Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne oynuyorsunuz? Ne düşünüyorsunuz? veya neyi bekliyorsunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sufi said:
dofus oynuyorum ve aoc'yi bekliyorum. aoc başladığında dofus'u kapatma gibi bi durumum yok. ikisi beraber devam edecek yani :)

Wakfuyu da beklemeni tavsiye ederim o zaman.
Mesaj tarihi:
bir kaç yıl önce level'da bi oyun okumuştum. mmorpg'ydi sanırsam zombi olup intikam alıcaksın oyunda seni o hallere düşürenlerden fdsf. tarihini net hatırlıyorum ama 2009'da çıkıyordu ben onu bekliorum dsfds
Mesaj tarihi:
eve online oyunuyorum... bu arada kotor mmo su olmicak yanlis hatirlamiyosam ea aciklama yapmisti kotor mmo su dusunmuyozmu oyle birsey ( biowareyi satin alan ) kotor mmo olsa super olurdu gercekten ama olmicak :( stargate yi bekliyorum swgemu nun bitmesini bekliyorum... klicli oyunlar biktim aoc falan hep sfi-ci bekliyorum :S
Mesaj tarihi:
kotor mmo hakkında olacak yada olmayacak diye herhangi bir resmi açıklama ne ea dan ne bioware den nede lec den yapılmadı. sadece Bioware Kotor 3 ü yapmadığını ve yapamaya dair bir planı da olmadığını açıkladı. amma velakin o zaman bu ne diye sorarlar adama: www.lucasartsbioware.com bu projenin ne olduğu ile ilgili yada Bioware in MMO sunu ne olabileceği ya da bu iki projenin aynı şey olup olmadığı ile ilgili en ufak bir açıklamada hala yapılmadı, bekleyin diyorlar kısaca.. bu arada Bioware in MMO su tam 3 yıl önce yapılmaya başlandı bunu da dipnot olarak belirteyim (2005 ten beri).
Mesaj tarihi:
umarim cikar kotor mmo su ama zaten 2009 da cikacak falan hala aciklama gelmedi belki ben yanlis anlamisimdir zaten resmi sitelerden bir sey okumadim okudugum tek sey http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=13283
Mesaj tarihi:
Ben açıkçası KOTOR MMO çıksa bile WoW'un skin değiştirmiş halinden başka bi şey beklemiyorum.

Tüm LA yapımcıları söylemişti, yaptıkları hata varolan bi oyunun (SWG) sistemini değiştirmekti diye. Hepsi hala aynı şeyi savunuyor. Ayrıca BioWare yapımcıları basbas bağırıyordu bi zamanlar forumlarında "Biz WoW'u çok seviyoruz bizim oyunumuzunda öyle olmasını isteriz" falan filan diye...
Mesaj tarihi:
Genwa said:
Ben açıkçası KOTOR MMO çıksa bile WoW'un skin değiştirmiş halinden başka bi şey beklemiyorum.

Tüm LA yapımcıları söylemişti, yaptıkları hata varolan bi oyunun (SWG) sistemini değiştirmekti diye. Hepsi hala aynı şeyi savunuyor. Ayrıca BioWare yapımcıları basbas bağırıyordu bi zamanlar forumlarında "Biz WoW'u çok seviyoruz bizim oyunumuzunda öyle olmasını isteriz" falan filan diye...

hehehe kotor mmo su olcaksa zaten tutmasi icin eve online gibi olmali B) bence en iyi ve tek yeni nesil oyun eve online diyer butun mmo lar zaten wow kopyasi (td) bir seyi kopyalayarak o seyi nasil gecceklerini sanediyolarlarsa bu firmalar
Mesaj tarihi:
kotor mmo hakkında olacak yada olmayacak diye herhangi bir resmi açıklama ne ea dan ne bioware den nede lec den yapılmadı. sadece Bioware Kotor 3 ü yapmadığını ve yapamaya dair bir planı da olmadığını açıkladı. amma velakin o zaman bu ne diye sorarlar adama: www.lucasartsbioware.com bu projenin ne olduğu ile ilgili yada Bioware in MMO sunu ne olabileceği ya da bu iki projenin aynı şey olup olmadığı ile ilgili en ufak bir açıklamada hala yapılmadı, bekleyin diyorlar kısaca.. bu arada Bioware in MMO su tam 3 yıl önce yapılmaya başlandı bunu da dipnot olarak belirteyim (2005 ten beri). said:

Indiana Jones oyunu ... tabi bir heves beklenir swg2... heves kursak ilişkisi yani
Mesaj tarihi:
indiana jones olmaz abi. konsept bi kere mmo için yeterli değil, myst online gibi olur o oyun ancak. projenin büyüklüğünü görsen indy falan fındık fıstık yanında proje hakkaten büyük bioware hayatında yatırmadığı kadar çok parayı yatırdı bu işe zaten EA satın alırken hayvanat gibi parayı o yüzden ödedi. büyük bir IP var ortada, yeni bir IP de olamaz bence bu ya star wars ya harry potter.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ümitle warhammer40K onlinenın çıkmasını bekliyorum, daha çok beklerim o ayrı mesele oyun her ne kadar duyurulduysa da yapımı bayaa sürecektir :D
Mesaj tarihi:
Wowu bırakdım (her gün bir 10 dakka, ne varki git al yeniden yavaş yavaş oynarsın günde 1 saat, iç sesimle mücadele ediyorum) hiçbirşey oynamıyorum, kotor onlineı bekliyorum artık 5 senemi olur kaç sene olur bilmiyorum. Artık ortaçağ teknolojisi üzerine kurulu, elf, dwarf, sihir, büyü, hokkabazlığa son veriyorum.
  • Yeni Oluştur...