Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne oynuyorsunuz? Ne düşünüyorsunuz? veya neyi bekliyorsunuz?

CrayTotem

Öne çıkan mesajlar

eve online oyunuyorum... bu arada kotor mmo su olmicak yanlis hatirlamiyosam ea aciklama yapmisti kotor mmo su dusunmuyozmu oyle birsey ( biowareyi satin alan ) kotor mmo olsa super olurdu gercekten ama olmicak :( stargate yi bekliyorum swgemu nun bitmesini bekliyorum... klicli oyunlar biktim aoc falan hep sfi-ci bekliyorum :S
Sosyal ağlarda paylaş

kotor mmo hakkında olacak yada olmayacak diye herhangi bir resmi açıklama ne ea dan ne bioware den nede lec den yapılmadı. sadece Bioware Kotor 3 ü yapmadığını ve yapamaya dair bir planı da olmadığını açıkladı. amma velakin o zaman bu ne diye sorarlar adama: www.lucasartsbioware.com bu projenin ne olduğu ile ilgili yada Bioware in MMO sunu ne olabileceği ya da bu iki projenin aynı şey olup olmadığı ile ilgili en ufak bir açıklamada hala yapılmadı, bekleyin diyorlar kısaca.. bu arada Bioware in MMO su tam 3 yıl önce yapılmaya başlandı bunu da dipnot olarak belirteyim (2005 ten beri).
Sosyal ağlarda paylaş

Ben açıkçası KOTOR MMO çıksa bile WoW'un skin değiştirmiş halinden başka bi şey beklemiyorum.

Tüm LA yapımcıları söylemişti, yaptıkları hata varolan bi oyunun (SWG) sistemini değiştirmekti diye. Hepsi hala aynı şeyi savunuyor. Ayrıca BioWare yapımcıları basbas bağırıyordu bi zamanlar forumlarında "Biz WoW'u çok seviyoruz bizim oyunumuzunda öyle olmasını isteriz" falan filan diye...
Sosyal ağlarda paylaş

Genwa said:
Ben açıkçası KOTOR MMO çıksa bile WoW'un skin değiştirmiş halinden başka bi şey beklemiyorum.

Tüm LA yapımcıları söylemişti, yaptıkları hata varolan bi oyunun (SWG) sistemini değiştirmekti diye. Hepsi hala aynı şeyi savunuyor. Ayrıca BioWare yapımcıları basbas bağırıyordu bi zamanlar forumlarında "Biz WoW'u çok seviyoruz bizim oyunumuzunda öyle olmasını isteriz" falan filan diye...

hehehe kotor mmo su olcaksa zaten tutmasi icin eve online gibi olmali B) bence en iyi ve tek yeni nesil oyun eve online diyer butun mmo lar zaten wow kopyasi (td) bir seyi kopyalayarak o seyi nasil gecceklerini sanediyolarlarsa bu firmalar
Sosyal ağlarda paylaş

kotor mmo hakkında olacak yada olmayacak diye herhangi bir resmi açıklama ne ea dan ne bioware den nede lec den yapılmadı. sadece Bioware Kotor 3 ü yapmadığını ve yapamaya dair bir planı da olmadığını açıkladı. amma velakin o zaman bu ne diye sorarlar adama: www.lucasartsbioware.com bu projenin ne olduğu ile ilgili yada Bioware in MMO sunu ne olabileceği ya da bu iki projenin aynı şey olup olmadığı ile ilgili en ufak bir açıklamada hala yapılmadı, bekleyin diyorlar kısaca.. bu arada Bioware in MMO su tam 3 yıl önce yapılmaya başlandı bunu da dipnot olarak belirteyim (2005 ten beri). said:

Indiana Jones oyunu ... tabi bir heves beklenir swg2... heves kursak ilişkisi yani
Sosyal ağlarda paylaş

indiana jones olmaz abi. konsept bi kere mmo için yeterli değil, myst online gibi olur o oyun ancak. projenin büyüklüğünü görsen indy falan fındık fıstık yanında proje hakkaten büyük bioware hayatında yatırmadığı kadar çok parayı yatırdı bu işe zaten EA satın alırken hayvanat gibi parayı o yüzden ödedi. büyük bir IP var ortada, yeni bir IP de olamaz bence bu ya star wars ya harry potter.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Wowu bırakdım (her gün bir 10 dakka, ne varki git al yeniden yavaş yavaş oynarsın günde 1 saat, iç sesimle mücadele ediyorum) hiçbirşey oynamıyorum, kotor onlineı bekliyorum artık 5 senemi olur kaç sene olur bilmiyorum. Artık ortaçağ teknolojisi üzerine kurulu, elf, dwarf, sihir, büyü, hokkabazlığa son veriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...