Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 fotoğrafçı Ceren'e buradan saygılarımı ve SEVGİMİ SUNUYORUM. hastasıyım hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 abi off yaa bu hayvan beni delirtecek!! massallah..hemde binlerce kere..bu eyez dobermanını gordukce aklımda pascal nouma canlanıyor:D..cok seviyorum eyezi..telefonumda iki foto var bir phoebe ile fidelin birbirlerini kestikleri foto birde eyezin golbası pozu ıkısını sureklı duvar kagıdı yapıp kendımı avutuyorum..sırf bu herıfle oynamak vakıt gecırmek ıcın ankaraya gelıcem bulucam senı bı gun zegna:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 gel valla oynatiriz itleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 O değilde daha cılızdı sanki hayvan baya vücut yapmış, enine gitmiş :) Güzelleşmiş eskiye oranla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 evet son 12 gundur değişik bi beslenme bicimi uyguluyorum. barf+ kuru mama karışımı. bakalım devam edicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 barf dediğin barfiks ise kaçarım bu topikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 yok benç pres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 yok barf %50 kemik %50 et ve bazi sebze karısımıyla beslenme şekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 oyy oyy mukemmel hatta tu tü tü.kilo alınca yeni fotolar bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 kulakla daha bi bişeye benziyo bu hayvanlar kestirmemekle iyi etmişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 zegna acaba bu barfın hazır halde satılanı varmıdır kı ya? yanı ınsanların cogu kendı hazırlıyor sanırım..ama normal kuru mama seklınde hazırlanmısı yokmudur kı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 yoktur phoebe cunku dedigim gibi barfin olayi çiğ et olması. et piştiği zaman daha dogrusu herşey piştiği zaman besin değerini cok kaybediyor. o yuzden gunluk yapmak lazım yada 1 haftalık yapıp buzlukta dondurabilirsin, fakat ben çalıştıgım için dondurunca cozulmesını beklemeye zamanım olmuyor sabahları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ayrıca barf konusunu iyi araştırmak lazım, iyi besliyim derken kopeğe zarar vermek mumkun, bazı sebzeler vs cok zararlı kopeklere. ben kendi yaptıgımı anlatıyım ama sana biraz fikir sahibi olursun. sabahları kemikli tavuk veriyorum PİŞİRMEDEN, eğer pişirirsen tavuk kemikler cok sertleşiyor ve jilet gibi keskinleşiyor. ve hazım edemiyor kopekler. bu da iç kanama, bağırsaklarda zarar kısacası ölüme kadar götürür köpeği. tum tavuk alıyorum her gun, gogus ve lop et olan kısımlarını ayırtıyorum kasaba, kalanları satırla kusbasından daha buyuk parcalar halinde parcalattırıyorum. o parcaları sabah verıyorum işte direk et+ kemik olarak. sabahları zamanım olmuyor cunku. akşamları 300 gram kuru mamayı ufalıyorum bıraz o lop etini ayırttıgım kemiksiz tavuk parçalarıyla birlikte mutfak robotuna koyuyorum. içine biraz zeytinyagı(tüylere iyi geliyor ayrica kilo almasına yardımcı, cok koyarsan kopek kusar)birazcık marul, 3/1 havuc brokoli vs koyup geciriyorum işte robottan bildigin lapa oluyor. onu veriyorum. sebze olayini cok sık yapmıyorum cunku zaten kuru mamada gereken besinler var. haftada 2 yada 1 kere koyuyorum o sebzeleri. sadece tavukla beslersen tuyler bozuluyor tek yonlu beslenmeden dolayı. yalnız bildigim goldenlar zaten obur filan, hic bulasma barf a midesi filan bi genişlerse doyuramazsın :) dobermanlar biraz nazlı yemek konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bunlarda yeni, camdan etrafı kesiyor efendi. bekçi ya kendisi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 abi bildiğin göğüs kası yapmış hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Hayvan benden iyi besleniyor yanlız. Zegna helal valla, saygı duydum gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bişey sorcam. eyez çok güzel maşallah, yarışmalar için mi yetiştiriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 eğitim yarışmalarına hazırlanıyorduk, BH sınavını gecti ama sonra ben işe girdiğim için suan ara verdik. zaman yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ikinci resimde göz süper sdgjds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 İkinci resim normal mi, bu arkadaş normal mi, yoksa doberman ların göğüsleri normalde bu kadar geniş mi oluyor, herif deve gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 o kadar geniş olmuyor aslında 2 ayak ustunde durdugu icin duruş açısıyla alakalı biraz hayvani çıkmış. yokuş yukarı koşu yapıyor ama onun etkisi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Olm bisi dicem cig et falan diyosun da saldirgan yapmiyor mu kopegini insan ve hayvanlara karsi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yalnız hakikaten baya karizmatikmiş... keşke bahçem olsada bende köpek besleyebilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Zegna bu çok güzel bişeymiş ya. Patipet'e girmediğime pişman oluyorum vallaa ne güzel şeyler var böyle. ama pek bi asil, duygusal da bakıyo. Süfer ya ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar