Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine ekran kartı...

Peter

Öne çıkan mesajlar

350$ civarında bir ekran kartı istiyorum amacım fallout 3, gta4 ve deus ex 3 gibi oyunlar cıkınca onları rahatsız olmadan oynayabilmek
ayrıca fear, stalker, lost planet gibi oyunları yüksek fpsde oynamak istiyorum
simdiki ekran kartım asusx1300pro idare ediyo aslında ama kasmalar oluyo tabi
siz ne önerirsiniz? lütfen ciddi cevaplar.

bilgisayarımda core duo 3.0, 1gb ddr2 ram, 80gb samsung hdd(4mb cache olması lazım) gibi donanımlar var, bunlardan beni daha fazla idare etmeyecek bir parca daha varmı?
simdiden tesekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

ekran kartini dizginlemi$ olursun. i$lemciyle pararlel olmasi cok daha iyi sonuc verir..

$imdiki sistemle x alirsan, ayni donemlerde cikan bir i$lemciyle 3x aliyorsun..

veriyolu, i$lem kapasitesi falan devreye giriyor. yani goruntu ekrana frame ler halinde veriliyor. ama o frame leri ekran karti degil cpu hesapliyor. cpu darbogaza girerse frame de gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:
ekran kartini dizginlemi$ olursun. i$lemciyle pararlel olmasi cok daha iyi sonuc verir..

$imdiki sistemle x alirsan, ayni donemlerde cikan bir i$lemciyle 3x aliyorsun..

veriyolu, i$lem kapasitesi falan devreye giriyor. yani goruntu ekrana frame ler halinde veriliyor. ama o frame leri ekran karti degil cpu hesapliyor. cpu darbogaza girerse frame de gelmiyor.

tesekkür ederim iyi acıklamıssın
peki işlemcide bir öneri alabilirmiyim mesela param yeterse 8800ultra almak istiyorum olmadı 8800gt alıcam bunlara denk bir islemci ne olabilir?
quad derseniz anakartım core2duo destekli quad değil
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba

Ben de bir ekran kartı alacağım oyunlar ile pek aram yok sadece grafik ile uğraşıyorum. Adobe ürünlerini kullanıyorum acaba Asus VGA EN8500GT Silent Magic/HTP 512 MB DDR2 16X işimi görür mü? Bu ekran kartını bilen-kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:
yeterli bir kart. grafik icin ekran kartina bile gerek yok aslinda ya, neyse =P

Aslında amacım şu idi 17" Wide monitörüm var maksimum 1440x900 görebiliyorum acaba bunu biraz daha arttırır mı diye düşündüm donanımdan fazla anlamadığım için soruyorum. Şu da var ki anladığım üzere bir de monitör almam gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...