Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Bunu yaşayan oldu mu? Bugün ilk kez yaşadım ve oyunu açamıyorum. Normal başlatınca giriyor ana Freedom ile girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ben freedom kullanmıyorum ama bende de oldu 2-3 kere. sistem geri yükleme yaptm çalıştı. sistemdeki bi ayardan oluyor noluosa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Sistem geri yükleme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 freecaple wow.exe'yi gösteriyorsunya orda bir problem olabilir gibi geldi, eski hedefi sil yeni hedef göster wow.exeyi birde o başlıkdayi error genelde wow dosyalırıda oluşan bozulma yada değişiklikle oluşuyor virüs taramasından geçir ve repair dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Absolut said: Sistem geri yükleme? windows'un kendi özelliği olanı diyor sanırım. Var ya hani bilgisayar tıkır tıkır çalışırken windowsa diyosun bugünü hatırla yarın öbürgün bişey olursa bugüne geri döner takılırsın yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Vallahi geçen gün oldu bana delirdim. Huge spy olabilir diyor blizz. buna. Sistem kurtarma yaptım geçti... Bide başka oturumdan girince oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Huge spy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Yeni YF clientını çekmeyi deneyin ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Yenisi ile de yanı şey oluyor. Eski nortonu uninstall edip symantec endpoint yükledim acaba ondan mı diye düşünüyorum ama ne alaka yani oyun error veriyor validate edemen diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konu açılmışken bahsedeyim. Avusturalya'da (US) YF benzeri bir IP-Tunneler yüzünden toplu ban olayı olduğunu söylediler. Benzeri birşeyi EU'da yaparlarsa durum feci :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Bliss mi toplu banlamış? Benim neyle banlandığımdan onlara ne ki? Sonuçta bir avantaj sağlamıyor sadece diğerlerine eşit olma hakkına yaklaşıyorum. Ama bunu kime söyleyebilcen o ayrı bani yedikten sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Evet, oceanic kullanıcılarını çuffçufflamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 YFden farklı olarak yaptığıu bir işlem varmuıydı peki o programın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 YF değilde, SocksCap veya türevleri işi boka sürüyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 İlginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 yf ve freecap kullanıorum bende bi sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Freecap hic kullanmadım. DW adresi ve nasıl kullanılacağı konusunda biri yardımcı olabilir mi lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 valla dw adresi dedigin d.load adresi ise hatırlamıorum ama atabilirim sana kullanım ayarları da evde bakarak söyleyebilecegim şekilde ama çok bi ayar yapmıosun genelde socks la aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cansn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 hahahah absoo patladi herhalde YF :)) ben ztn icten ice diorudm bu icat fena ama bi problem cikartmas insallah die :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Freecaps ayarlarını biri anlatabilir mi? Soccap gibi yaptım ama bi yerde proxy nanesini soruyor o kısmı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar