AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Merhaba arkadaşlar. Beden Eğitimi ve Spor Bölümlerine hazırlık kursumuz var bir tane. Onun için bir domain aldık. Şimdi kurulumu ve düzenlemesi kolay. Fotoğraf albümü olan, kolaylıkla haber ekleyebileceğimiz bir portal, tema, oluşum yahut adı her neyse ondan arıyoruz. Bildiğiniz, önerebileceğiniz hatta üstlenebileceğiniz birşey var mı acaba? Teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. P.S: Bu konuda cahilim arkadaşlar, taşlamayın.
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Portal diyince akla PHPNuke geliyor! En çok temayı eklentiyi ve dokumanı bu portalda bulursun tahminimce.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ben de nuke diyecektim çok kasış bir şey düşünmüyorsunuzdur.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 php nuke yıllar öncesinde kaldı arkadaşlar, joomla, drupal ve opencms geçen yılın en iyileri seçildiler. joomla kullanımı kolay, drupal genişlemesi kolay sistemler. boşverin nuke filan =)
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 HEr türlü işlerini görürde tabiki alternatiferi araştırmakta fayda var.
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 en son phpnuke'deki bir açık, admin hesabını ele geçirmeye kadar gidiyordu. böyle bir açıktan sonra ben olsam güvenmezdim açıkçası =) joomla.org veya drupal.org seçerdim ben de..
Öne çıkan mesajlar