Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Her sinirlendiğinde duvarları yumruklamak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Var mı bunu benden başka yapan?
Bu gece sağ elim tutmaz oldu.
Mutemadiyen kan içinde ya.
Aslında çokta şikayetçi değilim ama ileride sorun yaratır diye paylaşayım dedim.
Mesaj tarihi:
hep böyle olur dostum. buraya gelirken hepinizin o beyaz kıçları yumuşacıktı, sonra tahta gibi oldu. alışacaksın. hiçbir sorun olmaz.

yalnız, ilk ve ikinci kuralı unutuyorsun, topic açmamalıydın...

daha dikkatli ol...

edit: harf hatası.
Mesaj tarihi:
96dan beri net kullanıcısıyım,dememek için kendimi kastım ama fazlasıyla hakettin sen bunu;yaş kaç?

ciddi olarak psikolojik tedavi düşün,bugün herşeye duvara yumruk atan biri,yarın hayatta karşılaştığın daha ağır zorluklarda kafa mı atıcaksın.
Mesaj tarihi:
Öss senesi bunun biliyorum öbür topiclerden.
Aşırı stres böyle engelleyemeyeceğin dışa vurumlara sebebiyet verebilir o yaşta o strese sahipken.
İlk tavsiyem kendini frenlemen, kendine zarar veriyorsun sonuçta.
2.si de bari hep aynı şekilde vurma duvara, git bi koş kendine gel ya da git başka bi şekilde boşal.
İlle de yumruk atıosan kendine büyük gümüş falan bi yüzük al orta parmağına tak, yumruk atınca darbenin çoğunu absorbe eder.
Tecrübe konuşuo :p

edit=imla.
Mesaj tarihi:
vay hayvan, harbi.

Cons said:
Sly-One said:

2.si de bari hep aynı şekilde vurma duvara, git bi koş kendine gel, ya da git başka bi şekilde boşal.

biraz daha açar mısın?

şimdi şöyle.
Gävgğää hätääälı sôllämädän
Mesaj tarihi:
eline bi şey sar havlu olur tişört olur. çıkan sesten memnun oluyosan da marketlerde filan ufak şekerler var bi kutu içinde. şekerleri yi kutuyu havlunun üstüne bantla her vurduğunda çat çut diye ses gelir. evet.
Mesaj tarihi:
yumruk attığın duvara 50 sayfa gaste kağıdı koy 1 ay boyunca her gün 1 saat yumrukla hızı yavaş ve tempolu olucak
sora her ay sonunda 10 sayfa eksilt.
bunu discoveryde tibet tapınak koruyucularının antremanlarında izlemiştim daha çocuk 5 yaşındayken başlatıyolar bu eğitime 20 yaşına geldiğinde taş gibi yumrukları oluyo ve sürekli yumruk attığı duvar yumrukları kadar göçmüş haldeydi tabi gaste kağıdına bişey olmuyo...
  • Yeni Oluştur...