R@mses Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 A rkadaşlar medyada bjk ile ilgili transfer haberlerini okuyorum.Yeni stoperler alıp bi de sol bek almayı düşünüyolarmış.Fakat listedki isimleri görünce garip hissediyorum.Zapotocny,kadlec vs vs vs...Kim bunlar ya?Bizim lider oyuncuya klas oyuncuya ihtiyacımız var niye böyle yapıyolar?Önlibero alan yok,sağ bek alan yok...Bi sol bek ve stoperle işimiz çözülecek mi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 sağ bek ve ön liberoya ihtiyacımız yok ki. umarım sadece sol bek ve stoper alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 birinin nah cekerken videosu vardır kesin, yanındaki adamı alır sonra bjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Hissediyorum.. Kilit geliyor... :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 R@mses said: Önlibero alan yok,sağ bek alan yok... para yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 fenerede ronaldinyo geliyor. yoldaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 kemal unakıtan önce eskisehir'e getirmezse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bjk ye çok transfer lazım bence delgado bobo tello holosko dışında her adamın yerine başkası alınabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bjk ye baskan lazım once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 dertörenden kurtulun, en büyük transferi yapmış olursunuz fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 biz canaydın'dan kurtulduk , darısı bjk nin başına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Onu bunu bırakın sergen geliyomuş besiktasa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Revenge said: Onu bunu bırakın sergen geliyomuş besiktasa :D sergen gelse 25-30 dakka da olsa deli gibi iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Edit:Pardon,asıl yerden c/p daha iyi olcak: Sarı-kırmızılı takımda oynadığı dönemde, Beşiktaş maçı sonrası Yasin'in formasını üzerinde gören muhabirin "Sırtında Beşiktaş forması var. Bunun anlamı nedir?" sorusuna verdiği yanıt: "Valla Yasin formamı istedi. Ben de çıplak gezecek değildim herhalde." "Koşmadığın için eleştiriliyorsun" sorusuna verdiği yanıt: "Koşunca yoruluyorum." Kendisini sert bir dille eleştiren spor yazarına yanıtı: "Onun gibi kazma bir futbolcu bile bu ülkede iş bulabiliyorsa, ben de bulurum." Beşiktaş'ın transferleriyle ilgili yorumu: "Gökhan genç bir oyuncu, uzun yıllar yararlı olur. Bobo'nun da adı güzel." "Maç sonrası hakemin yanına koştunuz. Hakeme ne söyledin?" sorusuna verdiği yanıt: "Valla ağzıma ne geldiyse söyledim." 90. dakikada gol attığı Fenerbahçe maçı sonrası: "Benim gibi yıldız futbolcular, takımlarını 90. dakikada da olsa kurtarırlar." "Hakem frikiği verse, zaten yüzde 50 gol." "Fazla antrenman yapmadığım için vücudum yıpranmadı. Daha 1-2 yıl oynarım." Habertürk http://www.haberturk.com/haber.asp?id=71907&cat=170&dt=2008/05/04 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Beşiktaş defansa 2 oyuncu alıcak sanırım başka transfer yapmaz.Ama orta saha hala liderini arıyor. Alex gibi toplııcak bi adam lazım. fOrvet iyi bobo yu satıp kocaelindende taner gülleri almak yeterli olur.Zaten batuhan bobo nun görevini bi hayli üstlenecek bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Adem Büyük var Altay'da kiralık, iyi işler yaptı. Bu sene beşiktaşa geri dönebilir. Keşke almasalar Altay'ımdan, seneye lazım o bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 adem seneye de altay'da diye bi yazı okumuştum ben bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 bazı sitelere göre beşiktaş ankaragüçlü bebbeyi alıomuş ama doğrumudur acep böle saçma sapan bi hareket bebbe türk statüsüne geçmiş olduğunu öğrenince doğruda olabilir gibime gelio zmnında fazlı veysel gibi oyunculardan sonra Allah bjk li arkadaşlara sabır versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 of gene başladık kabus dolu transfer günlerine. bebbe ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Bebbe nedir ya :D bu sefer demiröreni kesin linç ederler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 "Fazla antrenman yapmadığım için vücudum yıpranmadı. Daha 1-2 yıl oynarım." ahhahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Ajansspor said: Alınan bilgiye göre, Türk vatandaşı olarak Alper Aydın ismini alan 26 yaşındaki Kamerunlu futbolcu için Beşiktaş ile Ankaragücü her konuda anlaştı. Golcü futbolcunun şu sıralar menajeri Alper Gökdemir ile Beşiktaşlı yöneticilerle görüşmek üzere İstanbul'da olduğu ve Kamerunlu futbolcunun yeni takımıyla 3 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar