Xo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 roflol. Peruklu adında biri ÖM atmış Peruklu said: Sezonluk peruk satışlarımız başlamıştır. Paticik Perukları Limited Şirketi tarafından siz değerli patilerin hizmetine sunulan peruklarımız 5 yıl garantili olup kafanızı terletmez, koku yapmaz, kolayca yıkanıp kurutulabilir. Peruklarımız, tamamen doğal görünümlü olup her renk ve modelde üretilmektedir. Dileyene peruğun ense kısmına, dileyene peruğun tepe kısmına PATİCİK yazısı yazmaktayız. Ayrıca kredi kartına peşin fiyatına 12 taksit olanağı sunmaktayız. Hadi çabuk olun, yüzyılın peruk fırsatını kaçırmayın… hanginiz bu söyleyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 adamın nicki semt ismi, polatlı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 12 taksit yapıyolarsa alırım yannız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 şahaneymiş bilhassa. yaratıcı fake olun, canımı yiyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 benim kulak kıllarım yok varsa kulak için sipariş ettim bitane, hemide peşin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 bööle fakeler de yeni moda ya :D neyse forumun şekli şemali bozulmuyo daha ii böle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Eet evet her feyk bunlar gibi olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Emaleth said: şahaneymiş bilhassa. yaratıcı fake olun, canımı yiyin :) +1000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 haha oh be banada geldi sevindim vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peruklu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Evet arkadaşlar siparişlerinizi bekliyorum. İlginize teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 nıye balonu yok ? ben anlamıyorm ya. off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 o değil yörünge yolcusu olmuş. Şu patide RP yapacak fakeler çıkması iyi ya :P Ama ben Xo dan şüpheleniyorum Demokrat Pati'yi de o açmıştı. Yoksa millete PM atıp atıp konu mu açıyorsun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 asinanyavuz said: o değil yörünge yolcusu olmuş. Şu patide RP yapacak fakeler çıkması iyi ya :P Ama ben Xo dan şüpheleniyorum Demokrat Pati'yi de o açmıştı. Yoksa millete PM atıp atıp konu mu açıyorsun? :) her türlü araştırsınlar alakam yok :P işim gücüm yok bir de millete ÖM forwardlıcam ha xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 dynamcik kesin alır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 alalım bu peruklardan sonra taksim vs bi yerde buluşma yapalım taksın herkes dolaşalım öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 üstüne paticik de yazdırmak lazım :) yaratıcı feykleri alkışlıyorum efenm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 roket adam said: üstüne paticik de yazdırmak lazım :) yaratıcı feykleri alkışlıyorum efenm. benmiyim fake (yeter artık beni fake sanmaktan vazgeçin, DEĞİLİM!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ahahah alınganlığın böylesi :D nereden çıkardın ya ben perukluyu diyorum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 roket adam said: ahahah alınganlığın böylesi :D nereden çıkardın ya ben perukluyu diyorum ahaha fck ok ok soryyX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 benim saçım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 öbüründen iki tane bundan bi tane gelmiş bana da. hem demokrat hem perukluyum. inanılmazım, enfes biriyim demek ki asfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Bana sadece perukludan geldi. Ama saçlarım var ve onları çok seviyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar