Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Siz kimi kandırıyorsunuz!"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son zamanlarda hayatımda görmediğim kadar türbanlı görüyorum.onceleri pek gozume çarpmıodu.şimdi heryerdeler.hastane başı açık calısıp cıktıktan sora örten.direk olarak kapalı bi biçimd orda burda calısanlar.

altlarında bmw ler mercedesler range ler herturlu luks arabaları turbanlılar

erkekleri tahrik etmemek niyetiyle saçlarının gozukmesini istemediği için turbanı takan fakat aynı zamanda beyaz pantalon ilk çamaşırı ortada dar kıyafetli türbanlılar

yeşil sermaye herkesi içine çekio.para kapalılara akıo.parasızlar da kapanmaya başlıolar

orta direk yoksulluga gidio.hatta bazı zenginler bile bitio yavaş yavaş.piyasada para yok.nakit yok.

hayırlısı yani.konudan birz sapmış olabilirm içimi döktüm.
Mesaj tarihi:
yok onlar ruzgar nereden eserse oraya donen kesim. yarin ciplaklar partisi basa gelsin soyunur onlar.

partileri gercekten somuren ve batiran kesim de onlardir zati, halk degil. aha akp'nin yarattigi mutahitler ve onlardan nemalananlar.
Mesaj tarihi:
pek vaktim yok hemen çıkacağım ama şunu merak ettim emaleth, gazeteleri takip etmiyosun ama olan bitenden haberin var, öyleyse ya televizyonu ya da interneti takip ediyo olmalısın ve bizim medyamız öyle renkli, öyle şekilli ki, birine baksan herşey güllük gülistanlık, diğerine baksan şeriat devletinde yaşıyoruz. önemli olan her kesimin neler dediğini iyi takip edip akıl-mantık süzgecinden geçirmek bence. ha diyosan ki ben bizzat gidip akp'nin verdiği bütün demeçleri izliyorum, resmi gazetede yayınlananları okuyorum ve buna bağlı yorumumu yapıyorum, o ayrı, saygımız sonsuzdur =))

ama şunu da gözardı etmeyelim, akp içinde de demokrasiye inanan sağlam milletvekilleri mevcut. biraz da onlara kulak ver, örneğin haluk özdalga, ki kendisi chpden kalkıp geçmiştir akpye. keza zaman gazetesinde de yine demokrat kimliğiyle öne çıkan insanlar var. kısacası her kesimin kendine has bir yobaz bir de aydın tarafı var. aydın tarafın sözlerine kulak vermek, yobaz tarafı daha iyi anlamamıza ve tanımamıza yol açacaktır, bu da dolayısıyla iki taraf için de gerekli değişimi hızlandıracaktır, empatiyi ve de hoşgörüyü körükleyecektir.

yaşam tarzınıza müdahale edilmesi ve özgürlüğün elinizden alınması ihtimali sizi tedirgin ediyo, şu veya bu nedenle. ben bundan korkmuyorum, çünkü akp bunu yapacak güçte de değil, niyette de değil, nedenlerini de yukarda sıraladım. bundan sonrası yine tekrara girecek sanırım.
Mesaj tarihi:
herşey tadında güzeldir. herşeyin aşırısı kötüdür.

1 kere bile ULU ÖNDER Atatürk dememiş ve geri adım atmam deyip her ortamı geren, sonrada niye ortamı geriyosunuz diyen bir başbakanın gazlaması sonucu herşey olur.
Mesaj tarihi:
herkes ataturku ulu onder olarak adlandirmak zorunda degil
ben omrumde bri defa bile ulu onder sifatini kullanmadim ataturkten bahsederken

bide politikada samimiyet beklemeyin

modern diye milletin oy verdigi tansu ciller kafasina ortu takip besmele cekmeden konusma yapmiyordu 28. subat tan onceki donemde

CHP erbakan la hukumet ortagiyken dinci soylemlere basvuruyor ve hukumet ortaginin bazi irticai faaliyetlerine goz yumuyordu

Ecevit AP li vekilleri resmen satin alip hukumeti dusurmustu zamaninda

milliyetci soylemelrden uzak duran turkiyede milliyetciligi tehdit olarak gordugunu soyliyen RTE kurban olam ay yildizina afisleri bastirmisti milliyetcilere sevimli gozukmek icin

derin devlet kavramini ilk gundeme getiren ve her firsatta hukumeti zorliyan derin devletten nefret eden ecevit iktidara geldigi zaman 180 derece donmustu gene

butun politikacilar ucuz ve basittir
politikacinin samimiyetine inananlar ise saftir
bir oy icin 40 takla atan adamalrdan samimiyet beklenemez
kisisel cikarlari sozkonusu olunca bir gecede ruhlarini bile satabilirler

geliserek degistik ornek olarak
Mesaj tarihi:
Viktor said:
herkes ataturku ulu onder olarak adlandirmak zorunda degil
ben omrumde bri defa bile ulu onder sifatini kullanmadim ataturkten bahsederken

bide politikada samimiyet beklemeyin

modern diye milletin oy verdigi tansu ciller kafasina ortu takip besmele cekmeden konusma yapmiyordu 28. subat tan onceki donemde

CHP erbakan la hukumet ortagiyken dinci soylemlere basvuruyor ve hukumet ortaginin bazi irticai faaliyetlerine goz yumuyordu

Ecevit AP li vekilleri resmen satin alip hukumeti dusurmustu zamaninda

milliyetci soylemelrden uzak duran turkiyede milliyetciligi tehdit olarak gordugunu soyliyen RTE kurban olam ay yildizina afisleri bastirmisti milliyetcilere sevimli gozukmek icin

derin devlet kavramini ilk gundeme getiren ve her firsatta hukumeti zorliyan derin devletten nefret eden ecevit iktidara geldigi zaman 180 derece donmustu gene

butun politikacilar ucuz ve basittir
politikacinin samimiyetine inananlar ise saftir
bir oy icin 40 takla atan adamalrdan samimiyet beklenemez
kisisel cikarlari sozkonusu olunca bir gecede ruhlarini bile satabilirler

geliserek degistik ornek olarak

+1
  • Yeni Oluştur...