Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 elizabeth'in çekeceği var 1-2 hafta arkadaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 allah cektirmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Red said: ben erkek oldugunu hikayenin ortalarında çözdüm :) ben de bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bu topikte berberlerle dalga geçilmiş kitlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 barzo? abi yaslar 15 faln mi ben hakaretleride yakalayamaz olmusum bende tamamini bir daha okuyunca anladim erkek oldugunu :) bastan beri lezbiyen diye gecip kasmadim :) e hayirli olsun milf in Mike said: matama said: sen simdi erkek misin kadin misin yani lezbiyen mi ben anlamadim erkegin kuaforde ne isi var? ben berbere gidiyom yanlis mi gidiyom anlamadim kanka onu bılmemde sen tipik barzosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 çocupa karşı bi babalık hissi bürüdümü içini. böylesine anamız bacımız emanet edilmez yav. o çocuk bu forumdan biriyse? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 naıs garip yorumlar gelmiş valla kınadım. ne kdr içten yazmış bence.. gereksiz olmş bence bazı yorumlar.. ööle durup birine kitlenmek onn da sana kitlendiini görmk gzldir bşi diemezsin ama o baktıın saniyeler ztn demene hiçbi gerksinim bırakmicak anlardır.. üper bence.. insan içine karışmaya +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 deniz fazla duygusalsın sen bugün. milf olay milf. ve arkadaş o an acaba bir milf hunter olabilirmiyim diye düşünmüş. ayrıca xaenin +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Şahsen N-c'ye katılıyorum. Bence de gayet safça ve hoş bir duygu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Nilep ve n-c bugün çok yımşak tavırlar içerisindeler. Bahar vakti insanları ne hale getiriyor bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Yok abi ben bu konuda hep öyle düşündüm de.. Yumşaklık da değil ayrıca X( Duygusal bi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 yok bunn tamamen duygusal olmkla ilgisi var.. ben seviorum hissettiklerini farkedebilenleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 abi bazılarınız beni anlamış çok teşekkür ederim onlara beni anladıkları için bazılarınızda olayı inanılmaz bi boyuta çekmiş yazıklar olsun yemin ederim once başımdan geçen olayı iyi okuyun sonra yorumlarınıza bakın demekki bazı olayları paylaşmak sakıncalı oluyormuş dost bi ortam birden kendini kaybedebiliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 cocugunda gozune baktınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Apache said: cocugunda gozune baktınmı? iyi oku şunu hala çarpıtmaya devam ediyorsunuz kasıtlı olarak bakmadım ben kimseye sadece o an kurulan bi göz teması ikince sefere gözgöze gelme olayı tamamen tesadüf sol tarafa baktığımda zaten o bana bakıyodu sol tarafımda bi hareketlilik farkettiğim için otarafa baktım kadınla herhangibir alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ya bu kadar samimi bir duyguyu milfhunter olayına çevirdiniz ya. Kişisel bölümünde trollere hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 nileppezdel ve n-c abi size çok teşekkür ederim beni anladınız ya saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 kendinden yaşça baya büyük ve çocuklu bir kadınla aşk yaşıyacaktı dimi. ya milf hunter , ya xaenin in dediği gibi. başka izahatı yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Apache said: cocugunda gozune baktınmı? off bu çok hard olmuş yalnız ben olsam bunu okudukdan sonra intihar ederdim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 aşk o kadar uzun süredir yaşamadığı bir duyguydu ki, tekrar yaşayınca anlayamayacaktı aşık olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 1)Bölüm adı üzerinde "Kişisel" olduğu için, patiler burada hayatlarını, sıkıntılarını, sevinçlerini paylaşıyorlar ve durum ne kadar saçma/yanlış/aykırı olursa olsun, saygı bekliyorlar. Lütfen post atarken, karşımızda bir insan oldugunu unutmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 topic sahibinin rejasi uzerine, locked. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar