Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evde omuz geliştirmek istiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sly-One said:
vay be millet 20 barfiks çekiyor.
sanıyorum ben çeksem 2 gün kollarım bana tepki olarak ağrırlar.
10 rahat hala ama, 20 ı ıh :/

Hergün çekersen sorun olmaz :)
Mesaj tarihi:
Sly-One said:
vay be millet 20 barfiks çekiyor.
sanıyorum ben çeksem 2 gün kollarım bana tepki olarak ağrırlar.
10 rahat hala ama, 20 ı ıh :/

ya bende kendime inanamıyorum.
Zayıf birşeyim ama şu şınav'a baladığımdan beridir sınıfta bileğimi büken yok :D
Mesaj tarihi:
acayip zayıfmışsın sen ama dert etme kaç yaşındasın bilmiyorum ama, zaten sen neyaparsan yap yaşam sitiline göre elde ettiğin kasların ya gidecek yada daha da gelişecek .. birzaman gelir kilo da bir alırsın ki kendin bile şaşarsın..

Omuz olayı içinde duruşu için de yuvarlaklığı içinde daha kalıcı olması içinde yüzme.. ev işi olur ama bir süre sonra yalan olur. bende ağırlık var on kere kaldırıp indimemişimdir ilk heves geçince güzel dekorasyon oluyorlar odanda
Mesaj tarihi:
CaNNi said:
5 kiloluk dambılla sırt üstü yat. İki elle dumbelı tutarak kafanın arkasından sarkıt yavaş yavaş kaldır. Ama bunlar arka kol içindi sanırım :d Belki omuza da yarar :P Sonra arttırırsın

göğüs için bu söylediklerin
Mesaj tarihi:
yüzme erken yaşlarda yapıldığınca acaip faydalı direk iskeleti etkiliyor. ama iskelet oturduktan sonra ağırlık çalışmasına göre baya dandik kalır.
Mesaj tarihi:
bide şöyle bişey var. nereyi çalıştırmak istiyorsan oraya konsantre olmalısın. yani yaptığın hareket nereyi çalıştırıyorsa bileceksin.
ilk duyduğumda garibime gitmişti. ama sonra araştırdım ciddi böyle bişey var. daha kolay gelişiyo eğer bilirsen.
Mesaj tarihi:
unac said:
bide şöyle bişey var. nereyi çalıştırmak istiyorsan oraya konsantre olmalısın. yani yaptığın hareket nereyi çalıştırıyorsa bileceksin.
ilk duyduğumda garibime gitmişti. ama sonra araştırdım ciddi böyle bişey var. daha kolay gelişiyo eğer bilirsen.

ya bence biraz kilo lazım bana.
Sanki her yaptığım boşa gidiyor :S
Mesaj tarihi:
bilmiyorum bana yukarıya doğru ağırlık kaldırma işleri nedense omurgaya zararlı olabilirmiş gibi geliyor yüzmek nispeten daha iyi bir tercihmiş gibi geliyor. zira sonuçta omurgaya yukardan aşağı bir yönde, paralel bir eksende bir kuvvet uygulanmıyor. ama tabi zaman zaman benim de yüzmeye ya da koşmaya üşenip onun yerine okulun spor salonuna gittiğim oluyor. misal spor salonuna da gittiğimde kas şişirici 5-10 set dayanbileceğim ağırlıklar yerine uzun süre dayanabileceğim ve kas şişirmekten ziyade eklem ve kas kondisyonunu koruyacak daha hafif ağırlıklar tercih ediyorum. Çok fazla ağırlık da eklemlere zararlı olabilirmiş gibi geliyor. tabi bunların hepsi hissi bir şey bildiğimden değil d:
Mesaj tarihi:
Yüzme çok faydalı yaa. Hem de tüm kasları aynı oranda çalıştırdığından orantısız da olmuyor vucut, herşey yerli yerinde. Body salonuna gidip sürekli pazuya kasanlar var mesela, oldukça amele ve apaçi durmakta. Yüzme süper ya.
  • Yeni Oluştur...