wastiee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: Subject: |pandul| FW: Sahibini arayan Cocker Spaniel Köpecik (1 yaşında, eğitimli) Date: Wed, 4 Feb 2004 09:19:41 -0800 (PST) From: Gursel Akay Reply-To: [email protected] To: "Yeşil" Bisiklet Merhaba, Pazar gecesi saat 23:00 de Çiftehavuzlar Beyaz Fırın önünde resimde görülen Spaniel Cocker cinsi ,1 yaşlarında ,erkek, eğitimli köpek bulunmuştur .Sahibini çok aradık ama bulamadık. Birkaç gece daha bende kalacak ve sonrasında sahiplenecek kimse bulunamazsa köpek barınaklarından birine bırakılacaktır .Bu köpeği (ücretsiz olarak) sahiplenmek isteyen varsa bana bu numaradan ulaşabilir. İlker kemal 0532 387 10 18 [signature][hline]wastiee | PHPNotepad[Bu mesaj wastiee tarafından 05 February 2004 15:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 gozlerı dısında guzelmıs bulunur bırı umarım[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Fiuuuuvvvv taksimetreeeleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bütün hayvanların gözü öyle çıkıyor resimlerde niyeyse[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Kendi köpeğim olmasa sahiplenmeyi düşünürdüm belki ama ne bütçe ne de ev 2 köpei kaldırmaz.[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 pek bir havalı köpek tüylere falan bakın, iyi bakılmış falan umarım bulunur bir yuva, köpek barınaklarının bazılarında yeteri ilgi gösterilmiyor[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ya ben alırımda şimdi terkedilmiş bi köpek belli olmaz belki bi hastalığı vardır sonra ya sahibi falan ortaya çıkarsa vs vs...[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 e kontrol ettirmesi zor diil[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 waLLahi bizde 3 tane kedi war... Hatta biri hamiLe bi 3 tane daha faLan geLecek :D[signature][hline]icQ=135954330 Joe, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan demiş ki: Estel sen uyku ne biLiyon mu? Estel, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan gözü dönmüş şekilde demiş ki: Evettt.Yataghh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 çok sevimsiz ya.. şöle doberman fln olsaydıı:)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ne renk fotosunu koysana güzelse eve sokmayı başarabilirim belki:)[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 sende kalıyormuş, sende kalsaya gene :( yazık be hayvana barınaklarda işgence gibi birşey...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 niyetim yanlış anlaşılmasında merakımdan ve cehaletimden soruyorum köpeğin yaşı nerden anlaşılıyo, hadi eğitimli fln anlaşılınabilinicek bişey de ?[signature][hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: Chemical, 05 February 2004 18:44 tarihinde demiş ki: Ne renk fotosunu koysana güzelse eve sokmayı başarabilirim belki:) ya wermein chemikıl a filan köpeği yazık hayvana :)[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 mauhushushasuhs yaşı 5:) harbi yaşını nası anlıonus yaw.. tam da deişmez köpektir bu.. 3 aylıkken de 10 yaşında da aynı boy alla alla:)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 üstünde künye türü birşey bulduysa adam ona dayanarak yazmıştır ya da sallamıştır :P[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ıstanbulda olsa ıdım alırdam ya[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bence tuy rengi filan cok tatli ya bana kalsa direk alirimda annem evin hukumdari walla :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 henuz verilmediyse bugun pederle bi konusiim istioduk zaten böle bişi yannız iice bilgi almam lazım mesela hiç havlamaması lazım eve işeyip sıçma huyu olmasın mutfaga kakışmasın mümkünse kaçmaya megilli olmasın bundan onceki cockerım kaçtı,unutana kadar ebem sooldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: Apache, 05 February 2004 16:42 tarihinde demiş ki: gozlerı dısında guzelmıs bulunur bırı umarım ahaha sence bu köpegin gözü o renk mi :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 abi şu patilerin duruşuna bakarmısınız :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 bulundu mu biri acaba? babam olmaz demedi ama bi bakalım[signature][hline]I will soothe you if you fall I'll be right there if you call You're my greatest love of all [i]My Website,My playlist,And My Love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar