slickers Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bu kadar hassas olma cons :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 yahu soru gayet basit. neyi kitlemişim kafama göre? hassasım ben http://img212.imageshack.us/img212/52/emo1md9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 anerchynin konuları şurdaki diğer abuk konulardan ne farkı var mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bir gun Muhammed eczaneye girmis ve "bana Muham marka medikit verirmisin" demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 slickers said: anerchynin konuları şurdaki diğer abuk konulardan ne farkı var mesela ben hiçbirini kitlemedim onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Cons said: slickers said: anerchynin konuları şurdaki diğer abuk konulardan ne farkı var mesela ben hiçbirini kitlemedim onların. e yukarda allah war şimdi kitlemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 lan 1 tanesini kitlemiş işte :D neyse konumuz bu değil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ha şeyi kitlemişim bitek bi yakarış topiği vardı yönetime onu kitledim. açıklamasıda var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Anerchy said: Cons said: slickers said: anerchynin konuları şurdaki diğer abuk konulardan ne farkı var mesela ben hiçbirini kitlemedim onların. e yukarda allah war şimdi kitlemedi. Yukarda yatak odasi var ya baska bisey yok cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ya cons benim asıl vurgulamak istediğim o resim di özürlü bir insanı çarpılmış gibi oraya koyman ne biliyim hiç hoş değildi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 O değil de neden artık alttaki beni nasıl bilirdin tarzı oyunlar yok garbıçta? Bu saatlerde sırf onu oynamak için girerdim buraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bu resim ise beni ürkütüyor , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 slickers said: ya cons benim asıl vurgulamak istediğim o resim di özürlü bir insanı çarpılmış gibi oraya koyman ne biliyim hiç hoş değildi bence dediğim gibi sıradan bir özürlü insan değil o, allahsız kitapsız olabilirim ama bende hassasım yani o konuda içiniz rahat olsun dfgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 nedir peki onun diğerlerinden farkı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 onu sıradan yapmayan şey ne :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 LathspeLL said: Anerchy said: Cons said: slickers said: anerchynin konuları şurdaki diğer abuk konulardan ne farkı var mesela ben hiçbirini kitlemedim onların. e yukarda allah war şimdi kitlemedi. Yukarda yatak odasi var ya baska bisey yok cidden. git oraya ve varoluş sebebini öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 o seçilmiş kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 mantıklı bir açıklaması yokmu peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 duygu sömürüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Duygu sömürüsü yaparak özürlüleri daha fazla zedeliyor aslında o kişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Popstar'cı Cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ben katıldım almadılar, içimde kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Anerchy said: LathspeLL said: Anerchy said: Cons said: slickers said: anerchynin konuları şurdaki diğer abuk konulardan ne farkı var mesela ben hiçbirini kitlemedim onların. e yukarda allah war şimdi kitlemedi. Yukarda yatak odasi var ya baska bisey yok cidden. git oraya ve varoluş sebebini öğren. BABA UST KATTAKI CAKTI LIGHTNINGI TOPRAGA SPAWN OLDUK HEPIMIZ DEGIL MI? Yalniz ben sonra toprakta su tuslara bastim: M - 4 - O - 2 then mouse 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 cennete baya bronz gidicen (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 biraz daha tut içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar