Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evde omuz geliştirmek istiyorum

TheRaskol

Öne çıkan mesajlar

acayip zayıfmışsın sen ama dert etme kaç yaşındasın bilmiyorum ama, zaten sen neyaparsan yap yaşam sitiline göre elde ettiğin kasların ya gidecek yada daha da gelişecek .. birzaman gelir kilo da bir alırsın ki kendin bile şaşarsın..

Omuz olayı içinde duruşu için de yuvarlaklığı içinde daha kalıcı olması içinde yüzme.. ev işi olur ama bir süre sonra yalan olur. bende ağırlık var on kere kaldırıp indimemişimdir ilk heves geçince güzel dekorasyon oluyorlar odanda
Sosyal ağlarda paylaş

bide şöyle bişey var. nereyi çalıştırmak istiyorsan oraya konsantre olmalısın. yani yaptığın hareket nereyi çalıştırıyorsa bileceksin.
ilk duyduğumda garibime gitmişti. ama sonra araştırdım ciddi böyle bişey var. daha kolay gelişiyo eğer bilirsen.
Sosyal ağlarda paylaş

unac said:
bide şöyle bişey var. nereyi çalıştırmak istiyorsan oraya konsantre olmalısın. yani yaptığın hareket nereyi çalıştırıyorsa bileceksin.
ilk duyduğumda garibime gitmişti. ama sonra araştırdım ciddi böyle bişey var. daha kolay gelişiyo eğer bilirsen.

ya bence biraz kilo lazım bana.
Sanki her yaptığım boşa gidiyor :S
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum bana yukarıya doğru ağırlık kaldırma işleri nedense omurgaya zararlı olabilirmiş gibi geliyor yüzmek nispeten daha iyi bir tercihmiş gibi geliyor. zira sonuçta omurgaya yukardan aşağı bir yönde, paralel bir eksende bir kuvvet uygulanmıyor. ama tabi zaman zaman benim de yüzmeye ya da koşmaya üşenip onun yerine okulun spor salonuna gittiğim oluyor. misal spor salonuna da gittiğimde kas şişirici 5-10 set dayanbileceğim ağırlıklar yerine uzun süre dayanabileceğim ve kas şişirmekten ziyade eklem ve kas kondisyonunu koruyacak daha hafif ağırlıklar tercih ediyorum. Çok fazla ağırlık da eklemlere zararlı olabilirmiş gibi geliyor. tabi bunların hepsi hissi bir şey bildiğimden değil d:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...