Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi Şampiyonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Galatasaray Şampiyonlar Ligi Şampiyonu

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, kısa süre önce biten final karşılaşmasını da 61-53 kazanarak namağlup olarak Şampiyonlar Ligi Şampiyonu oldu.

İspanya'da düzenlenen Şampiyonlar Ligi Final maçlarında mağlubiyet yüzü görmeden finale yükselen Aslanlarımız, final karşılaşmasında Almanya şampiyonu RSV Lahn-Dill takımını 61-53 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi Şampiyonu oldu.

Final karşılaşmasından ve şampiyonluk sevincinden detaylar az sonra sitemizde olacak.

http://www.galatasaray.org/basketbol/tekerleklisandalye/haber/1029.php
Mesaj tarihi:
helal olsun takıma :)

yalnız Onur Belge denen şahıs sınırları zorluyor.

Onur Belge dün akşam TV8'de Ve Gool programıdaydı.
Bir adamın bu kadar kompleksli, bu kadar haset içinde olduğunu dünkü programda gördüm.

Söylediği söz şu :

"Ne demekmiş efendim kazanmak için herşeyi yapmak, engelli takımına yabancı transfer ediliyor, neymiş , AVRUPA ŞAMPİYONU olunacakmış".

Avrupada 2 tur atlayabilmek için sadece 3 tane Türk ile oynayan, yüzmede bizi geçebilmek için Ukraynalıları Türk yapıp sadece o yarışlarda yüzdürenlere ağzını bile açmayan bu adam(TSYD İstanbul şubesi eski başkanıdır) Avrupa Şampiyonlar Şampiyonu Engelsiz takımımıza laf uzatma terbiyesizliğini göstermiştir.
Mesaj tarihi:
helal olsun hepsine.

onur belge ezik bi adam, boşverin onu. yalnız şunu belirtmek istiyorum, burada görmedim gerçi de başka yerlerde gördüm; rakip takımların oyuncuları da engelliydi. öyle bir anlayış hakim de, sırf bizimkiler engelli değildi.
Mesaj tarihi:
fizban said:
helal olsun hepsine.

onur belge ezik bi adam, boşverin onu. yalnız şunu belirtmek istiyorum, burada görmedim gerçi de başka yerlerde gördüm; rakip takımların oyuncuları da engelliydi. öyle bir anlayış hakim de, sırf bizimkiler engelli değildi.

ne alakası var ya ? vurgulunan olay başarının engel tanımadığı. yoksa engelli takımımız sağlam takımları yenerek oldu işte bu !1! fln modunda değil kimse.
Mesaj tarihi:
Fistan said:
Xo said:

... vurgulunan olay başarının engel tanımadığı
...

hö?

bak arkadaşım bu takım yeni kurulan bir takım. malum, gs'nin birçok maddi sıkıntısı var. binbir zorlukla buralara gidildi. ülkemizde yeni yeni başlayan tekerlekli sandalye basketbolu avrupada yıllardır var. ve sen gidip ilk kez katıldıgın turnuvada birçok engeli aşarak şampiyon oluyorsun. ok?
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...