Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malasef Kaza Haberi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne kadar fıyat vermısler dedı 7 - 8000 deyınce CUS dedı :D
ucuza cıkartırsın da hadı ıscılıgı bulduk asıl sorun cıkma parca bulabılcekmısın bakalım

neyse yazarsın buraya artık nedır ne degıldır masrafı felan
Mesaj tarihi:
Bir kaç gündür foruma girmemiştim. Çok geçmiş olsun.

Sigortacı bir arkadaşıma sordum net birşey söylemedi ama anladın sen işte falan dedi. Yasa dışı poliçe kesenler var demekki. Ama bu işlere girmeni gerektiren bir durum olduğunu sanmıyorum bende.

Çıkma parçalarla bu arabayı 2 3 bin YTL'yi geçmeyen bir bedelle toplayabileceğini düşünüyorum. Geçtiğimiz aylarda kuzenim A3 almıştı araba yan yatmış her iki tarafında da ezikler vs vardı 7 8 bin YTL civarı masrafla eski haline getirdi.
Mesaj tarihi:
Resimlere bakınca benim yaptıgım kazanın benzeri oldugunu anladım.ama benim teker kopmadı sadece aks eğrildi lastikler ön arka olmak üzere yarıldı jantlar yamuldu.ön far ve arkalara dogru aynen seninki gibi haşat olmustu.
boya kaporta lastikler falan 2bin ytl ye toplandı araba.arka tarafta da ezik vardı bende.
kaporta artı boya 4bin demişsin, yalan o. 1.500ytl ye full boyuyolar antalyada.en kalite 4bine full boyuyolar.
tabi benim yaptırdıgım yerler tanıdıktı.oda var.
büyük geçmiş olsun ayrıca.
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun.

Bi de o arabayı ver hurdacıya artık alfa servisi zaten doğru düzgün yok bi de 8 milyar servis istemişler 1999 model arabaya bi s. git derler adama =)
Mesaj tarihi:
paramecium said:
Selam,

Benim arabanın kaportadaki hafif düzeltmeler dahil full boyasına 1.500 YTL demişlerdi :

Saygılar.

heh, bir bayan sofor gecen ay arkadan benım arabaya patlatınca orjinal serviste bır sol arka camurluktaki ezilme ıcın boya artı kaporta ısıne 1300 verdım :P butun arabayı boyasa kımbılır kac ısteyecek. karsı tarafın kaskosu odedıgı ıcın cok umrumda olmadı.

nerde kıme nasıl yaptırıldıgı cok farkedıyor.
Mesaj tarihi:
Çok geçmiş olsun. Bende de 145 var (1.7 motorlusundan)

Ben de daha uygun fiyata toparlanabildiğini düşünenlerdenim.

Usta telefonu istersen veririm ben de.
Mesaj tarihi:
Çok geçmiş olsun, Allah tan size birşey olmadı. Ederi 10bin ytl olan bir arabaya 8bin ytl toplama fiyatı vermeleri bana da çok saçma geldi, sen bu forumda verilen ustalardan bikaç tanesiyle bağlantıya geç bence de.
Tekrar çok geçmiş olsun..
Mesaj tarihi:
ederi 30 bin ytl olan bir golfu 40 50bin ytl ye filan toplarsınız tek tek parçaları almak isterseniz

ebay den kalan parçaları satsan hurda olarak satmandan daha az zarar edecegini düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Namessar said:
99 model yeni bir alfa bebegin olsa olmuyor mu yani? :D

o nasil olcak? =)

olcaksa 2008 olsun yani :P

hatta BMW 1.35 coupe olsun mümkünse..

direk satarım alfa aşkımı :P
paramecium said:
Selam,

[semra hanım]Sen aşık değilsin, ben sana aşık olduğunda söylerim[/semra hanım] :P

Saygılar.

ahahaha
ask degil bu !
tutku
hirs
sehvet !

galiba :P
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:
Quibble said:
aracı satmayacağım =) bi şekilde toplamaya karar verdim. ne kadar tutarsa tutsun.

o benim bebeğim.. :P

alfa aşkı bambaşka..

oh yeah :D (tu)

biri beni mi çağırdı?
Mesaj tarihi:
tabiki öle yapıcam.

ama umarım kimsenin ihtiyacı olmaz..

şu sıralar biraz yoğunum.
haftaiçi sanayileri dolaşmaya başlıyorum.
Halil ustaylada iletişime geçeceğim tekrar.

ayrıca hala kasko işinide düşünüyorum ama..

hmm.. nasıl söylesem,

yemiyor.
  • Yeni Oluştur...