draedan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 gecenlerde pvp weekend olmus, open beta dan once. ona katilan biri varsa, konuyu aciga ulastirabilir sainrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Swg oynayanlar bilir. Jediyi bh avlamya gider. Jediyi keserse, jedi experience puan kaybeder. Aoc de de pvp sırasında millet biribirini keser ve ona göre puan kaybetme kazanma vb. şeyler olursa güzel olur tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bu oyununda pvpsi hakkında bir çok şey söyleniyor fakat çıktıgında hepsi daha net belli olucak. 10 mayısda pvp açılıyor göreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 abi oyuna girerken çok bekliyorum ben ya sistemimiz aynı sendede varmı o sorun =? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Masticore said: Benim en çok merak ettiğim şeylerden biri Addons'lar eklenebilecekmi wow'daki gibi. Yani İnsanlar kendi addonlar ekliyebilecekmi . Blizzard'ın en büyük artılarından biri budur. add-on yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 blood money olayi vardi iste.. degistimi bilmiyorum ama item loot yok oldurdugunuz adamlardan blood money aliyorsunuz o blood money ilede sadece blood money ile alinabilen pvp itemlari aliyorsunuz.. en son boyleydi simdi nasil bilmiyorum yada hala boylemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 tantun said: Masticore said: Benim en çok merak ettiğim şeylerden biri Addons'lar eklenebilecekmi wow'daki gibi. Yani İnsanlar kendi addonlar ekliyebilecekmi . Blizzard'ın en büyük artılarından biri budur. add-on yok >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 CatLikeThief said: abi oyuna girerken çok bekliyorum ben ya sistemimiz aynı sendede varmı o sorun =? evet bu sıkıntı wardı fakat artık yok son gelen bi düzeltme ile beraber bu sıkıntı kalktı artık loading'ler normal bir şekilde geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Haplo said: Bogachan said: Benim aklımada şöyle bişi geldi şimdi bu G15 tarzı klavyelerde macro yuşları var ilerde 4 5 tuşluk combolar geldiginde biz deli gibi tuşlarla ugraşırken bu adamlar tek tuşla combo yaparsa :) o zaman ağlarız işte :) Bazı oyunların koruma sistemleri G15'in gelişmiş makro özelliklerinin çalışmasına izin vermiyor. Yani tuş olarak kullanabiliyorsun ama 1. komutu yap 2 saniye sonra 2. komutu yap vb. yapamıyorsun. Böyle bir koruma sistemi olmasa bile bir çok oyunda gelişmiş G15 makroları bot sayılıyor. Yani dediğin şeyi WoW'da da yapabilirsin ama yakalarsalar bot deyip atarlar. Bu yüzden ciddi oyuncuların bu işe giremeyeceğini, deneyenlerin sonunun ise iyi olmayacağını düşünüyorum. cıktıgı gunden beri g15 kimse yakalayamadı:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Topic resurrected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 abi oyun çıktı, herkes doluştu sonra patladı herkes bıraktı...vs bitti yani beta falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Eraybaba için beta bitmez.Kıraldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 eraybaba 1 necdetdede 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar