Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 yahu soru gayet basit. neyi kitlemişim kafama göre? hassasım ben http://img212.imageshack.us/img212/52/emo1md9.jpg
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 anerchynin konuları şurdaki diğer abuk konulardan ne farkı var mesela
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bir gun Muhammed eczaneye girmis ve "bana Muham marka medikit verirmisin" demis.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 slickers said: anerchynin konuları şurdaki diğer abuk konulardan ne farkı var mesela ben hiçbirini kitlemedim onların.
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Cons said: slickers said: anerchynin konuları şurdaki diğer abuk konulardan ne farkı var mesela ben hiçbirini kitlemedim onların. e yukarda allah war şimdi kitlemedi.
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 lan 1 tanesini kitlemiş işte :D neyse konumuz bu değil zaten
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ha şeyi kitlemişim bitek bi yakarış topiği vardı yönetime onu kitledim. açıklamasıda var zaten.
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Anerchy said: Cons said: slickers said: anerchynin konuları şurdaki diğer abuk konulardan ne farkı var mesela ben hiçbirini kitlemedim onların. e yukarda allah war şimdi kitlemedi. Yukarda yatak odasi var ya baska bisey yok cidden.
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ya cons benim asıl vurgulamak istediğim o resim di özürlü bir insanı çarpılmış gibi oraya koyman ne biliyim hiç hoş değildi bence
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 O değil de neden artık alttaki beni nasıl bilirdin tarzı oyunlar yok garbıçta? Bu saatlerde sırf onu oynamak için girerdim buraya :)
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 slickers said: ya cons benim asıl vurgulamak istediğim o resim di özürlü bir insanı çarpılmış gibi oraya koyman ne biliyim hiç hoş değildi bence dediğim gibi sıradan bir özürlü insan değil o, allahsız kitapsız olabilirim ama bende hassasım yani o konuda içiniz rahat olsun dfgdfh
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 nedir peki onun diğerlerinden farkı?
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 LathspeLL said: Anerchy said: Cons said: slickers said: anerchynin konuları şurdaki diğer abuk konulardan ne farkı var mesela ben hiçbirini kitlemedim onların. e yukarda allah war şimdi kitlemedi. Yukarda yatak odasi var ya baska bisey yok cidden. git oraya ve varoluş sebebini öğren.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Duygu sömürüsü yaparak özürlüleri daha fazla zedeliyor aslında o kişi..
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Anerchy said: LathspeLL said: Anerchy said: Cons said: slickers said: anerchynin konuları şurdaki diğer abuk konulardan ne farkı var mesela ben hiçbirini kitlemedim onların. e yukarda allah war şimdi kitlemedi. Yukarda yatak odasi var ya baska bisey yok cidden. git oraya ve varoluş sebebini öğren. BABA UST KATTAKI CAKTI LIGHTNINGI TOPRAGA SPAWN OLDUK HEPIMIZ DEGIL MI? Yalniz ben sonra toprakta su tuslara bastim: M - 4 - O - 2 then mouse 1
Öne çıkan mesajlar