Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 vay be millet 20 barfiks çekiyor. sanıyorum ben çeksem 2 gün kollarım bana tepki olarak ağrırlar. 10 rahat hala ama, 20 ı ıh :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 o hareket iyi işte, sırtı da çalıştırıo biraz. o ve şınav kafi, bi de hafif eğik pozisyonda yapsan o hareketi tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Sly-One said: vay be millet 20 barfiks çekiyor. sanıyorum ben çeksem 2 gün kollarım bana tepki olarak ağrırlar. 10 rahat hala ama, 20 ı ıh :/ Hergün çekersen sorun olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 evet, her gün çekersem belki 3 ay sonra 20 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Sly-One said: vay be millet 20 barfiks çekiyor. sanıyorum ben çeksem 2 gün kollarım bana tepki olarak ağrırlar. 10 rahat hala ama, 20 ı ıh :/ ya bende kendime inanamıyorum. Zayıf birşeyim ama şu şınav'a baladığımdan beridir sınıfta bileğimi büken yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 acayip zayıfmışsın sen ama dert etme kaç yaşındasın bilmiyorum ama, zaten sen neyaparsan yap yaşam sitiline göre elde ettiğin kasların ya gidecek yada daha da gelişecek .. birzaman gelir kilo da bir alırsın ki kendin bile şaşarsın.. Omuz olayı içinde duruşu için de yuvarlaklığı içinde daha kalıcı olması içinde yüzme.. ev işi olur ama bir süre sonra yalan olur. bende ağırlık var on kere kaldırıp indimemişimdir ilk heves geçince güzel dekorasyon oluyorlar odanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 hepsi içinde yani :p ben sanıyorum yüzmeye kalksam batarım. önce bi koşup fazla 10 kilomu atmam lazım hehe. 100 KİLOYUM anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 CaNNi said: 5 kiloluk dambılla sırt üstü yat. İki elle dumbelı tutarak kafanın arkasından sarkıt yavaş yavaş kaldır. Ama bunlar arka kol içindi sanırım :d Belki omuza da yarar :P Sonra arttırırsın göğüs için bu söylediklerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 yüzme erken yaşlarda yapıldığınca acaip faydalı direk iskeleti etkiliyor. ama iskelet oturduktan sonra ağırlık çalışmasına göre baya dandik kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ağırlık almam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ben sana 10 kilo vereyim göbek ve bel civarımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ben 50 kilo versem yetmez bana. O kadar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 o post kasıyor boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 kim ben mi :D ben canniye sordum soruyu, bide canni post kassın diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bide şöyle bişey var. nereyi çalıştırmak istiyorsan oraya konsantre olmalısın. yani yaptığın hareket nereyi çalıştırıyorsa bileceksin. ilk duyduğumda garibime gitmişti. ama sonra araştırdım ciddi böyle bişey var. daha kolay gelişiyo eğer bilirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 sen böyle devam edersen xD Bence bir kaç gün yok ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 unac said: bide şöyle bişey var. nereyi çalıştırmak istiyorsan oraya konsantre olmalısın. yani yaptığın hareket nereyi çalıştırıyorsa bileceksin. ilk duyduğumda garibime gitmişti. ama sonra araştırdım ciddi böyle bişey var. daha kolay gelişiyo eğer bilirsen. ya bence biraz kilo lazım bana. Sanki her yaptığım boşa gidiyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bilmiyorum bana yukarıya doğru ağırlık kaldırma işleri nedense omurgaya zararlı olabilirmiş gibi geliyor yüzmek nispeten daha iyi bir tercihmiş gibi geliyor. zira sonuçta omurgaya yukardan aşağı bir yönde, paralel bir eksende bir kuvvet uygulanmıyor. ama tabi zaman zaman benim de yüzmeye ya da koşmaya üşenip onun yerine okulun spor salonuna gittiğim oluyor. misal spor salonuna da gittiğimde kas şişirici 5-10 set dayanbileceğim ağırlıklar yerine uzun süre dayanabileceğim ve kas şişirmekten ziyade eklem ve kas kondisyonunu koruyacak daha hafif ağırlıklar tercih ediyorum. Çok fazla ağırlık da eklemlere zararlı olabilirmiş gibi geliyor. tabi bunların hepsi hissi bir şey bildiğimden değil d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Dostum vücudunu orantılı bir şekilde geliştirmen lazım. Birazcık omuz, az da kanat yapıyım demekle olmuyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Ultimada char kasmaya başladı bu iş xD Poison nerede kasabilirim :D Cidden yorumlarınız için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Yüzme çok faydalı yaa. Hem de tüm kasları aynı oranda çalıştırdığından orantısız da olmuyor vucut, herşey yerli yerinde. Body salonuna gidip sürekli pazuya kasanlar var mesela, oldukça amele ve apaçi durmakta. Yüzme süper ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 yüzmede bi boka benzeyebilmek için çok uzun süre yapmış olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 yalova istanbul arası yüzerim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar