Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Animelerdeki yemekler

Bone

Öne çıkan mesajlar

Hiç sevmiyorum hazır noodles'ları. 2-3 ayrı marka denedim hepsi de kötüydü. Bu arada Japon mutfağı kötü değil, sadece bizler için çok farklı. Alıştın mı hapur hupur yiyorsun. Tabi o da alışabilirsen.

Benim favorim pilav ile birlikte chicken curry. Doğrusu o da tam olarak japon yemeği değil sanırım. Neyse acıktım ya ben. Gidip birşeyler yiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

valla konu biraz kaydı ama benim demek istediğim daha çok şunun gibi bişi. tofaş şahin'i seviyor olabilirsiniz, şirin gözüküyor olabilir, duygusal bağınız olabilir ya da sadece köşeli olduğundan dolayı hoşunuza gitmiştir.. ancak şahin gral bi arabadır, muhteşem hızlanır hele ki virajlarda hiç savrulmaz. geçtimi asfalt söker. derseniz gerçekten iyi otomobilleri bilen, seven, tanıyan, kullanan birisi "hade leeen" diyecektir elbette.

işte benim dediğim sadece o "hade len"den ibarettir. kaldı ki suşi harici yemeklerini, soslarını falan da koymuş olmam lazım (gece gece hatırlamıyorum ne yazdığımı bak) amma ve lakin enine topla, altalta yaz topla, diagonel diz topla gene sonuç değişmiyor gözümde. zayıf bir mutfakları var. uzun aralıklarla tadımlık tüketime -ne biliyim ayda bir falan gibi- uygun olsa dahi gün aşırı tüketime uygun değil. hani kassam kassam haftada 1öğünden fazla tüketmek istemeyeceğim, sabit bir çizgiyi aşamayan ve genel olarak yavan bir mutfak, ki ben yemek yemeyi çok severim..
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:
emaleth abla sarma suşiden iyidir demek saçma çünkü kişisel zevk ama. sarma da lapadır demek saçma çünkü sarmanın içindeki şey lapa degil.

haklısın düzeltelim.
suşi arkadaşımızın içindeki pirinç buharda pişirilmiş pirinçtir. baharatsız, yağsız, eklentisiz olması itibariyle lapaya benzer ama lapa değildir :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...