Peter Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 350$ civarında bir ekran kartı istiyorum amacım fallout 3, gta4 ve deus ex 3 gibi oyunlar cıkınca onları rahatsız olmadan oynayabilmek ayrıca fear, stalker, lost planet gibi oyunları yüksek fpsde oynamak istiyorum simdiki ekran kartım asusx1300pro idare ediyo aslında ama kasmalar oluyo tabi siz ne önerirsiniz? lütfen ciddi cevaplar. bilgisayarımda core duo 3.0, 1gb ddr2 ram, 80gb samsung hdd(4mb cache olması lazım) gibi donanımlar var, bunlardan beni daha fazla idare etmeyecek bir parca daha varmı? simdiden tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 1gb bellek kesinlikle idare etmez. 2gb daha tak yanına. Toplam 3gb götürür uzun süre. Ekran kartlarını şu an pek de takip etmiyorum ama o fiyata 9800GTX falan bulabilirsen ömür boyu idare eder (yalan). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ram i 2gb yapabilrsin aslında eger oyunlarda saglam performans istoyrsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Gta4 sadece ps3'e cıkıcak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 tamam da niye hatırlatıyorsun zaten moralim bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 hehe adam Gta4'de sıkıstırmış araya bilmiyosa söleyim dedim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 yanlış biliyorsun pc'ye de çıkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ayrıca seninki core duo 3.0 değil pentim d 3.0 dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 pentium d ise işlemciyi değiştirmeden ekran kartı falan alma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 PrudenT said: yanlış biliyorsun pc'ye de çıkıcak.oha cidden cıkıcak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bide ram takacaksan dual channel single channel olayına dikkat et 3 gb single channel olacağına 2 gb dual channel olsun daha hızlı çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 dual channel 1gb var işte smdi ben 1gb da tek olarak mı taksam diyorum 2gb olsa ramler ddr2 ben bunların yanına ddr3 takarsam calısırmı? ayrıca anakart: gigabyte 945pl-ds3/s3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 PrudenT said: pentium d ise işlemciyi değiştirmeden ekran kartı falan alma derim. evet pentium d ama işlemciden memnundum değiştirmeden alırsam ne gibi zararı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ekran kartini dizginlemi$ olursun. i$lemciyle pararlel olmasi cok daha iyi sonuc verir.. $imdiki sistemle x alirsan, ayni donemlerde cikan bir i$lemciyle 3x aliyorsun.. veriyolu, i$lem kapasitesi falan devreye giriyor. yani goruntu ekrana frame ler halinde veriliyor. ama o frame leri ekran karti degil cpu hesapliyor. cpu darbogaza girerse frame de gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 DeBuffAndHeal said: PrudenT said: yanlış biliyorsun pc'ye de çıkıcak.oha cidden cıkıcak mı ? yav tabi çıkıcak lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Esh said: ekran kartini dizginlemi$ olursun. i$lemciyle pararlel olmasi cok daha iyi sonuc verir.. $imdiki sistemle x alirsan, ayni donemlerde cikan bir i$lemciyle 3x aliyorsun.. veriyolu, i$lem kapasitesi falan devreye giriyor. yani goruntu ekrana frame ler halinde veriliyor. ama o frame leri ekran karti degil cpu hesapliyor. cpu darbogaza girerse frame de gelmiyor. tesekkür ederim iyi acıklamıssın peki işlemcide bir öneri alabilirmiyim mesela param yeterse 8800ultra almak istiyorum olmadı 8800gt alıcam bunlara denk bir islemci ne olabilir? quad derseniz anakartım core2duo destekli quad değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 e8xxx serisi bi$ey alsan bayagi i$ini gorur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 e8400 falan al rami 2gb yap. 8800 alma. 9800 kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 e8600 mü alim yoksa e8400 mü ayrıca fiyatları nedir ki onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphim Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Merhaba Ben de bir ekran kartı alacağım oyunlar ile pek aram yok sadece grafik ile uğraşıyorum. Adobe ürünlerini kullanıyorum acaba Asus VGA EN8500GT Silent Magic/HTP 512 MB DDR2 16X işimi görür mü? Bu ekran kartını bilen-kullanan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 yeterli bir kart. grafik icin ekran kartina bile gerek yok aslinda ya, neyse =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphim Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Esh said: yeterli bir kart. grafik icin ekran kartina bile gerek yok aslinda ya, neyse =P Aslında amacım şu idi 17" Wide monitörüm var maksimum 1440x900 görebiliyorum acaba bunu biraz daha arttırır mı diye düşündüm donanımdan fazla anlamadığım için soruyorum. Şu da var ki anladığım üzere bir de monitör almam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 monitorun max cozunurlugu o zaten. 24" 1920x1200 bir monitor alsan bile onboard ekran karti onu tam cozunurlukle cali$tirmaya yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphim Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Evet ben de onu düşündüm zaten. Az evvel monitör fiyatlarına baktım da gayet uçuk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar