Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vodafone Türkiye'de iPhone satacak

Masticore

Öne çıkan mesajlar

CnnTürk said:
Türkiye'nin de bulunduğu 10 ülkede iPhone satmak üzere Apple ile anlaşma imzaladığını bugün açıkladı.

Vodafone'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye, Avustralya, Çek Cumhuriyeti, Güney Afrika, Hindistan, İtalya, Mısır, Portekiz, Yeni Zelanda ve Yunanistan'daki Vodafone müşterileri, Vodafone hattı ile kullanmak üzere önümüzdeki aylarda iPhone satın alabilecek.

Hatlı İphone satışlarında Avrupada yaptığı gibi telefon indirimleri yaparmı acaba merak ediyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu atılımı Turkcell den bekliyordum ama, fırsatı kaçırmışlar :) İyi olmuş, bir vodafonlu ve eski kıdemli telsimli olarak sevindim. Umarım fiyat fazla olmaz.

benimki de pollyannacılık işte. kol gibi fiyat verecekler. aha 900 liradan aşağı olmayacak o kesin. 400 dolara amerikada satılıyor, 1.5 tan 600 lira eder, yüzde 18 kdv eklesek 120 küsür lira atar, etti mi 720 lira. en az 720, kesin üstünde 180 de kar gelir. 900 falan işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
500YTLden fazla olmaz fiyatı ama 2 sene sözleşme imzalatırlar min şu kadar saat konuşucan veya fatura ödeyecen gibisinden.

valla 500 ytl olsun direk satarım e72 yi onu alırım,ha dakıkayı dolduramazsam arkadaslara cüzi ücret karsılıgı benim hattan konusma imkanı sunarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sintisyzer said:
itunes store falan da turkiyeye acılıcak heralde ozaman?
yoksa orjinal alıp da apple store kullanamayıp itunesdan sarkı alamayıp fln öle bi sacmalık yapmazlar heralde

ben yine sanmıyorum itunes store'un acılacagını, yıllardır apple store'lar var, deli gibi ipod satılıyor, yoktu itunes store falan, simdi iphone gelince niye acılsın ki ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...