Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 saattir hıçkırıyorum.

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

abi ben de geçenlerde 2 gün boyunca hıçkırdım
çok sinirimi bozmuştu, hıçkırarak uyuyakaldım sabah uyanınca kaldığım yerden devam falan ediyordum
vucudunda asit-baz dengesizliğinden dolayı olabiliyo hıçkırma öle bişiler duymuştum tabi doğru mu yanlış mı emin değilim
bir de fazla sigara ve alkol nedeniyle diyafram sürekli olarak hıçkırmana sebeb oluyor ki bunun sonu hem kötü hem de düşünme bile
geçici birşeydir seninkisi, öle klasik yöntemler işe yaramıyor ama, kendiliğinden geçiyor
Sosyal ağlarda paylaş

korkutma , ezme ,utandırma falan yaparsan hıckırana genelde geçiyor =)

-ateriyi bozmussun bi de çaktırmıyorsun Berkecan ? :X
-yoo valla ben bozmadım =(
hıçkırık geçer

-sen ilkokulda donuna sıçmışsın Çisem, annen söyledi muahahua
-yok öyle bişey
hıçkırık geçer

-Bi söylenti var Murat, 10sn de boşalıyormuşsun diye konusuyordu kızlar, iktidarsız mısın lan harbiden? boşver takma kafaya.
-yürü git.
hıçkırık geçer

tarzı eueh
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşim hıçkırıyodu küçükken. susmadı bi türlü annemde yok. ağlıyo falan bide annem nerde annem nerde diye bende çok büyük diildim yani

annem öldü dedim. hıçkırık geçti 2 saat ağladı göt. şaka falan diyorum yok. sevmiyorum çocuk. çocukken bile sevmiyodum hala sevmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:
abi ben de geçenlerde 2 gün boyunca hıçkırdım
çok sinirimi bozmuştu, hıçkırarak uyuyakaldım sabah uyanınca kaldığım yerden devam falan ediyordum
vucudunda asit-baz dengesizliğinden dolayı olabiliyo hıçkırma öle bişiler duymuştum tabi doğru mu yanlış mı emin değilim
bir de fazla sigara ve alkol nedeniyle diyafram sürekli olarak hıçkırmana sebeb oluyor ki bunun sonu hem kötü hem de düşünme bile
geçici birşeydir seninkisi, öle klasik yöntemler işe yaramıyor ama, kendiliğinden geçiyor

ahahaha öldüm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...