Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Var mı bunu benden başka yapan? Bu gece sağ elim tutmaz oldu. Mutemadiyen kan içinde ya. Aslında çokta şikayetçi değilim ama ileride sorun yaratır diye paylaşayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 taş gibi olur elin bi koydun mu oturtursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Kafa at bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 psikolojik tedavi gör ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 hep böyle olur dostum. buraya gelirken hepinizin o beyaz kıçları yumuşacıktı, sonra tahta gibi oldu. alışacaksın. hiçbir sorun olmaz. yalnız, ilk ve ikinci kuralı unutuyorsun, topic açmamalıydın... daha dikkatli ol... edit: harf hatası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Valla ileride ellerin titreyebilir. Ama öte yandan filmde gördüydüm dövüş sanatları üstatları taşa veya demire günde 1000 yumruk falan atıyor ellerini güçlendirmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ben sinirlenince çat çat çat diye tokatlıyorum duvarları pipimle. sağ sol hareketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Kemik çatlaması+tendon incinmesi-kopması istemiyorsan sinirini başka şekillerde çıkarmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 beyin taktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 fistana ve eisenheim a katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 96dan beri net kullanıcısıyım,dememek için kendimi kastım ama fazlasıyla hakettin sen bunu;yaş kaç? ciddi olarak psikolojik tedavi düşün,bugün herşeye duvara yumruk atan biri,yarın hayatta karşılaştığın daha ağır zorluklarda kafa mı atıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ben bir kere camı yumrukladım. Hayatta yaptığım herhalde ikinci en salakça hareketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Öss senesi bunun biliyorum öbür topiclerden. Aşırı stres böyle engelleyemeyeceğin dışa vurumlara sebebiyet verebilir o yaşta o strese sahipken. İlk tavsiyem kendini frenlemen, kendine zarar veriyorsun sonuçta. 2.si de bari hep aynı şekilde vurma duvara, git bi koş kendine gel ya da git başka bi şekilde boşal. İlle de yumruk atıosan kendine büyük gümüş falan bi yüzük al orta parmağına tak, yumruk atınca darbenin çoğunu absorbe eder. Tecrübe konuşuo :p edit=imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ombakkombak said: ben bir kere camı yumrukladım. Hayatta yaptığım herhalde ikinci en salakça hareketti. 1.si neydi bunu sormamız için yazdın zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Sly-One said: 2.si de bari hep aynı şekilde vurma duvara, git bi koş kendine gel, ya da git başka bi şekilde boşal. biraz daha açar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 cok acmasin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 de ayrı de ayrı diyen adam ya da dan önce virgül koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 vay hayvan, harbi. Cons said: Sly-One said: 2.si de bari hep aynı şekilde vurma duvara, git bi koş kendine gel, ya da git başka bi şekilde boşal. biraz daha açar mısın? şimdi şöyle. Gävgğää hätääälı sôllämädän Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 psikolojik tedavi gormen lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 eline bi şey sar havlu olur tişört olur. çıkan sesten memnun oluyosan da marketlerde filan ufak şekerler var bi kutu içinde. şekerleri yi kutuyu havlunun üstüne bantla her vurduğunda çat çut diye ses gelir. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 yumruk attığın duvara 50 sayfa gaste kağıdı koy 1 ay boyunca her gün 1 saat yumrukla hızı yavaş ve tempolu olucak sora her ay sonunda 10 sayfa eksilt. bunu discoveryde tibet tapınak koruyucularının antremanlarında izlemiştim daha çocuk 5 yaşındayken başlatıyolar bu eğitime 20 yaşına geldiğinde taş gibi yumrukları oluyo ve sürekli yumruk attığı duvar yumrukları kadar göçmüş haldeydi tabi gaste kağıdına bişey olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 püçükolocük tedevi gör :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 elin pelteye döner. tedaviye git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bence kum torbası al onu yumrukla hem antreman olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar