Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laf atmak & taciz etmek

urmesque

Öne çıkan mesajlar

Lorrotar said:
bana ulaşıyosun.geliyoruz.önce gidiceğin yere bırakıyoruz.sonra laf atanları arabaya at götür bi araziye ağzını dağıt bırak orda.gayet başarılı oluyo.

Fistan said:
lorrotar'dan benim telefonu da alabilirsin geliriz antalya tayfası rox ahaha

ahahah peki (:P) siz gelene kadar oyaliyim mi napiyim? sdsshgdf
şaka bir yana bağırdım da etraftaki insanlar da pek insan sınıfından değildi heralde ki bi tanesi müdahele etmedi. normalde biber gazımda var hatta bi kere kullanmışlığım da var ama yanımda yoktu.
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun :(
urmesque said:
şaka bir yana bağırdım da etraftaki insanlar da pek insan sınıfından değildi heralde ki bi tanesi müdahele etmedi.

bağırırken genel küfretme sinir yapma modunn yanısıra "ırz düşmanı" ya da "sapık" şeklindeki sihirli sözcükleri de kullanmayı unutmamak lazım.
öbür türlü neyebağırdığını anlamamış olabilir etraftakiler, hele pek de zeki değillerse.
Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi bir Antalyalı olarak ilk defa bu kadar
" bana laf atıyolar " tarzında bir şikayet duydum bi kızdan.
İlginçmiş,çok az görürüz yani burda biz.
Onların cocukluguna vermek lazım.Dershane gençleri,diger tipte kro olmaktan öteye gidememiş bir yaratıkmış.Tüm Antalyaya mal etmemek lazım.Yoksa biz pırlanta gibi cocuklarız vallahi =)
Burası mevsimlik göç alan bir yer oluyo yazları ama o tiplerde öle sehir merkezlerinde fazla dolanmazlar,güzel elite mekanlara gitmezler/gidemezler.
Yazın turistlerin bile çok rahat gezdigi yerler bu mekanlar..Ve düşünün yani o turistler gezdimi nası geziyo =)
1 tane olay olmaz.
Garip bi durum olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:

"ırz düşmanı" ya da "sapık" şeklindeki sihirli sözcükleri de kullanmayı unutmamak lazım.

yakin zamanda "acik gezmeseydin" gibi tepkiler gelecegi icin, joker olmaktan cikti bu sozcukler. Hatta toplu ta$lama veya tecavuz olaylari da gorulebilir, o derece..

ayrica arkada$ kurtlerle ilgili beyanda bulunmu$ da, benim kiz arkada$im kurt, ona da laf atiyorlar. Abazanlik irk dil din secmez.
Sosyal ağlarda paylaş

urmesque said:
bir çok şehir gezdim hiçbir yerde antalyada yediğim kadar laf yemedim.
burda elini attığın yer kürt oldu artık.
üstüne bide baharın etkisi olsa gerek ki direk kombo oluyor. erkek milletinin beyinine kan gitmiyor heralde bu sıralar.

yuh artık, bir cinsi ve bir halkı karalayıp atmak bu kadar kolay olmamalı.

bunun dışındaysa yapıcak pek bişey yok abaza her an abazadır.biber gazı olayı da iyi.

bi de mümkünse bi kaç arkadaşınla gez o zaman bişey yapmazlar.ya da daha az yaparlar diyelim
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...