heracles1986 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 yazık ya bide yetkili olacaksın aciz adam... neyse k.i.b
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Aslında hiçbir dine veya kişiye hakaret yok orada. Ha Kurandaki ayetlerdeki isimlerin yerine yaşayan insanların isimleri koyularak birbirlerine gönderme yapılması seni rahatsız ettiyse bu forumun problemi de değildir çünkü orada direk hakaret falan yok. Forum yöneticileri de oradaki yazılar sebebiyle kimseyi banlamazlar.
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 sg-1 said: Ben de dindarımdır, elimden geldiğince gereklerini yerine getirmeye çalışırım, ama şurada söylenen iki lafla dininiz elden gidecek sarsılacak lekenecekse inanmayın öyle dine daha iyi. Gül geç bence, ya da gülmeden geç, buraya böyle fanatikler gibi topikler açmanın alemi yok.walla garbç ta söledim ben inanmıyorum ama acayipte rahatsız oluyorum, insanları yapmayın abi dereken görünce,
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 heracles1986 said: yazık ya bide yetkili olacaksın aciz adam... neyse k.i.b sçs aeo
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuda din ile dalga geçmek gibi bir olay yok. Dini unsurlar vardır ki bunların hepsi insan uydurması. Bu uydurmaları kullanarak kendi kurguladıkları şeyler üzerine espri yapan bir arkadaş kitlesi var forumda. Konu da bundan ibaret. Konuyu asıl din ile dalga geçiliyor diye lanse edenler diğer insanların dini inançlarına saygı göstermeden ortalığı bulandırıyorlar. Çünkü bir galeyana getirme kışkırtma söz konusu attıkları mesajlarda.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 said: şüphesiz ki, biz onu ottan boktan yarattık. onun doğumgünü kutlamayanlar ki maymundan, hatta seamonkeys den aşağıdır. Kuran-ı Kerimin bir çok yerinde şüphesiz ki biz insanı en güzel bir şekilde yarattık (doğrusu budur ayetle açıkça dalga geçilmektedir) Adam orada arkadaşına bir gönderme yapıyor, amacı dinle dalga geçmek değil. Bunu anlayabilmek de lazım.
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bu kafanın bi level ötesi heykele put diyip "böyle sanatın içine tükürüyor".
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 çok yanlış bir tespit, yada sadece grbç taki msjlar üstüne yazılmış, burda insanlara belden aşağı çok da vuruluyor, söledim gene sölüyorum gerek hiç yok, kimse burda yobaz falan da değil gördüğüm kadarıyla..
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Sürekli sansür çalışması, dini tekellerine alıp kendilerinin dışında kimsenin herhangi bir şekilde kullanmasına izin vermeme, tehditle bastırmaya çalışma, hiç biri olmayınca da ağlayıp zırlama... Helal olsun valla. Biri kalkar "Bi savcılığa şikayet edeyim bakalım ne oluyor" der, biri 50 kere kovulduğu foruma tekrar tekrar dönüp her seferinde eşek yüküyle laf yeyip yine atılır, diğerleri ağlar da ağlar, zırlar da zırlar. Arkadaşlar, bir kez daha söylüyorum bakın, kurallar çerçevesinde isteyen istediği dinle ilgili istediği şeyi yazar. Dini öğeler kimsenin tekelinde değildir. Hakaret olmadığı sürece, dini öğeler istenildiği şekilde kullanılır. Rahatsız oluyorsanız yönetime şikayet ediniz, yönetime güveniniz yoksa bi zahmet alıp başınızı gidiniz. Burada zırlayıp zırlayıp, işinize gelince "Public forum" deyip, işinize gelmediğinde site kurallarını ve yönetimi hiçe sayıp tehdite varan laflar ettiğiniz vakit, inanın söylediklerinizde en ufak bir zeka pırıltısı varsa onu da kaybediyor. Kurallar dahilinde olduğu sürece, kimse mesajlarında sizin taptığınız değerlere sizinle aynı saygıyı göstermek zorunda değil. Şunu sokun kafanıza.
matama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bu ozel degerler, neye gore kime gore derim :) oturupta biri anana babana hakaret etmiyorsa, daha dogrusu kisisel bir hakarette bulunmuyorsa konusma hakkin yok bu kadar basit. Birde kanunlar var, eger kanunlarda buna karsi birsey yoksa susacaksin.
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bırakın bu ayakları kardeşim... Benim takılmadığım başka yabancı bir sitedede olsa böyle şeyler dayanamam.Konuyu açan arkadaş haklı... Alıp başını gitmekmi ? Site kurallarına karşıt gelmekmi ? Paticik kural 3 : 3. Din, dil, ırk, cinsiyet ve sınıf ayrımı yaparak insanları küçük düşürmeye ve rencide etmeye yönelik mesajlar foruma gönderilemez. Kural 5. Siyasi ve dini propaganda içeren mesajlar foruma gönderilemez. Üyeleri kışkırtıcı, bazı değerlere saygısızca yaklaşarak forum ortamını gerecek ve ayrımcılığa götürecek her türlü mesaj foruma gönderilemez. Siyasi ve Dini konularda güncel olaylar çerçevesinde yorumlama, bilgi alışverişi ve eğitici&öğretici çerçevede mesaj atıp konu açmak serbesttir. Devlet büyükleri hakkında yazdığınız yazılara dikkat edip hakaret ve tehdit içeren mesajlar atmamaya özen gösteriniz. Sevseniz de sevmesenizde o kişilerin temsil ettiği makam bizim için önemlidir ve suç teşkil etmemesi için dikkat etmelisiniz. Şahsen beni kışkırtıyor o mesaj !!! Mesajı yazan arkadaşın banlanmasını istiyorum veya ceza almasını !!! Eğer almazsa siz çoktan ateist bir toplum oluşturmussunuz... Şimdi siz bu kuralları cümle sanatlarıyla yumuşatırsınız hadi bakalım en iyi kim yapacak ?
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 firatram said: ...siz çoktan ateist bir toplum oluşturmussunuz... nerdeeeee?..
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Emaleth said: firatram said: ...siz çoktan ateist bir toplum oluşturmussunuz... nerdeeeee?.. Öyle birşey olmadıgını savunuyorsan kurallarla yaptığınız işlerin bir olduğunuda savun.Çünki arkadaş dini konuda rencide olmuş.Şakaydı o hede hödö bırakın bu işleri !!! Şakanında bir dozu var...
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Asıl olay şu ki; Burdaki insanların çoğu,farklı görüşleri savunsalar dahi bir yere kadar aydın insanlar.Ancak, başkalarının dini ile dalga geçerek bu aydınlığı kirletmenin lüzumu yok.Bence, evrim teorisi, sence İslam, adama göre ise Yahudilik vs vs...Ya da ben "x" teorisi icad ettim, ona inanıyorum.Ne fark eder? Fetocan ve tayfası sağolsun, din ve genel tanrı inancı,çoğu kişi tarafından nefret edilir, dalga geçilir bir konuma geldi.Bunun diğer türlü yobazlıktan farkı yok!Ha aşırı islamcılık yapmışsın,ha aşırı ateistlik!Bir Müslümanın (veya başka bir şekilde tanrıya inana birinin) ateiste "Sen ne mal adamsın, Allah çarpacak yanacaksın kafir gerzeeek!" demesi ile atesitin "Senin Allah'ını..." demesi arasında fark yok! Aydınlığınızı din düşmanlığı ile karartmayın.
Romario Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bir dine inanmak diğer dinleri aşağılamaktır. Ateiste allahsız kitapsız demek peygamberle dalga geçmekle aynıdır vs. . İsteyen istediğini yapar, yapan da sonucuna katlanır. Neticede birinin öyle demesiyle o öyle olmuyor. Viva La Freedom!
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Romario said: Bir dine inanmak diğer dinleri aşağılamaktır. Ateiste allahsız kitapsız demek peygamberle dalga geçmekle aynıdır vs. . İsteyen istediğini yapar, yapan da sonucuna katlanır. Neticede birinin öyle demesiyle o öyle olmuyor. Viva La Freedom! Kardeşim kahrolsun ateistler diyecek kadar barzo bir insanın bu forumda işi ne ? Tamam varsada şikayet edin oda banlansın... Bu yaptığınız resmen çocukça bir iş.Biri size taş atıyor.Sizde ona taş atıyorsunuz.Oysa ortadaki taşları kaldırsanız ikinizde birbirinize birşey atamayacaksınız... Burada şöyle konu açılmadıki : "" Peygamberle dalga geçiyorlar vurun ateistlere küfredin analarına babalarına""... İlk mesajı baştan okumanı tavsiye ediyorum.( emir değil tavsiye )
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 İsteyen istediğini yapar... Ne kadar saçma bir özgürlük anlayışı bu ya.Bu kavramı icaad ettiği zaman bile insanlık bu kavrama bu kadar saçma bir mana yüklemedi.Özgürlük başkalarının alanını işgal etmediği sürece özgürlüktür.Sen başkasının inancına/inançsızlığına saygısızlık edersen, onların alanını işgal etmiş olursun.
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Fortuna said: İsteyen istediğini yapar... Ne kadar saçma bir özgürlük anlayışı bu ya.Bu kavramı icaad ettiği zaman bile insanlık bu kavrama bu kadar saçma bir mana yüklemedi.Özgürlük başkalarının alanını işgal etmediği sürece özgürlüktür.Sen başkasının inancına/inançsızlığına saygısızlık edersen, onların alanını işgal etmiş olursun. Malesef dostum... Sanırım arkadaşların özgürlük kaygıları var.Her peygamberi koruyanı fetoşçu sanıyorlar sanırım.Onlarda haklı aslında böyle bir ülkede. Paranoyak olduk milletçe... Neyse ya ben oyuna giricem...
matama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 begenmeyen baska siteye gider, niye bu kadar hirs yapiliyorki, sanki zorla okumak zorunda birakiliyor insanlar. begenmeyen gider, yani sitenin sahibi , moderatoru boyle dusunuyorsa bu site boyle bir sitedir. Niye kasiyorsunuzki gidin baska siteye orada konusun.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 firatram said: Bırakın bu ayakları kardeşim... Benim takılmadığım başka yabancı bir sitedede olsa böyle şeyler dayanamam.Konuyu açan arkadaş haklı... Alıp başını gitmekmi ? Site kurallarına karşıt gelmekmi ? Paticik kural 3 : 3. Din, dil, ırk, cinsiyet ve sınıf ayrımı yaparak insanları küçük düşürmeye ve rencide etmeye yönelik mesajlar foruma gönderilemez. Kural 5. Siyasi ve dini propaganda içeren mesajlar foruma gönderilemez. Üyeleri kışkırtıcı, bazı değerlere saygısızca yaklaşarak forum ortamını gerecek ve ayrımcılığa götürecek her türlü mesaj foruma gönderilemez. Siyasi ve Dini konularda güncel olaylar çerçevesinde yorumlama, bilgi alışverişi ve eğitici&öğretici çerçevede mesaj atıp konu açmak serbesttir. Devlet büyükleri hakkında yazdığınız yazılara dikkat edip hakaret ve tehdit içeren mesajlar atmamaya özen gösteriniz. Sevseniz de sevmesenizde o kişilerin temsil ettiği makam bizim için önemlidir ve suç teşkil etmemesi için dikkat etmelisiniz. Şahsen beni kışkırtıyor o mesaj !!! Mesajı yazan arkadaşın banlanmasını istiyorum veya ceza almasını !!! Eğer almazsa siz çoktan ateist bir toplum oluşturmussunuz... Şimdi siz bu kuralları cümle sanatlarıyla yumuşatırsınız hadi bakalım en iyi kim yapacak ? said: şüphesiz ki, biz onu ottan boktan yarattık. onun doğumgünü kutlamayanlar ki maymundan, hatta seamonkeys den aşağıdır. Örnek gerekirse bu cümlede o kurallara aykırı bir cümle yok. Adam şüphesiz ki biz xxxi xxxten yarattık, onun douğumgününü kutlamayanlar ki xxxxten hatta xxxten daha aşağıdadırlar. gibi bir cümle kalıbına istediği şeyi yerleştirmiş. Arkadaşına tatlı bir gönderme yapmış. Kuranda aynı türde bir cümle kalıbının bulunması bunun inananları rencide etmeyi amaçlayan bir yazı olduğu anlamına gelmez. Kuranda "domuz yemeyin" yazıyor. Ben gelip de "Emaleth'i yemeyin" dersem dine ve inananlara saygısızlık olur mu? Rencide etme amacı güder miyim? İnsanların böyle basit şeylerden rencide olup bvuraları velveleye vermesi esas düşündürücü olan şeydir bence. Seni kışkırtan mesaj olabilir bu normaldir. Ben de Galatasray'ın üstünlüğüne inanıyorum. Tanrım Galatasaray diyelim. Paticik her dine mensup üyeyi barındırabilir. Galatasarayla ilgili esprili bir mesaj beni kışkırtır. Dinime saygısızlık yaptı banlansın o zaman. Burada bariz bir şekilde ne Hz. Muhammed (S.A.V.) ne de Allah (c.c) hakarete uğramamıştır. Rencide olmanız kendi garipliğinizdir. Saygılar. Edit: Wall of text çakmışım çok pis crit!
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ne yediniz birbirinizi baa.o ole dediyse desin.tanrinin yargici sen misin? rahatsiz olursan sikayet et.bu kadar basit.gerekenler yapilmiyorsa gozunu kulagini kapa takil yada benden bu kadar de. kaldi ki ben inanan biri olarak bunlari soyluyorum ve he diyip geciyorum, geik geiktir.bunu yapmak bu kadar zor olmamali
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Ne bileyim durumun saçmalığını göstermek için öyle bir cümle lazımdı :) PS: Tadı da güzel değildir heralde cidden yemeyin :D
Öne çıkan mesajlar