sabonis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 geçen haftaki ahmet çakarla olan kavgasında, bağırış çağırış içinde karambolde ahmet çakar için "o nasıl hakemmiş ki öyle, ne skim yapmış ki" demiş (kelime "s..." diye geçiyor da başka birşey olamaz yani di mi?) telegol'de yarın da olay var anlayacağınız. ama lucescu'nun bu lafına diyecek en ufak birşey yok. terbiyesiz hakkaten yani[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merih Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Yakısmadı, gercektende ayıp edıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 reytiiinggg... reyrtiiinnngg....[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 rare thiiinnnggg rare thiiiiiiiiiinnnnnnnggggg.....[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 bence sus babacum :)[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 İtalyan basınına verdiği demeçler daha kötüydü.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 heh zagada güzel dalga geçtiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 euauea ben de zagada izledim güntekin kötü duruma düşmüş ama üzüldüm .. çeviremedim falan diyo ahmet çakar da kızıyo ata demirerin yorum müthişti "bunlar yakında programda mangal yaparlar güntekin çevir şu sucukları" zuhahua[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 bu hafta kaçırmamak lazım ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 luce ne demişti. bizim taraftarlarimiz efendi,egitimli pehh. gorduk kar topuyu kafaya yiyince ne dusundu acep[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ahahaha Luce mi diyor bunu.O kadar efendi adamdı bar pavyon geze geze dağıtmış :)[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merih Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Egitimli oldugu belli, hedefi tam 12'den vurdular :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ehuhehe..güzeldi..[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: Merih, 01 February 2004 18:34 tarihinde demiş ki: Egitimli oldugu belli, hedefi tam 12'den vurdular :P :)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Lucescu kadar seviyesiz bi teknik adam görmedim..[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dmeour Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Pardon pardon kimseyle tartışmak istemem üzgünüm. [Bu mesaj Dmeour tarafından 02 February 2004 03:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ve kavga başlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 yaki$mami$ lucenin efendiligine bi de daha once gafleti vardi, bizim takimin ba$indayken, kopekler istedi diye atlar olmez mi ole bi$i.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merih Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Evet ama sonra atlar sucuk olmustu. Kendısı unutmamıstır herhalde. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: abuzittin, 02 February 2004 00:21 tarihinde demiş ki: Lucescu kadar seviyesiz bi teknik adam görmedim.. sımdı boylemı oldu sızın teknık adam cok mu sevıyelı ?[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ya olay ne ben onu da anlamadım[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: Llama, 02 February 2004 11:01 tarihinde demiş ki: sımdı boylemı oldu sızın teknık adam cok mu sevıyelı ? ben daha daum un seviyesizliğini görmedim beşiktaşın başındaykende severdim hala seviorum. bu sene başında söyledii sözü çok beenmiştim sevgilisiyle (karısı mı bilmiorum) ürgüp gezisinde buna fes verdiler buda Atatürk bunu yasakladı, ben bunu takamam dedi ve takmadı o zmn daha bi gözüme girmişti.[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: fizban, 02 February 2004 14:57 tarihinde demiş ki: daum ise hiçbişey yapmıyo. o yüzden seviyesiz işte. + Türkiye Cumhuriyeti vatandaşligina gecmek istiyo , bir suru kimsesiz cocuk esirgeme kurumlarina yardimlarda bulunuyo , bayramlarda her turk ve musluman gibi herkesle bayramlaşiyo bu yuzden de olabilir.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merih Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Lutfen Daum ile Luce'yi karsılastırmayın.Aralarında daglar kadar fark var.Luce cok buyuk ayıp etmıs.Terbıyesızlık etmıs daha dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 daum naaptı şimdi be bu kadar fanatik olmamak lazım önceden tr'de sadece beşiktaş'da t.d. olurum diip fener'e gitmiş olabilir. ama şartlar zorladı belki de... bi de luce o cümleyi nası kurmuş heha[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar