TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bizim balkonada penguenler geldi bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Güvercin değil Kumu imiş(Üveyikte derler). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Kumru diyelim de gençler yanlış öğrenmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 oha koca patide kumrunun neye benzediğini bilen cıkamamış, yanı cıkmıştı gec cıkmış. o yumurtu gercektir, havan yumrurtlamanadan önce yetiştirememiştir yuvayı buda mümkündür, mümkünse cok dürtme hayvanları bırakılar yumurtayı giderle yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Overseer said: Kumru diyelim de gençler yanlış öğrenmesin. pardon pardon kumru tabiki.işyerinden yazıyordum yanlışlık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 olm yürüt omlet yap lan ama dokunmaya kalkma orda olmasa bile anlayıp terkediyor sonra yumurtayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 odiflame said: pardon pardon kumru tabiki.işyerinden yazıyordum yanlışlık olmuş. iş yerinden yazmanla yanlış yazman arasında bi bağlantı kuramadım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 aynı anda telefonlara baktığım için.insan kaynaklarındayım bır bır bır telefon alıyoruz.her haltı soruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 PENCERENE YUVA ATTILAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 hayvanı besle etinden sütünden yararlan.. sora işi büyük ticarete atıl.. hiç kafan çalışmıyo ya.. dsfgsadfg:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 GwindonSurion said: PENCERENE YUVA ATTILAR zadsasdadsafsagsfdahgdahda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 GwindonSurion said: PENCERENE YUVA ATTILAR ahauhaahuhsfhasga zubeyirrr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 la olm niye rahatsız ettiniz hayvancagızı yuma yapmış 1 hafta sonra yavrusu olacaktı hayalleri vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 GwindonSurion said: PENCERENE YUVA ATTILAR of buna harbi güldüm SDLGKMASLŞFSAŞASFSAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ekmek falan koydum korktular biraz da alıştılar sdf gırkkkkç diye sesler çıkarıyorlar arada, irkiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bizim balkonda yuva + 2 kocaman güvercin + bi sürü bok + ufak tüyleri yeni çıkmış bi güvercin var. salak yavru her gün kombinin üst tarafındaki yuvadan balkona bi çakılış yaşıyo, babam da saolsun her gün alıp yerine koyuyo. uçmayı öğrenemeycek salak kuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Fly said: ekmek falan koydum korktular biraz da alıştılar sdf gırkkkkç diye sesler çıkarıyorlar arada, irkiliyorum offf artık sülalecek oradalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 FromTheHell said: bizim balkonda yuva + 2 kocaman güvercin + bi sürü bok + ufak tüyleri yeni çıkmış bi güvercin var. salak yavru her gün kombinin üst tarafındaki yuvadan balkona bi çakılış yaşıyo, babam da saolsun her gün alıp yerine koyuyo. uçmayı öğrenemeycek salak kuş ne zararı var ki hayvanın sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 parmak saklattıysan,camlara vurduysan zaten cıkmaz o yumurta.bırde nasıl yuva yapmıs oyle uc tane dal koymus mermerın ustune bırakmıs yarına falan gıder o keske perdeyı cekıp otursaydın yerınde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ben özellikle papağan kafesi alıp bisküvü falan koydum içine gelip tünesinler diye paladin miyim neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 o ne biçim yuva lan bizim balkona da yaptıydı bi güvercin yuva resmen yuva örmüştü yapmamış bu iki üç parça dal atmış. bence sen bizi kandırıyorsun o tavuk yumurtası d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 SturmVogel said: FromTheHell said: bizim balkonda yuva + 2 kocaman güvercin + bi sürü bok + ufak tüyleri yeni çıkmış bi güvercin var. salak yavru her gün kombinin üst tarafındaki yuvadan balkona bi çakılış yaşıyo, babam da saolsun her gün alıp yerine koyuyo. uçmayı öğrenemeycek salak kuş ne zararı var ki hayvanın sana sıçıyormuş hayvan işte çok afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Laraken said: SturmVogel said: FromTheHell said: bizim balkonda yuva + 2 kocaman güvercin + bi sürü bok + ufak tüyleri yeni çıkmış bi güvercin var. salak yavru her gün kombinin üst tarafındaki yuvadan balkona bi çakılış yaşıyo, babam da saolsun her gün alıp yerine koyuyo. uçmayı öğrenemeycek salak kuş ne zararı var ki hayvanın sana sıçıyormuş hayvan işte çok afedersin. -aferdersin de- kafana sıçmadığı sürece sorun yoktur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 balkonuma sıçtığı sürece sorun vardır bence. ha diyosan ki gelip temizlerim olur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Apache said: parmak saklattıysan,camlara vurduysan zaten cıkmaz o yumurta.bırde nasıl yuva yapmıs oyle uc tane dal koymus mermerın ustune bırakmıs yarına falan gıder o keske perdeyı cekıp otursaydın yerınde. Abi adam bırakmmaış ki hayvanlar yuva yapsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar