Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine,yeni,yeniden...

R@mses

Öne çıkan mesajlar

A rkadaşlar medyada bjk ile ilgili transfer haberlerini okuyorum.Yeni stoperler alıp bi de sol bek almayı düşünüyolarmış.Fakat listedki isimleri görünce garip hissediyorum.Zapotocny,kadlec vs vs vs...Kim bunlar ya?Bizim lider oyuncuya klas oyuncuya ihtiyacımız var niye böyle yapıyolar?Önlibero alan yok,sağ bek alan yok...Bi sol bek ve stoperle işimiz çözülecek mi yani
Sosyal ağlarda paylaş

Edit:Pardon,asıl yerden c/p daha iyi olcak:

Sarı-kırmızılı takımda oynadığı dönemde, Beşiktaş maçı sonrası Yasin'in formasını üzerinde gören muhabirin "Sırtında Beşiktaş forması var. Bunun anlamı nedir?" sorusuna verdiği yanıt:
"Valla Yasin formamı istedi. Ben de çıplak gezecek değildim herhalde."

"Koşmadığın için eleştiriliyorsun" sorusuna verdiği yanıt:
"Koşunca yoruluyorum."

Kendisini sert bir dille eleştiren spor yazarına yanıtı:
"Onun gibi kazma bir futbolcu bile bu ülkede iş bulabiliyorsa, ben de bulurum."

Beşiktaş'ın transferleriyle ilgili yorumu:
"Gökhan genç bir oyuncu, uzun yıllar yararlı olur. Bobo'nun da adı güzel."

"Maç sonrası hakemin yanına koştunuz. Hakeme ne söyledin?" sorusuna verdiği yanıt:
"Valla ağzıma ne geldiyse söyledim."

90. dakikada gol attığı Fenerbahçe maçı sonrası:
"Benim gibi yıldız futbolcular, takımlarını 90. dakikada da olsa kurtarırlar."

"Hakem frikiği verse, zaten yüzde 50 gol."

"Fazla antrenman yapmadığım için vücudum yıpranmadı. Daha 1-2 yıl oynarım."

Habertürk http://www.haberturk.com/haber.asp?id=71907&cat=170&dt=2008/05/04
Sosyal ağlarda paylaş

bazı sitelere göre beşiktaş ankaragüçlü bebbeyi alıomuş ama doğrumudur acep böle saçma sapan bi hareket bebbe türk statüsüne geçmiş olduğunu öğrenince doğruda olabilir gibime gelio zmnında fazlı veysel gibi oyunculardan sonra Allah bjk li arkadaşlara sabır versin
Sosyal ağlarda paylaş

Ajansspor said:
Alınan bilgiye göre, Türk vatandaşı olarak Alper Aydın ismini alan 26 yaşındaki Kamerunlu futbolcu için Beşiktaş ile Ankaragücü her konuda anlaştı.

Golcü futbolcunun şu sıralar menajeri Alper Gökdemir ile Beşiktaşlı yöneticilerle görüşmek üzere İstanbul'da olduğu ve Kamerunlu futbolcunun yeni takımıyla 3 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...