Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Bana gülümsedi. Hayatım kaydı ondan sonra zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Lorrotar said: bana ulaşıyosun.geliyoruz.önce gidiceğin yere bırakıyoruz.sonra laf atanları arabaya at götür bi araziye ağzını dağıt bırak orda.gayet başarılı oluyo. Fistan said: lorrotar'dan benim telefonu da alabilirsin geliriz antalya tayfası rox ahaha ahahah peki (:P) siz gelene kadar oyaliyim mi napiyim? sdsshgdf şaka bir yana bağırdım da etraftaki insanlar da pek insan sınıfından değildi heralde ki bi tanesi müdahele etmedi. normalde biber gazımda var hatta bi kere kullanmışlığım da var ama yanımda yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 biz gelene kadar ilgileniyo gibi yapıcaksın bakış atıcaksın.o tam sen bakıyosun diye heycanlanıp sevinmişken biz gelicez ve heycanını alıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 insanın aklına her şey gelebilir ki bir kapkaççı da olabilirsin . biber gazı o yüzden çok rahatsızsan etkin çözüm . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 geçmiş olsun :( urmesque said: şaka bir yana bağırdım da etraftaki insanlar da pek insan sınıfından değildi heralde ki bi tanesi müdahele etmedi. bağırırken genel küfretme sinir yapma modunn yanısıra "ırz düşmanı" ya da "sapık" şeklindeki sihirli sözcükleri de kullanmayı unutmamak lazım. öbür türlü neyebağırdığını anlamamış olabilir etraftakiler, hele pek de zeki değillerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Krav Maga Tek hareket Geçmiş olsun urmesque,en iyisi kulaklığı takıp hiçbirşeyi takmamak. Bu arada "karnımızı doyuramıyoruz bari şuna bakalım da gözümüz doysun" ne kadar orjinal bir laf atmadır asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 biber spreyi al sık suratına soran olursa ne yaptığını söyle bir de onlar dövsün adam üstüne gelirse bir daha sık suratına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 urmesque bi foto koy be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Emaleth said: bağırırken genel küfretme sinir yapma modunn yanısıra "ırz düşmanı" ya da "sapık" şeklindeki sihirli sözcükleri de kullanmayı unutmamak lazım. öbür türlü neyebağırdığını anlamamış olabilir etraftakiler, hele pek de zeki değillerse. evet jokerleri kullanmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ahaha tribün gibi oldu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 urmesque istanbula gelip de bu tip şeylerden muzdarip olmamak için bana ulaşabilirsin. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 sly-one fotonu istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 siz yetisene kadar kız anne olur beee gecmıs olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Vallahi bir Antalyalı olarak ilk defa bu kadar " bana laf atıyolar " tarzında bir şikayet duydum bi kızdan. İlginçmiş,çok az görürüz yani burda biz. Onların cocukluguna vermek lazım.Dershane gençleri,diger tipte kro olmaktan öteye gidememiş bir yaratıkmış.Tüm Antalyaya mal etmemek lazım.Yoksa biz pırlanta gibi cocuklarız vallahi =) Burası mevsimlik göç alan bir yer oluyo yazları ama o tiplerde öle sehir merkezlerinde fazla dolanmazlar,güzel elite mekanlara gitmezler/gidemezler. Yazın turistlerin bile çok rahat gezdigi yerler bu mekanlar..Ve düşünün yani o turistler gezdimi nası geziyo =) 1 tane olay olmaz. Garip bi durum olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 polise falan gitseydin temiz döverler onlar böyle kişileri bi iyi yanları bu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 owshit said: sly-one fotonu istiyorum niçun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesajlarınla tahrik ettin, fotolarınla tatmin etmeni istiyor olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 evet, çok tahrik oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 o zaman albümden bak ben daha fazla zorlamıyım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 owshit said: evet, çok tahrik oldum owshit ten başlığa uyan açıklamalar "laf atmak&taciz etmek" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Emaleth said: "ırz düşmanı" ya da "sapık" şeklindeki sihirli sözcükleri de kullanmayı unutmamak lazım. yakin zamanda "acik gezmeseydin" gibi tepkiler gelecegi icin, joker olmaktan cikti bu sozcukler. Hatta toplu ta$lama veya tecavuz olaylari da gorulebilir, o derece.. ayrica arkada$ kurtlerle ilgili beyanda bulunmu$ da, benim kiz arkada$im kurt, ona da laf atiyorlar. Abazanlik irk dil din secmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 sanıyorum KARI seçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 10 gram vajina icin oyunu satar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 urmesque said: bir çok şehir gezdim hiçbir yerde antalyada yediğim kadar laf yemedim. burda elini attığın yer kürt oldu artık. üstüne bide baharın etkisi olsa gerek ki direk kombo oluyor. erkek milletinin beyinine kan gitmiyor heralde bu sıralar. yuh artık, bir cinsi ve bir halkı karalayıp atmak bu kadar kolay olmamalı. bunun dışındaysa yapıcak pek bişey yok abaza her an abazadır.biber gazı olayı da iyi. bi de mümkünse bi kaç arkadaşınla gez o zaman bişey yapmazlar.ya da daha az yaparlar diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar