TambourineMan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Kuzey Amerika & Okyanusya Aylık ücretler ve toplamı 1 Aylık 14.99 USD 14.99 USD 3 Aylık 13.99 USD 41,97 USD 6 Aylık 12.99 USD 77.94 USD Avrupa 1 Aylık 12.99 EUR 12.99 EUR 14.94 EUR (KDVli fiyat) 3 Aylık 11.99 EUR 35.97 EUR 41.37 EUR (KDVli fiyat) 6 Aylık 10.99 EUR 65.94 EUR 75.83 EUR (KDVli fiyat) Birleşik Krallık 1 Aylık 8.99 GBP 8.99 GBP 10.34 GBP (KDVli fiyat) 3 Aylık 8.39 GBP 25.17 GBP 28.95 GBP KDVli fiyat) 6 Aylık 7.69 GBP 46.14 GBP 53.06 GBP(KDVli fiyat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Bir aylık alınca KDV dahil 15 euro, üç aylık alınca aylığı KDV dahil 14 euro yani? Pahalıymış yahu. WoW'dan pahalı yapacaklarını tahmin etmemiştim. :O WoW'da aylık KDV dahil 13 euro'ydu hatırladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Funcom AO'da da $ alırken bir anda avrupadakiler için EU'ya geçip EU TAX adı altındada extra ücret almışlardı, hatta bayağı bozulup mail atmıştım zamanında, işinize gelincemi biz EU ya girip tax ödüyoruz diye, gak guk ama bişi yapamıyoruz diye cevap gelmişti. Amerika ve bazı diğer ülkelerden dolar bazlı ücret almaya devam ederken biz aynı ücretin euro cinsini ödemek zorunda kalıyorduk (üstüne taxde vardı tabi). Uyanık hepsi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 nolacak şu dövizin hali =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 O dolar-euro olayı nerdeyse her mmo'da var. Ben şu ana kadar gördüğüm tüm mmo'lardan pahalı olmasına söyleniyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 EU + tax olayı * VAT only applicable in EU member states yazıyor yine, türkiyeyi yine EU ya sokar bunlar kesin =P benimde kızdığım nokta bu, yine mail atarım herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Pahalı bence. WoW'dan oyuncu çekmek için yanlış bir yöntem. Zaten eşşek gibi bilgisayar istiyorsun, bari biraz düşünseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Darksun said: EU + tax olayı * VAT only applicable in EU member states yazıyor yine, türkiyeyi yine EU ya sokar bunlar kesin =P benimde kızdığım nokta bu, yine mail atarım herhalde... yok sanmıyorum, wow'a 13€ veriyoduk, aynı hesap bu da 13€ olur herhalde,yani vergisiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Ama WoW'da Avrupanın yerinde 13 euro veriyordun. Ben Almanya'dan da 13 euro veriyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Bu funcom, blizzard değil. Sanırım wow da ödediğin para içinde tax dahil, FC tax'i extradan almak istiyor. Şuraya yazıyorum yine türkiyeyi EU'da gösterip tax alacaklar, AO da sırf bunun yüzünden expansion'u alın kafanıza çalın diye çıktım, yine aynı hengameye doğru gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Hmm demin early access için register yaptım tax felan yazmıyor türkiye için, umarım değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 early register linkini kaybettim bulamıyorum eheh, buraya yazar mısın ? bir de geldi mi pre-order key'in hemen yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar