bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 İki site var.Çok hoşuma gidiyor sürekli takip ediyorum.Gerçi criticker a yeni başladım. Aradım ama iki siteyide bulamadım. Öncelikle sinepil Pilli networkün sinema blogu çok güzel olmuş.Çok yoğun bi arşiv birikiyor. Site yeni olduğundan günde 50ye yakın film giriliyor.Çok güzel filmler çıkıyor diğer site ise criticker sinepil de gördüm bunuda.Kayıt oluyorsunuz.Filmlere puanlar ve yorumlar yapıoyrsunuz. Daha sonra site TCI denilen bi uyumluluk endeksiyle size beğeniceğiniz filmleri sunuyr. klavye bozuk olduğundan fazla ayrıntılı yazamadım sosori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Criticker ilgimi çekti hemen inceliyorum çok amtor ruhlu duruyor ama önerilere göre yorumlarımı yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Sinefil veya sinepil domainlerini alıp site kurma hayalim vardı zamanında,alamayıp peşini bırakmıştım bu işlerin sdfsd gerçi aldım yeni domain ama bu seferde yapmak istemiyorum :) Sinepil bayağı iyiymiş ama favorilere ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar