kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 bende kötüsü var.. annemlerle yaşarken annemler televizyonun sesi baya açıkken, benim hakkımda konuşurlarken 3 arka odadan duyuyordum.. "şştt ayıp oluyo" diye bağırıyodum fln, şok oluyolardı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 90 lı nesil diye birşey var mı yaw? Vay anasını yaşlanmışık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Onu bilmemde kızları çok güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 90 lıların mı? Oha yaw ufaktır onlar be değil mi? Yok lan 90 doğumlu 18 yaşında işte.... Anam ölüyom ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 büyüdük olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 (cross check: 14 yaşında olduğuma göre 94'lüyüm. ok.) efenim o walkman'den ipod'a uzayan macerada kulaklıkla müzik dinlemekle alakalı bence, aynısından bende de var. mırıl mırıl konuşulanların hiçbirini anlamam, konuşan kişinin yüzünü görmezsem baya zor anlarım. gürültülü ortamlarda "hı-hı, evek" filan dediğim şeylerin yarısını duymam genelde, tahmin yürüterek mimikle cevap veririm filan... 90lı nesillerde bu sorunun daha yaygın olmasını mobil cihazların yaygınlaşmasına bağlayasım var. ondan önce walkman sahiplerinde vardı, şimdi herkes "walkman" sahibi. kulaklık yapıyo anacım. hele ki gürültülü müzik seviyosanız, çok fena yapıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 kulaklık kullanıyorum epey. mp3 çalar falan. 90lıyım. ve evet biraz duyma sorunum var sanırım. şimdi hatırlayamıyorum ama bi kaç kez garipsemiştim bazı şeyleri duyamamayı. valla o boy falan şeyini pek anlamadım ben. 1.63 lük adamım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 sağlam ses veren kulaklıklarda çok etkiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar