Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evde omuz geliştirmek istiyorum

TheRaskol

Öne çıkan mesajlar

evde olmaz arkadaşım bu işler. git bi salona mis gibi
bi kere evde dambella çalıştırabileceğin kas grupları sınırlı.
sonra bicepste sadece bi patates gibi, omuzda keza öyle kasların olur. hoş durmaz.

kilo da sadece yağla olcak diye bişey yok. yağ tutmuyosa vücudun kas yaparsın. weight gainer gibi destekleyici ürünler+spor+hiç acıkmana izin vermicek kadar sık yemek ye. bunu düzenli şekilde yaparsan sonuç alırsın bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:
orantılı geliştirmen lazım vücudu.bunun için en iyisiyse koşu bandı.10 km ile günde 15 er den yarım saat filan koşuyosun.tutunmuyosun ki kenarlara kollar bile sallanırken kas yapıyo inan.koştuklarının sonunda eben şey oluyo ama etkili.

bunu yaparsan daha da zayıflarsın yani kardiyo yapcaksan 45 dakkayı geçmesin çünkü vucüdun 45 dakika sonunda kaslarındaki protein leri kullanmaya başlıyo , ve bunun sonucunda kasların yanıyo , vucudu orantılı geliştirmenin yolu , güzel bi ağırlık programı , ve iyi bir beslenme programı buda nasıl olur mesela

Pazartesi : Göğüs ve triceps çalışırsın
Salı : Sırt , bacak ve karın çalışırsın
Çarşamba : tatil
Perşembe : Omuz , biceps , triceps şıkıştırırsın
Cuma : cuma günü de şok antremanları yapabilirsin, işte karışık , kol çalışırsın , omuz çalışırsın hafif , bacak yaparsın biraz calf fln mesela 70 kiloyla leg curl haraketi yapiyorsun 8 tekrar , sonra 55 e alıp 8 tekrar , sonra 35 e alıp gene 8 tekrar bölece vucudu şaşırtırsın , ve genel olarak yaptığın antremanı 1 aydan fazla yapma , değiştir vucud alıştıktan sonra o haraket senin kaslarını geliştirmez , neyse evde omuz demişsin ama bence en iyisi bi spor salonuna gidip , hocaya danışıp böle güzel bi programla çalışmaya başlaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Helcaraxe said:
Lorrotar said:
orantılı geliştirmen lazım vücudu.bunun için en iyisiyse koşu bandı.10 km ile günde 15 er den yarım saat filan koşuyosun.tutunmuyosun ki kenarlara kollar bile sallanırken kas yapıyo inan.koştuklarının sonunda eben şey oluyo ama etkili.

bunu yaparsan daha da zayıflarsın yani kardiyo yapcaksan 45 dakkayı geçmesin çünkü vucüdun 45 dakika sonunda kaslarındaki protein leri kullanmaya başlıyo , ve bunun sonucunda kasların yanıyo , vucudu orantılı geliştirmenin yolu , güzel bi ağırlık programı , ve iyi bir beslenme programı buda nasıl olur mesela

Pazartesi : Göğüs ve triceps çalışırsın
Salı : Sırt , bacak ve karın çalışırsın
Çarşamba : tatil
Perşembe : Omuz , biceps , triceps şıkıştırırsın
Cuma : cuma günü de şok antremanları yapabilirsin, işte karışık , kol çalışırsın , omuz çalışırsın hafif , bacak yaparsın biraz calf fln mesela 70 kiloyla leg curl haraketi yapiyorsun 8 tekrar , sonra 55 e alıp 8 tekrar , sonra 35 e alıp gene 8 tekrar bölece vucudu şaşırtırsın , ve genel olarak yaptığın antremanı 1 aydan fazla yapma , değiştir vucud alıştıktan sonra o haraket senin kaslarını geliştirmez , neyse evde omuz demişsin ama bence en iyisi bi spor salonuna gidip , hocaya danışıp böle güzel bi programla çalışmaya başlaman.

daha zayıflamazsın,yağı kasa çevirirsin.sadece kuvvet ve görüntüde bi fark olur yani.dediğimi yap bak ben yapıyorum zayıfladığım filan yok.

düzenli yemediğin sürece tüm programlar vasat zaten.sadece yemeğini güzelce ye ve koş.
Sosyal ağlarda paylaş

60 kiloluk adama kardiyo verdiniz ya asdf. $imdi ko$ma olayi bir sure sonra proteini kullaniyor dogru. ama bu bir teori, ba$ka bir teori de hayir kaslara bir$ey olmasi cok zor diyor. Bunyeye gore de degi$ir 45 dakika olayi. kac tempoyla ko$tuguna bagli, kalp hizina bagli falan filan..

ama yag da lazim vucuda %10-15 civari(ekstrem sporcu degilsen %7-8 in altina inmemesi lazim) zira organlari cevresinde bile yag yoktur bu adamin =P

bu adamin yemesi lazim bol bol, olay bu.

hatta weight gainer falan almasi lazim.

yiyecek cali$acak yiyecek abanacak. Ama yiyemeyen biri icin kolay degil "ye ulan" demek, ornegin ben (-8
Sosyal ağlarda paylaş

Bende onu anlatmaya çalışıyorum :D koşarak nereye kas yapiyorsun , gidiceksin salona çalışcaksın , nereyi geliştirmek istiyorsan , omuz olur , göğüs olur , kol olur ve bunları geliştirmek için kilo almak da şart , kilo alırken , böle yağlı bi adam ol demiyorum , kas ağırlığı olarak kilo alırsın buda protein alarak mümkün işte , antremandan sonrası kasların proteine ihtiyaç duyar bunudu protein alarak karşılayabilirsin zaten kasların antreman esnasında değil , dinlenirken , uyurken gelişiyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...