TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Kilo nasıl alınır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 1.95 adama 80 kilo kim nasıl der yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bende 1.80 60 kilo amk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 orantılı geliştirmen lazım vücudu.bunun için en iyisiyse koşu bandı.10 km ile günde 15 er den yarım saat filan koşuyosun.tutunmuyosun ki kenarlara kollar bile sallanırken kas yapıyo inan.koştuklarının sonunda eben şey oluyo ama etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 TheRaskol said: Kilo nasıl alınır :) yatmadan künefe ye her gece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bir yere kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 TheRaskol said: abi günde de yarım litre süt içerim yani. Ama zayıfım yahu. 1.80 boy var kilo 60 :D ayniyim.. nasil kilo alindigini buldun zaman haber ver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 182, 86 kilo. Ağzıma ekmek koymuorum, çoğu zaman açım ancak bu şekilde kilo almıyorum, bi salsam kendimi 3 ünde 90 olurum, adam nasıl kilo alınır diye sormuş, çıkdırmamak elde değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 evde olmaz arkadaşım bu işler. git bi salona mis gibi bi kere evde dambella çalıştırabileceğin kas grupları sınırlı. sonra bicepste sadece bi patates gibi, omuzda keza öyle kasların olur. hoş durmaz. kilo da sadece yağla olcak diye bişey yok. yağ tutmuyosa vücudun kas yaparsın. weight gainer gibi destekleyici ürünler+spor+hiç acıkmana izin vermicek kadar sık yemek ye. bunu düzenli şekilde yaparsan sonuç alırsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ayrica evde domuz gelistirmek istiyorum diye okumaya basladim.. kazanin yan etkileri :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Quibble said: ayrica evde domuz gelistirmek istiyorum diye okumaya basladim.. kazanin yan etkileri :S saasgthj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Lorrotar said: orantılı geliştirmen lazım vücudu.bunun için en iyisiyse koşu bandı.10 km ile günde 15 er den yarım saat filan koşuyosun.tutunmuyosun ki kenarlara kollar bile sallanırken kas yapıyo inan.koştuklarının sonunda eben şey oluyo ama etkili. bunu yaparsan daha da zayıflarsın yani kardiyo yapcaksan 45 dakkayı geçmesin çünkü vucüdun 45 dakika sonunda kaslarındaki protein leri kullanmaya başlıyo , ve bunun sonucunda kasların yanıyo , vucudu orantılı geliştirmenin yolu , güzel bi ağırlık programı , ve iyi bir beslenme programı buda nasıl olur mesela Pazartesi : Göğüs ve triceps çalışırsın Salı : Sırt , bacak ve karın çalışırsın Çarşamba : tatil Perşembe : Omuz , biceps , triceps şıkıştırırsın Cuma : cuma günü de şok antremanları yapabilirsin, işte karışık , kol çalışırsın , omuz çalışırsın hafif , bacak yaparsın biraz calf fln mesela 70 kiloyla leg curl haraketi yapiyorsun 8 tekrar , sonra 55 e alıp 8 tekrar , sonra 35 e alıp gene 8 tekrar bölece vucudu şaşırtırsın , ve genel olarak yaptığın antremanı 1 aydan fazla yapma , değiştir vucud alıştıktan sonra o haraket senin kaslarını geliştirmez , neyse evde omuz demişsin ama bence en iyisi bi spor salonuna gidip , hocaya danışıp böle güzel bi programla çalışmaya başlaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 PrudenT said: 1.95 adama 80 kilo kim nasıl der yahu sdfkllds ne bilim millet diyo , söle lan kaç kiloyum diyorum :D 80 fln diyo zıbank diye 102 diyorum böle oluyo O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Helcaraxe said: Lorrotar said: orantılı geliştirmen lazım vücudu.bunun için en iyisiyse koşu bandı.10 km ile günde 15 er den yarım saat filan koşuyosun.tutunmuyosun ki kenarlara kollar bile sallanırken kas yapıyo inan.koştuklarının sonunda eben şey oluyo ama etkili. bunu yaparsan daha da zayıflarsın yani kardiyo yapcaksan 45 dakkayı geçmesin çünkü vucüdun 45 dakika sonunda kaslarındaki protein leri kullanmaya başlıyo , ve bunun sonucunda kasların yanıyo , vucudu orantılı geliştirmenin yolu , güzel bi ağırlık programı , ve iyi bir beslenme programı buda nasıl olur mesela Pazartesi : Göğüs ve triceps çalışırsın Salı : Sırt , bacak ve karın çalışırsın Çarşamba : tatil Perşembe : Omuz , biceps , triceps şıkıştırırsın Cuma : cuma günü de şok antremanları yapabilirsin, işte karışık , kol çalışırsın , omuz çalışırsın hafif , bacak yaparsın biraz calf fln mesela 70 kiloyla leg curl haraketi yapiyorsun 8 tekrar , sonra 55 e alıp 8 tekrar , sonra 35 e alıp gene 8 tekrar bölece vucudu şaşırtırsın , ve genel olarak yaptığın antremanı 1 aydan fazla yapma , değiştir vucud alıştıktan sonra o haraket senin kaslarını geliştirmez , neyse evde omuz demişsin ama bence en iyisi bi spor salonuna gidip , hocaya danışıp böle güzel bi programla çalışmaya başlaman. daha zayıflamazsın,yağı kasa çevirirsin.sadece kuvvet ve görüntüde bi fark olur yani.dediğimi yap bak ben yapıyorum zayıfladığım filan yok. düzenli yemediğin sürece tüm programlar vasat zaten.sadece yemeğini güzelce ye ve koş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 60 kiloluk adama kardiyo verdiniz ya asdf. $imdi ko$ma olayi bir sure sonra proteini kullaniyor dogru. ama bu bir teori, ba$ka bir teori de hayir kaslara bir$ey olmasi cok zor diyor. Bunyeye gore de degi$ir 45 dakika olayi. kac tempoyla ko$tuguna bagli, kalp hizina bagli falan filan.. ama yag da lazim vucuda %10-15 civari(ekstrem sporcu degilsen %7-8 in altina inmemesi lazim) zira organlari cevresinde bile yag yoktur bu adamin =P bu adamin yemesi lazim bol bol, olay bu. hatta weight gainer falan almasi lazim. yiyecek cali$acak yiyecek abanacak. Ama yiyemeyen biri icin kolay degil "ye ulan" demek, ornegin ben (-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 koşarak kas yapamaz bu adam , tavuk gibi bacakları olur bi süre sonra zaten zayıf bi insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 koşarak kas yapmak iyiymiş gdfhdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Bende onu anlatmaya çalışıyorum :D koşarak nereye kas yapiyorsun , gidiceksin salona çalışcaksın , nereyi geliştirmek istiyorsan , omuz olur , göğüs olur , kol olur ve bunları geliştirmek için kilo almak da şart , kilo alırken , böle yağlı bi adam ol demiyorum , kas ağırlığı olarak kilo alırsın buda protein alarak mümkün işte , antremandan sonrası kasların proteine ihtiyaç duyar bunudu protein alarak karşılayabilirsin zaten kasların antreman esnasında değil , dinlenirken , uyurken gelişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 aynen öyle. koşarak yağları yakarsın ama kas yapmazsın, bunun sonucu olarak incelirsin ama daha parçalı bir vücudun olur. abartırsan etiyopyalı gibi olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ama işte ince parçalı bi vucut hiçte hoş değil , ince ve parçalı olacağıma , daha iri kas olarak , daha şekilli ve parçalı olurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 http://www.heartofwisdom.com/images/blog/Stumbleupon/thumbs-up.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 koşarak kas yaparsın ama 100 metre sprint yaparsan sadece olur, oda yalan yani, acı yoksa gelişme yok ( bu da izmitte bir gym salonunun kartında yazıyordu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 no pain, no gain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 koşarak kas yapamassın diyenlere selam ederim. hayatımda gym e girmedim neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 kaliteli koşmak lazım ama asdasdfs basket oynarken 24 saniyede bi bu bi o potanın altına yetimeye kasarken mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar