Cynthia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 "kıyamet sonrası" desem mi diye de düşündüm; demedim. roman ve çizgiroman tavsiyeleriniz var mı? gezdiğim yerlerde pek rastlamadım genel olarak. ya da "bulursan bana da al" mı diyeceksiniz?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_apocalyptic_and_post-apocalyptic_fiction
Cynthia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 güzelmiş sağol, şimdi bir de bulması var.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Bunlar tarafımdan okunmuştur ve tavsiye edilir. Hatta e-booklarını upload edip, linkini koyuyorum şimdi. John Wyndham: Consider Her Ways - The Chrysalids Philip Jose Farmer: Riverworld Stephen King: The Stand Walter M. Miller: A Canticle For Leibowitz Richard Matheson: I Am Legend David R. Palmer: Emergence http://sharebee.com/574fbf9c
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Consider Her Ways ile başla; kısa, hoş bir novella. Çok düşündürüyor.
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 sağol gerge ebook okuyabilsem indirecektim ben de fakat kağıt gibisi yok =)
Cynthia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 harika bir ingilizcem yok. bir tanesine göz atayım şimdi, altından kalkabilirsem okurum.
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Post Apocalyptic dünya üzerine beğendiğim bir web comic, bakmanı tavsiye ederim , ikinci olarakta tavsie edebileceğim mizahi yanı olan bir başka örnek, fakat ne yazık ki bu ikincisi oldukça kısadır .
misanthrope Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 GERGE said: Walter M. Miller: A Canticle For Leibowitz Bu kitabı ben de öneririm, pek bir lezizdir.
Selamon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Fallout oyna, o sana bir ömür yetecek malzeme verir.
Öne çıkan mesajlar