N-c Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 gelio.. hem de sürekli. acaba yalnız olduğum için mi ya? evde oturuyorum bilgisayarın başında,sonra bakıyorum olmyo bilgisayarı alıyorum başıma ı ıh.. sürekli uykum gelio.. sıkılmamak için bünyenin aldığı bi önlem mi ki? oluo mu kimseye bööle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 bugün bnm yayındayken geldi.. çiş gibi arada geliyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ben kulak çınlaması için steroid alıyorum 2 gündür yerimde duramıyorum koşarak kızılaya gidip gelesim var gayet enerjiğim abo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 yok öle diiil enerjim var yani yorgun hssetmiorum ama uyumak istiorum. böyle garip bşi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 neden uyumuyorsun o halde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 sürekli böle oluo rahatsız oluorum.. ztn yannız uyuyamıorum. viski(kedim) yanmdayken uyuabliorum sdece.. o da geceden önce uyumuo.. bi de gerçkten çok uyuorum okulda geliorum uyuorum sdece okuldayken uyanık oluorum. ii bşi diil ki bu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 depresyon belirtisi olabiler diyim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 diildir ki ya:( ööle midir? ztn bişiler düzene girsin die uuraşıorum şu aralar bi de depresyon çıkmaz ki.. çıkmaz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 yorgun hissetmiyorum yinede uykum geliyo dediğin için öyle düşündüm. tonlarca daha sebebi olabilir panik yapma =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 işin yoksa uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 kanıma giriosunuz hee! sonra sabah sersemliorum bu saatte uyuunca yaa.. film mi izlesem? film de kalmadı ki izlicek.. mayfest de patlamıştır herlde oraya da gidesim yok ofh neler yapsam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 N-c said: diildir ki ya:( ööle midir? ztn bişiler düzene girsin die uuraşıorum şu aralar bi de depresyon çıkmaz ki.. çıkmaz di mi? çıkarmazsan çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 2 bira çek ertesi gün okula gitme paso uyu düzelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 2 bira çaktım kendime geldim. mantını dene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 spor yap kave ıc ders calıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 keşke gelecek bir uykum olsa gider yorulmasın diye kendim getiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 iyi beslenmenizi tavsiye ederim eğer uykunuz sürekli geliyosa gençler. mesela ben de hep uykulu gezerim, ama hiç yemek yemiyorum sıkıyo insanı böyle çiğne falan, ne oluyor, bünye beslenemiyor. pharmaton diye bi hap var vitamin mineral falan, ondan almaya başladım bikaç ay önce, artık daha dinç geziyorum. falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 uyuyup napıcan ya :S söle uykuna gitsin, bana gelsin. kaç gündür uyumuyorum... nasıl yapılıyordu bu uyku işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 2 gündür uyumuyorum alışırsın sende zamanla ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bahar yorgunlugu olabilir multi vitamin ile 3 günde kesin çözüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 fazla şekerli yeme. meyve suyu, kola, şekerli çay, nescafe, beyaz ekmeğin fazlası. bendede oluyordu bu . dikkat ettim yemeğin üstüne viski içince oluyor birde şekerli birşeyler yersem direk uykum geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ah tam benim sorunum dün uykusuz sıkıntıdan büsürü de resim koymuşum dsf aoc serverı geri gelse de oynasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ( Çok tehlikeli bir metoddur ) ************************** Metod : Mp 3'e dinlendirici , slow şarkılar konulur ve yatağa uzanılır. Ses ne çok açık ne çok kısıktır. Uyulunur. Tabi Mp 3 açık kalır. Yan etkisi : Ertesi gün şarjı bitmiş bir Mp 3 bünyeye daha çok zarar verir. Sonuç : Uyku gereksiz , saçma sapan bir şeydir. Keşke uyumasak hiç. *************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hepsibu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 uyurken yan dönersen kulaklık beynine girer yapma böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 vitamin olayı ii gelebilir glba ben sağlık merkezine bi gidim en iisi p tesi günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar