile daha fazla konsept var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 casual wow pvp 2 aydır wotlku bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 oynadığım veya şuan düşündüğüm bir oyun yok ama guild wars 2 yi bekliyorum(ne kadar bekletcekler bakalim :) ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Navy field oynuyorum yeni ne çıkarsa bahtıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 wow oynuyorum, war'u bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Warhammer40k çıkarsa ve warhammer onlinedaki gibi 80000 class oyundan kaldırılmazsa w40k'ya geçerim. O ana kadar WoW Hoş seneye master için gmat vs. kasmam gerekecek nereye WoW oynuyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar