Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 CnnTürk said: Türkiye'nin de bulunduğu 10 ülkede iPhone satmak üzere Apple ile anlaşma imzaladığını bugün açıkladı. Vodafone'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye, Avustralya, Çek Cumhuriyeti, Güney Afrika, Hindistan, İtalya, Mısır, Portekiz, Yeni Zelanda ve Yunanistan'daki Vodafone müşterileri, Vodafone hattı ile kullanmak üzere önümüzdeki aylarda iPhone satın alabilecek. Hatlı İphone satışlarında Avrupada yaptığı gibi telefon indirimleri yaparmı acaba merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 vodafone gerçekten büyük bir atılım yapmış.. 1,3 milyar kullanıcı gerçi apple içinde çok iyi bir rakam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Ciks gençlerimiz demek ki Vodafone geçiyor artık. Bu kadar kırılmış telefon varken fiyat politkalarını çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 satsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Post kasıyosun diyeceğim de öyle bir derdin de yok ki :D Valla ben yarın kırık alıyorum, Turkcell rulzz. Geçemem Vodafone'a falan. Benim gözümde hala kıytırık Telsim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 kısa olunca memnun etmiyo heralde seni. turkcell rlz evt. ayfon sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Ben uzun severim :P Ayrıca iphone da rulez Turkcell de :) Bi de bence baya pahalı olur yine fiyatı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Ben bu atılımı Turkcell den bekliyordum ama, fırsatı kaçırmışlar :) İyi olmuş, bir vodafonlu ve eski kıdemli telsimli olarak sevindim. Umarım fiyat fazla olmaz. benimki de pollyannacılık işte. kol gibi fiyat verecekler. aha 900 liradan aşağı olmayacak o kesin. 400 dolara amerikada satılıyor, 1.5 tan 600 lira eder, yüzde 18 kdv eklesek 120 küsür lira atar, etti mi 720 lira. en az 720, kesin üstünde 180 de kar gelir. 900 falan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 500YTLden fazla olmaz fiyatı ama 2 sene sözleşme imzalatırlar min şu kadar saat konuşucan veya fatura ödeyecen gibisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ilk once turkcelle gorusuluyor diye haberler dolasıyordu internette. ama tabii vodafone sadece türkiyede degil birkac ülkede de satacagı icin arada türkiyeyi de alıvermistir. keske turkcell olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 yunanistana satmayip turkiyeye satsaydi cok memnun olucaktim hatta plaket filan bile verebilirdim dunyaya ele gecirince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 telsim eskisi kadar kötü değil, belki turkcell kadar hayvani boyutlara ulaşamadı ancak avea'dan milyonlarca kat iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 adam haziranda 2. generation 60 gb sini çıkartıyo iphone'un bunlar daha turkıyeye getırcek , peeeeeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Büyük ihtimalle o jenerasyonunu getirirler zaten direk ordan başlarlar satışa. Eskileri kakalamaya çalışırlarsa baştan FAIL olurlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 itunes store falan da turkiyeye acılıcak heralde ozaman? yoksa orjinal alıp da apple store kullanamayıp itunesdan sarkı alamayıp fln öle bi sacmalık yapmazlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Absolut said: 500YTLden fazla olmaz fiyatı ama 2 sene sözleşme imzalatırlar min şu kadar saat konuşucan veya fatura ödeyecen gibisinden. valla 500 ytl olsun direk satarım e72 yi onu alırım,ha dakıkayı dolduramazsam arkadaslara cüzi ücret karsılıgı benim hattan konusma imkanı sunarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Sintisyzer said: itunes store falan da turkiyeye acılıcak heralde ozaman? yoksa orjinal alıp da apple store kullanamayıp itunesdan sarkı alamayıp fln öle bi sacmalık yapmazlar heralde ben yine sanmıyorum itunes store'un acılacagını, yıllardır apple store'lar var, deli gibi ipod satılıyor, yoktu itunes store falan, simdi iphone gelince niye acılsın ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 store un açılmamasının sebebi türkiye'deki telif hakları yasalarının bu konuyla uyumsuzluğuydu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 500 ytl olmasi imkansiz, heveslenmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 turkiyenin muzik portali TTnet ile anlassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Telif haklarından çok. Buraya yaptığı yatırımı satışlar olarak çıkaramaz! Rapid, limeware, ares varken yurdumun yağız delikanlıları müziğe para vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar