Cynthia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 aynı siteye iki farklı explorer kullanarak giriş yapamıyoruz, nedendir? ve aşmak mümkün müdür?
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Valla ben 3 farklı explorer ile giriş yapıyorum. İlginç :D
Cynthia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 yanlış anlatmışım ki ilginç olmuş :) aynı anda farklı kullanıcı adı ve parolaları kastetmiştim.
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 proxy kullanmak işe yarayabilir, ama yaramayadabilir. anlamıyorum ben de pek. ama denemek lazım; http://www.proxyturkiye.com/
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 explorer yanında firefox ile girebilirsin. olay çerezlerde.
Phobos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Eee... Ben hiçbir ayar falan yapmadan nasıl oluyorda farklı nickler ile hem IE hem de Fire Fox ile giriş yapabiliyorum ?
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Phobos said: Eee... Ben hiçbir ayar falan yapmadan nasıl oluyorda farklı nickler ile hem IE hem de Fire Fox ile giriş yapabiliyorum ? öyle oluyor. çünkü 2 farklı browser 2 farklı çerez atıyor hesabına. ama 2 tane firefox açıp, brinden fake diğerinden kendi hesabını açarsan en son açtığın hesap kalır.
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ne yapacaksın yahu bunu. Ama erçekten fena olmazdı ^^'
Öne çıkan mesajlar