SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 "Muhammed senin damarına koyim" diye post yazan insanlar var, yaptırım olmuyor ama atıyorum garbage'da bile "hey X senin damarına koyim" diye birşeyler yazsam anında banlarlar beni. dünya görüşünüzü bilmiyorum ama kimse kimseyi lütfen kışkırtmasın.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Muhammed senin damarına koyiim diye post atan kişi bunu garbage dışında bir yere atıyorsa zaten şikayet edildiğinde yaptırıma uğrar muhtemelen. Çünkü o direk hakarete girer. Burada bahsettiklerimizse alakasız şeyler.
Romario Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Fortuna said: İsteyen istediğini yapar... Ne kadar saçma bir özgürlük anlayışı bu ya.Bu kavramı icaad ettiği zaman bile insanlık bu kavrama bu kadar saçma bir mana yüklemedi.Özgürlük başkalarının alanını işgal etmediği sürece özgürlüktür.Sen başkasının inancına/inançsızlığına saygısızlık edersen, onların alanını işgal etmiş olursun. Bütün kavramların insan elinden çıktığını düşünürsek, saygı, inanç, kendi alanın v.b. her şeyin saçma olduğunu göreceksin, hürriyet ayrıca senin o dediğin. Özgürlük yunanca anarcho kökünden geliyor, freedomla liberity arasındaki fark gibi. Şimdi etimolojik tartışmalara sokmayın adamı akşam akşam.
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Abovvv meydanlarda toplanıp Paticik bannerları yakmasınlar bunlar şimdi? Kahrolsun paticik, peygambere uzanan eller kırılsın...
huun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 nileppezdel said: Muhammed senin damarına koyiim diye post atan kişi bunu garbage dışında bir yere atıyorsa zaten şikayet edildiğinde yaptırıma uğrar muhtemelen. O ne demek ya, sokağın başında adamın anasına küfredince dayak yemiyorsun, ortasında edince yiyor musun? konuya iki taraftan da amacından uzak yaklaşanlar olduğu için bir yere varmaz bu tartışma
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Hayır garbageda herkes ciddiyetsiz laf olsun diye konuşuyo da o yüzden. Garbage'da birbirlerine de laf ediyolar o zaman onlara da ban gelsin.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 garbıçta içimizi döküyoruz no offense ama benim o konuyla alakam yok
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Şimdi olay kuyruğunu yiyen yılan (Neydi adı unuttum işte) modeline dönmüş. Müslümanlar dini inanışı olmayanlara ya da başka bir şeye inananlara sarkıyor. Diğerleride onlara sarkıyor. Kimse de çıkıp müslümanlar diğerlerine baskı yapmıyor. "Biz size karışıozmu kardeşim" edebiyatı yapmasın. E siz böyle davranırsanız etkiye tepki böyle de karşılık alırsınız. Gocunmak olmaz.
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 garbıçta her muhabbet döner bildiğim kadarıyla gerçi yine bi sınırı vardır da, yani herşey batmaz bence. gerçi benimde gördüğüm birçok ters icitici şey var ama yani o kişinin de kendi inancı sonuçta, dokunsa bile pek kurcalamamak, olayı büyütmemek en mantıklısı diyorum kafamda, yani bana şahsi bi hakaret yok, inançlara eğer geliyorsa laf, bencebirşey yapmamak en iyisi, sen inanıyorsan öbür tarafa havale et, o inanmıyorsa devam etsin, ben de gidip biraz matris testi çözeyim yoksa go go sınıf tekrarı, saygılar
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bahsi geçen topicteki geyiği kendilerine, dine hakaret sayıp burada bıdı bıdı edenlerle aynı dine inandığım için utanıyorum.
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Şimdi yönetim bariz subjektif davranıyor , aslında yönetimden çok şey beklemiyorum zira burası mahkeme değil onlarda hakim, kendi düşünceleri doğrultusunda muamele ediyorlar. Şu gerginliğin özeti şudur bir takım yobaz çevreler bir kesime baskı yapıyor, diğer kesimde bu duruma sinirlenip onlara olması gereken tepkisini islamiyetin kendisine,dine sıçratıyorlar ve her muhafazakar insanı yobazlarla bir tutuyorlar. lÜTFEN YOBAZLARIN TUTUMUNU İSLAMİYETİN KENDİSİYLE KARIŞTIRMAYIN. Şimdi görüyorum buralarda biz hakaret etmedik falan diyorlar,ulan ortada bariz d.şşak geçiyorsunuz.Şimdi avukatın anayasada açık araması gibi laflarınızı tek tek tartmıycam.Kelimeler sadece kılıftır,manayı taşır.Siz burda söz sanatlarını sonuna kadar kullansanızda manayı saklıyamazsınız.Siz aydın değilsiniz aydın insan duygularını kontrol eder aklı selim davranır kurunun yanında yaşı yakmaz.Siz sadece düşünen duygusal gençlersiniz
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 heracles1986 said: güzel kardeşim bunun ciddiyetle alakası yok şaka yapılacak şeyler vardır yapılmayacak şeyler vardır insanın bazı değerleri vardır ve bu değerlere söylenecek en ufak bi söz bile insanı rahatsız eder kaldıki forum kuralları gereği insanların dini dili ırkı ve milletiyle dalga geçilemez... Ben saka yaparim dinle ilgili, yapilmayacak diye birsey yok, yapilacak.
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 güzel bi çarpıldıktan sonra garbıça fotonuzun konmasını istemiyosanız SAYGI!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 owshit said: Şimdi yönetim bariz subjektif davranıyor , aslında yönetimden çok şey beklemiyorum zira burası mahkeme değil onlarda hakim, kendi düşünceleri doğrultusunda muamele ediyorlar. zaten yönetim sizin ile aynı fikirde iken objektif, farklı fikirde iken subjektif olur. dansöz gibi bişey bu yönetim olayı. iyi göbek atıyorum ben mesela asena ile atışmışlığım vardır. ha benim düşüncem doğrultusunda olsa ben forumda dini inancı olan kimseyi barındırmazdım. ben ciddi anlamda dinlere karşı biriyim. insanları savaşmaya yönelten insanların ölümüne neden olan bir şeyi savunmak bana göre asıl en büyük günah en büyük suç. bak ne kadar fikirlerimi yönetimime karıstırmayıp da iş yapıyor muşum değil mi? inananda mesaj atıyor inanmayanda. Ha dini inancı olanları şutladım diyelim geriye kalan forum üyesi dini inancı olanlar da adam gibi dinini yaşayıp kimseyi karıştırmayan dinini kendi ile tanrı arasında yaşayıp hakkında ne bir yorum ne bir mesaj atan kişiler olurdu ki bana göre öylesi makbul. memlekette bu kadar dini dayatma, halkın üstünde bu kadar yük ve yasaklamalar var ise her daim din de konuşulur yeri gelir insanlar isyan edip dine karşı duruş da sergiler. memlekette namus deyip bir zar parçası yüzünden binlerce cinayet de işlenir, başka dine inananlara gavur denip dışlamalar da yaşanır, milletler hakkında yorum yapar iken dinine göre ayrım da gösterilir.. ondan sonra gelir bir de insanız, biz insanların bir olması gerektiğini savunuyoruz da dersiniz. lakin siz öylesinizdir buna tüm kalbimle inanıyorum ama uygulama alanı ile teori okadar fark ediyor ki sonu onca gereksiz cinayetler onca kavgalarla bitiyor. forumda yaşananlar bunun 1000 de biri.. gönül ister ki din denen şeyin insanlara sıkıntısı bizim burada yaşadığımız kavgalardan ibaret olsun ama değil. ha bu kaka bu GÜNAHKAR fikirlere sahip YÖNETİM bey amca olarak ben burda dini olan, inanan, müslüman hristiyan farketmez her üyeye forumu kullanabilme yorum yazabilmesi adına ortam oluşturuyor ve her daim yazılanlara kafa patladıp adil olmaya calısıyor isem sen de islamın ilk emri OKU ile yetinmeyip ANLAMA eylemini de uygular isen benden mutlu kimse olamaz. benim yukarıda dediklerim tamamen hayal ürünü, en ufak doğruluk payı yok ben rüyamda gördüm tuvalette klozete düşürdüm falan.. önemi yok yani nede olsa biz soru sorulmadan kimliğine İSLAMİYET yazılmış bir koyun toplumuz. bu bize koymuyor, iş bulurken dininin ilk kriterlerden biri olarak göze alındığı bir ülkede inanmama özgürlügüne "Sözde" sahip olarak yaşayan bireyler olarak bize gösterilen saygısızlık durur iken forumda arkadaşların mizahi yazış tarzlarına İSLAMİYET dini ile birlikte Türkçeleştirilmiş birkaç kelime katmaları DİNİ kesimin zoruna gidiyor. Varsın gitsin o kadar da görmezden gelin bak heryer dindarlık da Grandmaster olmuş teyzelerle amcalarla dolu. Sakalı 2 metreliler... yetmedi yeri süpüren çarşafı buram buram ARABİSTANLILAR ( pardon Namuslu Arap Kadınistanlılar)... kellesini örten sarığı ile dolaşanlar... Atatürk'ün kurduğu bu ülkede cirit atıyor iken piercing takanlara satanist diye damga vurulması, ramazan ayında ögle vakti yemek yiyenin taşlanması, ezan okunurken arabasında muzik dinleyenin dövülmesi, dini inancı yok diye insanın işten çıkarılması/işe alınmaması vb bir sürü şey hiç ama hiç rahatsızlık vermiyor değil mi? Aaa admin bey amca ne cok diyecegin var mış ? Sen bu düşünceler ile nasıl oluyor da öldürmüyorsun yahu burda dini savunanları? O da benim kişisel düşüncem. Ben yönetici olmayı severim ve bu konuda kendi kendime koyduğum bazı kriterler vardır. Üzgünüm ama isterseniz en yakın arkadaşım olun ben gene bildiğim yoldan şaşmam. Ha biri çıkar böyle derse de üşenmediğim anda ben de bu sekilde mesaj atarım. Kavgaya ve tartısmaya gerek yok, anlaşır isek ne mutlu anlaşamazsak merak etmeyin öldürmem tebessüm eder geçerim...
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 @owshit: Ya önceki mesajlarımda oradaki birçok içeriğin dinle dalga geçme amacı taşımadığını anlatım. Bi bak istersen. "Emaleth'i yemeyin" diye örnek verdim daha ne yapayım yahu :D
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Yapamazsınız hakkınız yok... Yapacaksanız öm'den yapın msnden yapın wow'unuzdan yapın !!! Yeterki onu inanan insanlar görmesin ok ? Ha ben illa inananların yanında yapıcam diyorsan işte bu inat oluyor. Arkadaşlar bakın.Bir pkk haberi yazıyorsunuz.Sonra herkes sinirleniyor vs... Şimdi pkk yerine Allah'a hakaret eden birini sizin yerinizede inanan birini koyun ne olur ? Sakın bana burada "sen loser"sın ayakları yapmayın,sempatik gözükmek için ingilizce laflar sölemeyin... Çok ciddi bir konu var burada... Anayasada bile geçen inanç özgürlüğünü zedeliyorsunuz.Kışkırtıyorsunuz. Dinler savaşlara gebe olabilir.Fakat burada yaptığınızda çatışma ortamlarına gebe ? Biraz akıllı takılın...
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Ohooo herşeyden alınıyorsunuz siz de ama, alakası olmayan şeyi belki de hakaret olarak algılamak istiyorsunuz çünkü ateist olduğunu bildiğiniz kişilerle atışmak istiyorsunuz. Ben sizi anlayamaıyorum ya..
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 firatram said: Yapamazsınız hakkınız yok... Yapacaksanız öm'den yapın msnden yapın wow'unuzdan yapın !!! Yeterki onu inanan insanlar görmesin ok ? Ha ben illa inananların yanında yapıcam diyorsan işte bu inat oluyor. Arkadaşlar bakın.Bir pkk haberi yazıyorsunuz.Sonra herkes sinirleniyor vs... Şimdi pkk yerine Allah'a hakaret eden birini sizin yerinizede inanan birini koyun ne olur ? Sakın bana burada "sen loser"sın ayakları yapmayın,sempatik gözükmek için ingilizce laflar sölemeyin... Çok ciddi bir konu var burada... Anayasada bile geçen inanç özgürlüğünü zedeliyorsunuz.Kışkırtıyorsunuz. Dinler savaşlara gebe olabilir.Fakat burada yaptığınızda çatışma ortamlarına gebe ? Biraz akıllı takılın... .+1
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 DynamicK in en uzun yazısınımı okudum ben temin
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 nileppezdel said: Ohooo herşeyden alınıyorsunuz siz de ama, alakası olmayan şeyi belki de hakaret olarak algılamak istiyorsunuz çünkü ateist olduğunu bildiğiniz kişilerle atışmak istiyorsunuz. Ben sizi anlayamaıyorum ya.. Arkadaşım benim senle atışmak gibi bir derdim yok.Diyorumki size bir daha yapmayın yapacaksanız foruma kayıt olurken "Allah'a inanlar giremez" yazında en azından sonra insanların gücüne gitmesin.Bak benim babamda deisttir.Yani öyle radikal bir aileden gelmiyorum. Ama ben inanıyorum.Allah lafını duyunca içime bir rahatlık çöküyor.Sen geliyorsun rencide ediyorsun.Bu yaptığınız çok ayıptır ya... Neyse bu arada pwnbot'mudur nedir banlanmış arkadaş... Bir kaç kişi daha vardı resimleri olan en azından bir uyarı yeter bence ok ? Sence sana sataşmak b.k atmakmı istiyorum ?
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 firatram said: Yapamazsınız hakkınız yok... Yapacaksanız öm'den yapın msnden yapın wow'unuzdan yapın !!! Yeterki onu inanan insanlar görmesin ok ? orucun mu bozuluyor kardeş hayırdır?
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 noxite said: firatram said: Yapamazsınız hakkınız yok... Yapacaksanız öm'den yapın msnden yapın wow'unuzdan yapın !!! Yeterki onu inanan insanlar görmesin ok ? orucun mu bozuluyor kardeş hayırdır? Ne laf sokma çabasındasın kardeş hayırdır ? Gücünemi gidiyor ?
Öne çıkan mesajlar