PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Şimdi efenim bir laptop almak istiyorum. Tek amacım bir external ses kartı alıp midi klavye bağlamak kendisine. Ancak ableton live gibi programlar kullanıcağım için çok da dandik olmaması gerekiyor. http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1473.0055 şuna baktım, yeterli olur mu acaba bu işlerle uğraşan birileri varsa beni bilgilendirirse sevinirim :) ses kartı tavsiyesi de verebilirsiniz çok pahalı olmadıkça :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 usb midi klavye olmazmı? usb den ullanmıcaksan nerden kullancaksın diye düşündüm belki bilmediğim bi sistemi vardır ama yardımcı olabilirim ben masa üstü bilgisayara almıştım... yine usb ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 zaten ses kartı olayını ilk aşamada düşünmüyorum şu laptopu bi alıyım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=218&productid=bd13976#tablnk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 pru telefonumun işlemcisi bile daha hızlı :P eğer 2. el düşünürsen arkadasım satıo... ahanda 800 900 ister sanırım... daha 5-6 aylık.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 spompas said: usb midi klavye olmazmı? usb den ullanmıcaksan nerden kullancaksın diye düşündüm belki bilmediğim bi sistemi vardır ama yardımcı olabilirim ben masa üstü bilgisayara almıştım... yine usb ama... benim hatam, kavram kargaşası oluştu :P neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 fistan aynı linleri vermişiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 telefonumun işlemcisi daha hızlı diyorsun da iki laptopun işlemcileri aynı be gülüm :) hatta bunun rami var fazladan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 PrudenT said: telefonumun işlemcisi daha hızlı diyorsun da iki laptopun işlemcileri aynı be gülüm :) hatta bunun rami var fazladan. core duo ile core2 duo arasında %33 lük performansta artma var. İşletim Sistemi Freedos ???? dosla napıcanı bilmiorm :) ekran hedesi de iyi g-forcego7300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 işletim sistemimi kendim kurarım, gerek yok zaten :) ekran kartına da ihtiyacım yok ki sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 dual core ya da core duo alma, core 2 duo al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 hmmm arkadaşın kredi kartına taksit yapıor mu spompas sdfs gittigidiyor üzerinden satabilme imkanı var mı veya pm me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 PrudenT said: hmmm arkadaşın kredi kartına taksit yapıor mu spompas sdfs gittigidiyor üzerinden satabilme imkanı var mı veya pm me telefonu kapalı hıyarın ariiim onu sana tekrar ulaşcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 şimdi bende bari sinsiden topicte sorim başlık acılmaz bole bi konuya lisanssız işletim sistemi kullanamaya götm yemio Türkiyede sistemi kurdularmı korsanla mücadele için yoksa vista yüklü bende xp yüklemek istiorm bide örenciiiz ceza falan ödeyemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ya bırah kimsenin geldii yok bizim bi arkadarş var (bi arkadaş ekolü) yıllardır korsan kullanıyor hiç bir problemi olmadı şimdiye dek. BSA nın asıl hedefi işletmeler, zira sen 1 xp yüklemişsin MS e koymaz ama adamlar 1000 lerce bilgisayara korsan kopyalarlarsa o kötü olur. laptop için de acer 5920G T7500 öneririm. 1400 küsür liraya almıştım ocak gibi, şu anda bi üst işlemcili modeli vatanda aynı fiyata. arada kampanya oolyo vatanda takip et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar