mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 urmesque said: bir çok şehir gezdim hiçbir yerde antalyada yediğim kadar laf yemedim. burda elini attığın yer kürt oldu artık. üstüne bide baharın etkisi olsa gerek ki direk kombo oluyor. erkek milletinin beyinine kan gitmiyor heralde bu sıralar. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 kürtlerin çoğu apaçiyse kız napsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 onumden Sly gecse ben de laf atarim, memelerini sikarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 biz kimmişiz ben onu anlamadım, durup dururken bana saldırıp beni taraf gösteriyorsun ,peygamber efendimizin nikah olayı ayrı bir mevzu onunda mantıklı açıklaması var.Ayrıca bazı hatalı davranışları herkese mal etme, neyseki iyi günümdeyim yoksa lu terbiyesiz tutumunun cevabını alırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 aquila said: onumden Sly gecse ben de laf atarim, memelerini sikarim. Erkek görmemiş yankee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Ver cevabını sakınma, köpükler ağzımda bekliyorum owshit. Herşeyin bir açıklaması vardır zaten önemli olan kılıf. Ama gel gör ki işler böyle yürüse ortadoğu ve biz bu durumda olmazdık. bunu görünce siz, hepimiz adam olacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 o kürt yazısını değiştir yerine keko falan yaz bu ayrımcılıktan başka birşey değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 urmesque said: bir çok şehir gezdim hiçbir yerde antalyada yediğim kadar laf yemedim. burda elini attığın yer kürt oldu artık. üstüne bide baharın etkisi olsa gerek ki direk kombo oluyor. erkek milletinin beyinine kan gitmiyor heralde bu sıralar. Hak etmişsin sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Ne üstüne gidiyorsunuz ki kızın ? Öncelikle yanlış anlaşılmasın benim bir sürü kürt arkadaşım dostum kardeşim var. Ama sevmek zorunda değil, kürtlerin yarısı türk düşmanı. önce onlara çatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ALAYINA TEK ATARIM BU ALEMİ DELERİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ombakkombak said: urmesque said: bir çok şehir gezdim hiçbir yerde antalyada yediğim kadar laf yemedim. burda elini attığın yer kürt oldu artık. üstüne bide baharın etkisi olsa gerek ki direk kombo oluyor. erkek milletinin beyinine kan gitmiyor heralde bu sıralar. Hak etmişsin sen... e yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Sly-One said: Ver cevabını sakınma, köpükler ağzımda bekliyorum owshit. Herşeyin bir açıklaması vardır zaten önemli olan kılıf. Ama gel gör ki işler böyle yürüse ortadoğu ve biz bu durumda olmazdık. bunu görünce siz, hepimiz adam olacaz.Biraz duygusallıktan kurtulup geniş düşünürsen bu kadar kılıfın ''kılıf'' olamayacak kadar uygun işlenmiş olduğunu anlardın.Sen bazı çarpıtılmış kesimlere sinirlisin ve dini onlarla bütünleştirmişsin ve her dinle ilgili mevzuya öfke kusuyorsun, halbuki gerçekler çok farklı umarım bir gün duyguların zihnini gölgelemedeb düşünebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Dinle derdim yok benim, ama dediğin doğru biraz sinirliyim bu aralar neden acaba. Ama uygun işlenmiş bir kılıftır o muhabbet. En uygun kılıfta bile 17 yaşında evlendiği yazar : ) ki bu iyimser bir rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 kişiselde laf atmak & taciz den yakınan insanlar olayı anlattıktan sonra bir de fotolarını koysalar süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Kürt olayını ciddi yazdığına inanmıyorum, fakat önceden de belirttiğim gibi doğudan gelen göçlerin büyük şehirleri ne hale getirdiği ortada. He doğuda sadece kürt mü yaşar, sadece kürtler mi gelir orası yanlış tabii. Türkü var ermenisi var Çerkezi var az çok lazı var bazı yerlerde. Ama göçmenler sevilmiyor, haksız da değiller. Ben de çok sevdiğimi bayııldığımı söyleyemem. Köyden kente geçiş, kültürel uyum birkaç nesilde oluşacak şeyler. Kolay değil yani. En basitinden köyünde herkesin başörtülü olduğu bir ortamdan, erkekle kız bakışınca kızın abisinden dayak yediği bir ortamdan gelen erkek insanı, İstanbul'da herhangi bir üniversite yakınında 1 ay kadar takılsa kafası karışır tabii, uyum sağlayamaz. (öğrenci olarak değil tabii.) Hele bir de kendisi gibi arkadaş bulursa, vay o öğrencilerin haline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 roket adam dogru diyorsun ama, herkes bi insan yanlis birsey yapinca kurt diyor, baya sinir bozucu ve irkci bir yaklasim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 neyse burayı daha fazla kirletme(kirlettirme) ne derdin varsa özele gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 FINISH HIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 owshit derdim yok da bir gün akıllanmanı diliyor ve kendi seviyeme geri dönüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 F A T A L I T Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 owshit said: Malesef evlenmeden olmaz, yada namusum gider gibi saçma , çarpıtılmış zihniyet yüzünden yurdumuzun abazanı çoktur , ben bunu etki tepki döngüsü diyorum. bak bunu görmemişim doğru demişsin. ama bunun böyle olmasının tek sebebi var o da erkekler ve bakire değilse evlenmem düşüncesinin empoze edilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 slickers said: peki ayarında yapılınca hoşunuza gidiyor mu ben bunu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 topici kapatmanin bi anlami yok, 3-5 mesaj temizligi yapicam, sonra bu kavgayi uzatmamanizi istiycem. uzatmayi secerseniz, ben uyarmistim diyim, bi kac gun kisiseli kullanamaz duruma getiricem o kisiyi. -- bi işi yapmayı beceremiyorsanız, yapmamayi tercih edin arkadaslar. (bir dory ozlusozu) tartismayi bilmiyorsanız, tartismicaksiniz misal. adres vermeye kadar indirmissiniz olayı tebrik ediyorum. belirttiginiz dusunceye karsi bi gorus geldiginde, konusmanin gidisatini kufure sardirmamanizi oneririm, zira kendinizi kucultursunuz. bi de editlediginiz mesajlari okuyabiliyoruz owshit, yani o konuda aklinizda bi soru kalmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 barzo barzodur abi. ama çoğunluğu kürtlerden çıktığı da bir gerçek. hani bok var 50 tane velet peydahlayıp ortalara bırakıyorsun. ilgilenebiliceğin kadarını yapsan doğru düzgün yetiştirirsin, insan olur çocuk. ama şu haliyle tamamen kürtlerin yanlışıdır kötü anılmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 kurt turk kavgasina donusturmeyin topici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar