Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 axedice said: Eem laf atmak eğitim seviyesi düşük, medeniyetten nasibini alamamış, hatta bence bu yüzden kendi hareketlerinden bile sorumlu tutulamayacak bilinç seviyesindeki erkeklere ait bir olay değil midir? Sen hiç bi kıza laf attın mı nedir şimdi? böyle düşünmüyorum. laf atmak var laf atmak var şimdi.. illaki birileri atmıştır atmadım diyende yalan söyler gibime geliyor %99lük bi birim bile biçile bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 aktiftablet said: Hakaret olarak alıyorum bunu. :@ hacı ne yaptın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 oha laf atmam tanımadığım insana. ama tanıdığım kıza sırf laf olsun diye laf atarım dönsün kıllanmayla karışık bi zevk alsın diye. ama taciz de etmem. manyak mıyım len ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Llama said: ulan hala konuşuluyor bu konu yaa sanki hiç laf atmadı burdaki erkeklerde haa artık atıyorum. kızların da hoşuna gidiyor. hatta onlarda laf atıyor. :D geçen kız lisesi servisinin yanından yürüyerek geçme hatasında bulundum. öpücük yollayıp el sallayan kızlar "yakışıklı binmek istermisin" diye bağırdıklarında açıkcası korktum biraz :) ama eminim servise binmekten bahsediyorlardı :P biz napalım ha !! ben topak açıomuyum beni sözlü taciz ettiler diye. elleme falan yok tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 erkeklerin hoşuna gider egosunu tatmin eder böyle şeyler kızlarında nefretine hitap eder : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ama ben şunu merak ediyorum türk milleti dışında kimse yapıyo mu bunu acaba? yanlış anlamayın kötülemek için söylemiyorum kesinlikle..geçen gün taksimde adamın teki yanımda yalarum diyip geçti gitti :D hoşuma gitmedi tabii ki ama açık sözlülüklerine hayranım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 patiyi ne kız basmış yaa yeni farkına varıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 birinizin babası kürt ama çok görgülü, eğitimli olabilir, birinizin gayet normal kürt arkadaşı da olabilir ama bu ülkedeki kürtlerin hepsi babanız ve arkadaşınız olan değiller. mağdur insanların öfke duymaya hakkı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 yok be abi onlarında hoşuna gidiyor. çoğunun en azından. "vay be beğeniliyorum" tribiyle onlarında egosu okşanıyor. tabi fiziksel taciz hayvanoğlu hayvan bi hareket onu savunamamda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 sesu said: ama ben şunu merak ediyorum türk milleti dışında kimse yapıyo mu bunu acaba? yanlış anlamayın kötülemek için söylemiyorum kesinlikle..geçen gün taksimde adamın teki yanımda yalarum diyip geçti gitti :D hoşuma gitmedi tabii ki ama açık sözlülüklerine hayranım ya yapıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 aheaeuhaehua avuçlama bombaymış. ulan adam ne düşünüyor avuçlamadan önce onu çok merak ediyorum. duraktakilere söyleseydin dalsalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 aktiftablet said: Llama said: ulan hala konuşuluyor bu konu yaa sanki hiç laf atmadı burdaki erkekler de haa Hakaret olarak alıyorum bunu. :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Baluu said: Kürt ise benim arkadaşım değildir. ben arkadaşın değilmiyim yani. bırakın bu işleri, kürtle türkle alakası yok. yani bunun insanın kökeniyle kesinlikle alakası yok. tamamen yetiştiği tarz, ortam ve eğitime bağlı bu. türkiye cumhuriyetinde hiç kimseyi türk/kürt diye sınıfa sokmam. t.c vatandaşıdır benım gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bence ayarında yapılınca kızların hoşuna gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 genelleme yapmiyalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 gitmiosa rica et bida yapmasinlar.. -shht bebek sen ne guzel seysin ole. +ay hayir diiliiiim.ole deme lutfeen. -peki.. mesela :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ben başımın çaresine bakarım zaten aklın kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 senin adina solememistim =) genelleme yapioz biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 İçinizdeki ırkçı öfkeyi kusmakta kullanmışsınız topiği ellerinize sağlık. O laf atan arkadaş bir kişiyi taciz etmiş, sen koca bir millete hakaret etme hakkını buluyorsun ya kendinde. (sen derken siz; diğer faşist arkadaşlarada aynı lafım) Senin o söyledğin lafları burada da Türkler için söylüyorlar. Burada Kürtler için verdiğim kavganın benzerini hemen hemen her gün kendim için sokakta veriyorum ben 1.5 aydan beri. Sarhoş almanlar gelen geçene yavşıyorlar sokakta bütün gün, ama bir Türk bir Alman'a laf atsa yer yerinden oynar. Tamamen içinize işlemiş faşist propagandanın sonucu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Tesekkurler ombak cok guzel ozetlemissin durumu, umarim insanlar bazi dusuncelerini kendilerine saklarlar bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 tacize uğrarsan adamı yerinde tutup polis çağırcaksın... bak bakalım ne oluyo adama sonra, ne hale getiriyorlar adamı içerde.. edit: arkadaşım aynı hikayeyi yaşadı ama bulunduğu yerde polis yerine jandarma vardı.. adamı tutturdu etraftakilere bir şekilde, sonra jandarma çağırdı.. vs. devamı korkunç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 sesu said: ama ben şunu merak ediyorum türk milleti dışında kimse yapıyo mu bunu acaba? yanlış anlamayın kötülemek için söylemiyorum kesinlikle..geçen gün taksimde adamın teki yanımda yalarum diyip geçti gitti :D hoşuma gitmedi tabii ki ama açık sözlülüklerine hayranım yaevt harbi yıllardır bunu soruyorum kendime,bir de o laflar nasıl bulunuor alah askına bu da ayrı merak konusu bendenizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bir insanın (insan denmez ya neyse) durup dururken çıkıp, senin kıçın başın açık olsa da olmasa da gelip löp diye sana o kopasıca elini sürmesi ve bundan kendine zavallı bir "oohhhşşş" hissi çıkarması hiçbir şekilde affedilemez. üzerinde hak iddia edemeyeceği bir kişisel eşyaya, varlığa ya da (bu durumda) memeye dokunan insanın, haneye tecavüz eden insandan hiçbir farkı yoktur. biliyorsunuz haneye tecavüz bazı hukuklarda silahlı yaralamayı hatta öldürmeyi haklı çıkaran bir suçtur. şahsi fikrimce de o elin hemen koparılması ya da daha beter edilmesi yerinde olur ama benim vahşi adalet hayallerimi şimdilik kenara bırakabiliriz. ha, abazan kişi uzaktan bakar hallenir, gece rüyasında görür, bir takım hayallere kapılıp orasını burasını eller, 'ohş'unu oralardan çıkarır... bunlar yine o kişinin kendi kişisel yaşama alanı sınırları dahilinde becerdiği işler olarak yaptırım gerektirmeyebilir ama yine de her halükarda benim gözümde "fikri tecavüz" kapsamına girdiği için, hafif tabirle daha ziyade hayvanca hislerle yapılmış hareketlerdir, insaniyetten ve medeniyetten bu anlamda uzaklaşma tandansı gösterir. hal böyleyken, hele ki temas içeren herhangi bir sarkıntılık eylemininin haklı çıkarabilecek hiçbir şey olamaz! normal şartlarda kişi kalkıp taksim meydanında çıplak gezse bile ona kimsenin "ohşsal hisler"le dokunmaya hakkı yoktur, bırakın mini giymeyi, yakayı azıcık açmayı. ha, rahatsız olma hakkı, rahatsızlığını ifade etme hakkı, şikayet etme hatta rahatsızlık veren tarafı tutuklatma hakkı olabilir bittabi. birlikte yaşama kuralları her türlü aşırılığı dengeleyerek uyum yaratmaya yöneliktir. mantığı budur. dolayısıyla o ya da bu seviyedeki tecavüzü (fikri, haneye, memeye, oraya, buraya, etc..) haklı çıkarmaya çalışmak abesle iştigalden başka bir şey olamaz. bu düşünceye meyletmek bile insanlıktan çok şey kaybettirir imho. "sen kaşınmışsın", "adamı tahrik etmişsin", "haketmişsin", "dar giymeseydin", "kuyruk sallamasaydın" gibi söylemleri bu gözle karşıladığımı kendi adıma belirtmek isterim. sürüp giden kürt meselesine gelince, bence talihsiz bir genelleme olmuş. konu boyunca da çeşitli okazyonlarda gündeme geldiği gibi, bu tip sarkıntılıkların dili, dini, uyruğu pek yok, eşek her yerde eşek. ha ama, cinsel devrimini gerçekleştirememiş, doğal duyguların sürekli baskılandığı topraklarda eşeklerin daha rahat çoğaldığı, beslendiği, toplum tarafından "ay ne tatlı eşekcik, yazııık" yaklaşımıyla cesaretlendirildiği ve eşekliğini böğrünü gere gere yaşadığı da bir gerçek... yine de, bu taraftan bakınca da türkün kürtten bir farkı olduğunu hiç zannetmiyorum. bu şartlar altında önerim, genelleme yaparken dikkatli olmaktır. adamın el atma hareketinin altında damarında hasbelkader akan kanın neviinin yatmadığını düşününce a) bu düşünce şekilini yaratan koşullarla, b) işine geldiği için insanlığını şıppadanak unutup bu düşünce şekline teslim olan o spesifik kişiyle daha verimli şekilde savaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 şahsi düşüncem bu tür olayların bizim ve benzeri ülkelerde daha yoğun olmasının nedeni arabın dini ve bunun getirdiği bastırılmışlık. Bir şeyi tabu yaparsanız, bu her zaman daha çekici gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 din degil de, yozla$masi diyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar