slickers Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 bugün başladı bilgisayar bir anda takılıyor fanlara baktım hepsi çalışıyor işlemcinin fanı powerın fanı ekran kartı fanı falan hepsi normal içine baktım toz falan da yok başka ne olabilir acaba sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Win32 AlmanNAB virüsü olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bilgisayar kitleniyorsa software de sorun var. bilgisayar restart atıyorsa hardware de sorun var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 yok öyle bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 benim de bilgisayarım durduk yerde kapanmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 oha ben sınavdayken biri yazmış benim yerime, yorum da güzelmiş harbi, dur bulayım kim yazmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Cynthia said: benim de bilgisayarım durduk yerde kapanmaya başladı. ısınıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 sistem geri yükleme yaptım düzeldi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mathias said: oha ben sınavdayken biri yazmış benim yerime, yorum da güzelmiş harbi, dur bulayım kim yazmış :D benim aga sry kulüp pc sinde senin account açık kalmış ben de direkt yazdım :( dediğim şeyi vatanın servis bakım vs müdürü söylemişti pc salak salak restart atıyordu ben de dediğim lan buna çözüm bulun o da dedi format şart :F daha doğrusu software den dedi ben de format şart dedim format attım kurtuldum + başka forumlarda sorunun msn plustan kaynaklandığını yazmışlar bakalım denicem bi iki saat sonra cevap atarım son durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 msn plus'ı sildim hala restart atmadı demek harbiden msn plusla ilgili bişiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar