urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 yaşadığım en boktan günlerden biri desem yeridir. sabah dersaneye gitmek için evden çıktım. başka bir dersanenin altından geçerken o dersanenin öğrencilerinden biri "yavruu nereye gidiyorsun?? arada bize de uğra" diye bağırdı. neyse gençtir, evrimleşememiştir, salaktır, abazadır dedim geçtim. neyse hala kendi dersaneme doğru ilerliyorum yoldan geçen elemanın biri "karnımızı doyuramıyoruz bari şuna bakalım da gözümüz doysun" dedi. oha laf atma tarzı da değişmiş diye geçirdim içimden. hadi bu da amele yapıcak bişey yok dedim. sağ salim dersaneme ulaştım falan filan.. akşam üstü evime dönerken antalyanın en kalabalık duraklarından birinden geçiyorum adamın biri göğsümü avuçladı. ani bir refleksle kolundan tuttum "napıon lan sen??" diye bağırdım. adam başladı ben bişey mi yapmışım ayağı yapmaya. zaten herkez bize bakıyor noluyo orda diye. kız başıma elimden gelen birşey de yok etraftaki insanlar da öküz olunca onlar da bişey yapmıyor. azcık küfrettim çektim gittim. hiç bu kadar antalyadan nefret etmemiştim, hiç bu kadar sinirlenmemiştim. heryer amele doldu artık. yolda rahat rahat yürüyemiyorsunuz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Geçmiş olsun. Türkiyede güzellik başa bela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 geçmiş olsun. etraf harbiden amele doldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bunlar bigün içinde oluyorsa. sorun vardır bugün içinde sende kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 gayet normal bir tshirt ve pantolon vardı eğer kastın buysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ashdashdashdhasd. komik değil. şimdi, ülkede giderek yobazlaşma artıyor, başı açık kadınlara rsp gözüyle bakıyorlar gün geçtikçe. kafayı yediler yine cumhuriyet öncesine doğru gidio iice azdılar. akıllanmayan bir millet. napsan fayda etmiyor yüz yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bir de bir yerde ne kadar baskı varsa o kadar tepki doğar. insanlar hem kendi kendilerine din sömürüsünden dolayı, cinselliği, açıklığı ayıp, günah olarak görüyorlar, millet de birbirinden etkileniyor(mahalle baskısı) vs. böyle AÇ bir topluluk oluyor ondan sonra. fransız okulu bile prezervatif taşıyor diye atarsa çocugu okuldan, ohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Antalya insanı mı bunu yapan acaba, yoksa Antalya büyük şehir oldukça, taşı toprağı altınlaştıkça oraya yerleşen ve henüz kent yaşamına ayak uyduramamış bir ayı mı, merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bir çok şehir gezdim hiçbir yerde antalyada yediğim kadar laf yemedim. burda elini attığın yer kürt oldu artık. üstüne bide baharın etkisi olsa gerek ki direk kombo oluyor. erkek milletinin beyinine kan gitmiyor heralde bu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bu tacize uğrayınca tüm erkekleri suçlamak da klişe oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ahahaah tamam tabi herkez öyle değil ama cidden sinir bozucu bişey. yani ne kadar kendimi rahatsız hissettiğimi ve sinirli olduğumu tahmin edemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 tahmin edebiliyorum sınır harbini bende bigün barda iken bi kız bana pandik atmıştı çok kötü bi durum gerçetken. dicek bişey bulamıyorsunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 geçmiş olsun, izmir'de bile oluyor bu tip şeyler. kız arkadaşım otobüste amelenin birinin bacağını yoklamasından sonra buz kesilip otobüsten inmiş beni aramıştı, ilk kez başına gelmişti onun da.. bu tip şeylerde ne kadar avazınız çıktığı kadar bağırıp şirret kadını oynarsanız adamın linç edilme ihtimalini o kadar yükseltirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 şimdiye kadar hiç böyle birşey olmuyordu da ilk defa bugün üç kişi mi laf&taciz de bulundu , bu durum da ya çok şansız bir gün olmuş ya da bugün belki ne bilim sende bir değişiklik söz konusudur. Geçmiş olsun Allah böyle ayılardan korusun gene ucuz atlatmışsın el kadar çocuklara bile tecavüz edilen,otostopla abazan diyarı ülkemize kadar gelip tecavüz edilip öldürülen italyan hanımıda unutmayalım ve benzeri pek çok olayı.Çoğu yaşamayı bile hakketmiyen insan müsvetteleri ama bence en güzeli krav maga eğitimini buradan herkese tavsiye ediyorum bu gibi durumlarda saldırgan,tacizci her kim ise soyunu sopunu ve aynı zamanda sıfatını dürtmek için.Şöyle o durakta sağlam bir dövseydin hem içinde ki bu kin,sinir de olmazdı.Günümüzün dünyasında yakın dövüş korunma sanatlarını öğrenmek bence şart , devletin halkının güvenliğini sağlayamadığı ,toplumsal bilincil maymunlarınden çokta öteye gidemeği bizim ki gibi ülkelerde cidden şart.Tekrar geçmiş olsun,olmadı biber gazı 1 Mayısta gördük ki polisimizden son derece etkili bir alet edavat hem tüpün hepsini bitiremezsin arada yemeklere filan da sıkarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ninja lazım sana laf atan oldumu gölgelerden çıkıp shurikenleri boğazlara boğazlara savurucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 @fili; "şimdiye kadar hiç böyle birşey olmuyordu da ilk defa bugün üç kişi mi laf&taciz de bulundu" demişsin. bugüne kadar laf atmalarını saysam bitmez. oturduğumuz yerden kaynaklı olsa gerek 4-5 kere takip edilmişliğim de vardır ki bu herkesin başına geliyor. öyle pislik bir yer oldu artık. antalyada ayrıca laf atmada da ayrım yapmıyorlar. yeterki dişi olsun modundalar bu insancıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Biber gazı hoş bir şey tabii evet. Öneririm. Etkili, çook etkili :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 urmesque said: demişsin. bugüne kadar laf atmalarını saysam bitmez. güzel olmak zor, herşeyin bedeli var işte : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 urmesque said: antalyada ayrıca laf atmada da ayrım yapmıyorlar. yeterki dişi olsun modundalar bu insancıklar. da dedim Llama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 "Annem, kızkardeşim kapalı olsun diğer herkes mini etek giysin"ciler bunnar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 urmesque said: da dedim Llama =) bane ne bane ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Merak ettim ben şimdi. Acaba Antalya ahalisi toptan mı zıvanadan çıkmış yoksa sen mi çok güzelsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 hayır o kadar güzel de değilsin ki niye laf atıyolar anlamıyorum, kalite düşmüş iyice. şaka şaka geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 urmesque said: urmesque said: antalyada ayrıca laf atmada da ayrım yapmıyorlar. yeterki dişi olsun modundalar bu insancıklar. da dedim Llama =) da demiş, demekki cok cirkin! o değil laf atılması kötü bişi tabi, benimde başıma geliyodu "off şu endama bak" "ne cıtır cocuk ya" "aman geceler bitmesin!" gibi.. yok öle değil daha cok erkekler uzun sac yüzünden laf atıyo ibiş mibiş sütcünün kızı ayşe falan şeklinde istanbulun ceşitli mevkilerinde, ama artık azaldı hatta son 1-2 senede hiç denk gelmedi. Da ne biliyim takmıyodum ben hiç, yanı rahatsızlık duymadım ha göğsümü avuclasalar ne olur bilmiyorum göğsüm yok keza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 turizm katilleri ayrıca o oküzler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar