CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Tutulabileceğim bir oyun bulamıyorum malesef. Fikirlere açığım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 dofus oynuyorum ve aoc'yi bekliyorum. aoc başladığında dofus'u kapatma gibi bi durumum yok. ikisi beraber devam edecek yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 aoc bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 AoC bekliyorum, hatta eski wow tayfasından oluşmuş guildimiz + sitemiz bile hazır (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Sufi said: dofus oynuyorum ve aoc'yi bekliyorum. aoc başladığında dofus'u kapatma gibi bi durumum yok. ikisi beraber devam edecek yani :) Wakfuyu da beklemeni tavsiye ederim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 bir kaç yıl önce level'da bi oyun okumuştum. mmorpg'ydi sanırsam zombi olup intikam alıcaksın oyunda seni o hallere düşürenlerden fdsf. tarihini net hatırlıyorum ama 2009'da çıkıyordu ben onu bekliorum dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Age of Conan'ı bekliyorum. Çok düşük bir ihtimal Warhammer Online'a da göz atacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 stargate worlds! bide bioware star wars çıkaracaktı onu bekliom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 büyük bir zevkle lotro oynuyorum, aoc yi heyecanla bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Şu an beklediğim/bekleyebileceğim tek şey KOTOR MMOsudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 eve online oyunuyorum... bu arada kotor mmo su olmicak yanlis hatirlamiyosam ea aciklama yapmisti kotor mmo su dusunmuyozmu oyle birsey ( biowareyi satin alan ) kotor mmo olsa super olurdu gercekten ama olmicak :( stargate yi bekliyorum swgemu nun bitmesini bekliyorum... klicli oyunlar biktim aoc falan hep sfi-ci bekliyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 kotor mmo hakkında olacak yada olmayacak diye herhangi bir resmi açıklama ne ea dan ne bioware den nede lec den yapılmadı. sadece Bioware Kotor 3 ü yapmadığını ve yapamaya dair bir planı da olmadığını açıkladı. amma velakin o zaman bu ne diye sorarlar adama: www.lucasartsbioware.com bu projenin ne olduğu ile ilgili yada Bioware in MMO sunu ne olabileceği ya da bu iki projenin aynı şey olup olmadığı ile ilgili en ufak bir açıklamada hala yapılmadı, bekleyin diyorlar kısaca.. bu arada Bioware in MMO su tam 3 yıl önce yapılmaya başlandı bunu da dipnot olarak belirteyim (2005 ten beri). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 umarim cikar kotor mmo su ama zaten 2009 da cikacak falan hala aciklama gelmedi belki ben yanlis anlamisimdir zaten resmi sitelerden bir sey okumadim okudugum tek sey http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=13283 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Ben açıkçası KOTOR MMO çıksa bile WoW'un skin değiştirmiş halinden başka bi şey beklemiyorum. Tüm LA yapımcıları söylemişti, yaptıkları hata varolan bi oyunun (SWG) sistemini değiştirmekti diye. Hepsi hala aynı şeyi savunuyor. Ayrıca BioWare yapımcıları basbas bağırıyordu bi zamanlar forumlarında "Biz WoW'u çok seviyoruz bizim oyunumuzunda öyle olmasını isteriz" falan filan diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Genwa said: Ben açıkçası KOTOR MMO çıksa bile WoW'un skin değiştirmiş halinden başka bi şey beklemiyorum. Tüm LA yapımcıları söylemişti, yaptıkları hata varolan bi oyunun (SWG) sistemini değiştirmekti diye. Hepsi hala aynı şeyi savunuyor. Ayrıca BioWare yapımcıları basbas bağırıyordu bi zamanlar forumlarında "Biz WoW'u çok seviyoruz bizim oyunumuzunda öyle olmasını isteriz" falan filan diye... hehehe kotor mmo su olcaksa zaten tutmasi icin eve online gibi olmali B) bence en iyi ve tek yeni nesil oyun eve online diyer butun mmo lar zaten wow kopyasi (td) bir seyi kopyalayarak o seyi nasil gecceklerini sanediyolarlarsa bu firmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 kotor mmo hakkında olacak yada olmayacak diye herhangi bir resmi açıklama ne ea dan ne bioware den nede lec den yapılmadı. sadece Bioware Kotor 3 ü yapmadığını ve yapamaya dair bir planı da olmadığını açıkladı. amma velakin o zaman bu ne diye sorarlar adama: www.lucasartsbioware.com bu projenin ne olduğu ile ilgili yada Bioware in MMO sunu ne olabileceği ya da bu iki projenin aynı şey olup olmadığı ile ilgili en ufak bir açıklamada hala yapılmadı, bekleyin diyorlar kısaca.. bu arada Bioware in MMO su tam 3 yıl önce yapılmaya başlandı bunu da dipnot olarak belirteyim (2005 ten beri). said: Indiana Jones oyunu ... tabi bir heves beklenir swg2... heves kursak ilişkisi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 indiana jones olmaz abi. konsept bi kere mmo için yeterli değil, myst online gibi olur o oyun ancak. projenin büyüklüğünü görsen indy falan fındık fıstık yanında proje hakkaten büyük bioware hayatında yatırmadığı kadar çok parayı yatırdı bu işe zaten EA satın alırken hayvanat gibi parayı o yüzden ödedi. büyük bir IP var ortada, yeni bir IP de olamaz bence bu ya star wars ya harry potter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bioware pc ye cikmicak dedigi halde pc ye cikarma kararindan supelenecek olursak bence mass effeck mmo su olcak :) oda 2011 e anca cunku hala duyrulmadi heary poter komik olur diyer yandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 wow oynuyorum uzun zamandır warhammer bekliyoruz deli gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bu gün çıktım gittim aoc aldım. henüz oynayacak zamanım olmadı ama Alexi Septimusun tutulmasına güvenerek iyi olacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Warhammer oynuyorum, warhammer bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 salak ben...hala bir umut besleyerek star wars galaxies'i bekliyorum...yani orjinal serverlarını geçtik artık ordan bi cacık olmazda..emulatoru bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Alpha Protocol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ümitle warhammer40K onlinenın çıkmasını bekliyorum, daha çok beklerim o ayrı mesele oyun her ne kadar duyurulduysa da yapımı bayaa sürecektir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Wowu bırakdım (her gün bir 10 dakka, ne varki git al yeniden yavaş yavaş oynarsın günde 1 saat, iç sesimle mücadele ediyorum) hiçbirşey oynamıyorum, kotor onlineı bekliyorum artık 5 senemi olur kaç sene olur bilmiyorum. Artık ortaçağ teknolojisi üzerine kurulu, elf, dwarf, sihir, büyü, hokkabazlığa son veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar