mumi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 open betada 10 mayıstan sonra bütün sınırlamalar kalkıyormus. pvp server olacakmış bütün serverlar. 13 lvl ler 20 lvl den başlıcakmış. lvl sınırı kalkıyo yani. para , item filan verecekelrmiş herkese. her yere gidebilecekmişiz... falan filan. tam metin burada. :) http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=82979 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 her classtan bir lvl 13 yapmak lazım aceleyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 80 levellık oyunda 13 levellık beta kadar kötü bir uygulama olamaz, bir de epic ending falan demiş lol, bildiğin epic fail. Şimdiye kadar oyunun ne olduğu belli olmuyordu zira göstermiyorlardı, nedir ne değildir ayın 10'unda belli olacak, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Acaba endgame zoneları falan gören var mı? Ya da öyle zonelar var mı? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ne zaman baslayacak bu yaw ? 10 mayıs oldu, simdi girdim, char. hala 13... hayır ortalıkta pek player'da gozukmuyor ama global chat'de konusuyorlar, onlar gittiler mi sehirlerine, oyuna girince bir sey mi yapmamız gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 simdi baktım acılmıs server'lar, char. secme ekranında benim char. lar hala level 5, level 13 falan gozukuyor, oyuna giriyorum da login ekranı da yarım saat suruyor =)... edit: tamamdır, girdim sonunda, oyuna direk ırkınızın yerinde baslıyosunuz, cantanızda tek bir item var, onu kullanınca level 20 oluyosunuz ve equipment'lar geliyor cantanıza, sonra bende otomatik bastan yukleme ekranı cıktı, yuklendiginde giysileri giymistim... feat'leriniz sıfırlanmıs durumda 12 feat point'iniz var, action bar'ım da sacma sapan bir haldeydi benim, bastan dizdim skill'leri falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar