DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Delirecem kahvaltıdan sorna başladı su içmeyi nefesimi tutmayı herşeyi denedim. varı başka fikri olan dünde arkadaşlarla biraz alkol aldıktan sonra 2-3 saat hıçkırdım nefret ediyorum diyaframmı neyse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 abi ben de geçenlerde 2 gün boyunca hıçkırdım çok sinirimi bozmuştu, hıçkırarak uyuyakaldım sabah uyanınca kaldığım yerden devam falan ediyordum vucudunda asit-baz dengesizliğinden dolayı olabiliyo hıçkırma öle bişiler duymuştum tabi doğru mu yanlış mı emin değilim bir de fazla sigara ve alkol nedeniyle diyafram sürekli olarak hıçkırmana sebeb oluyor ki bunun sonu hem kötü hem de düşünme bile geçici birşeydir seninkisi, öle klasik yöntemler işe yaramıyor ama, kendiliğinden geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 dogmeat fake accountlar açıp trollük yapıyorsun gelip bi de hıckırık tuttu diye abuk bi topic acıyorsun. ayıp ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 abi ben trolluk yapcaksam dogmeat le yaparım gidip fake açmaya kasabilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 geçti mi hıckırıgın sen onu söyle şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 çok teşekkür ederim sanırım bi yöntem denedin ama... geçmedi yada bilmem 10 saniyedir hıçkrımıyorum ama hiç umutlanmamayayım kesin 5 saniye sonra ıçkırırım oha geçti galiba. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 korkutma taktiği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 geçti oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 annem de yapardı bunu ama biraz abartırdı ağlardık hep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 korkutma , ezme ,utandırma falan yaparsan hıckırana genelde geçiyor =) -ateriyi bozmussun bi de çaktırmıyorsun Berkecan ? :X -yoo valla ben bozmadım =( hıçkırık geçer -sen ilkokulda donuna sıçmışsın Çisem, annen söyledi muahahua -yok öyle bişey hıçkırık geçer -Bi söylenti var Murat, 10sn de boşalıyormuşsun diye konusuyordu kızlar, iktidarsız mısın lan harbiden? boşver takma kafaya. -yürü git. hıçkırık geçer tarzı eueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 -sen bizim paraları mı çaldın ilker doğru söyle -ya hayır yaa :( hıçkırık geçer ama kişi gözyaşlarına boğulur anneye teyzeye küser :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 :D hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooof neyse limon yemekte geçirir bu arada onuda deneyebilirisn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 sallama lan ne limonu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 walla işe yarıyo bende ya :/ ama tabi en etkilisi korkutma olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 montla sıç. asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Derin derin nefes al Sonra tuvalete git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bende arada bi içimden öküz çıkcakmış gibi öksürüyorum.. hala çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 topic temizlendi. muhabbet cevirirken daha dikkatli olmanizi rica ediyorum. seviyeyi korulaylim, koruyamadigimiz yerde kurallari yenden okuyalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ben bi kitap okumuştum zamanında, adamın teki 52 yıl boyunca mı ne hıçkırmış hala devam ediyomuş, artık alışmış "durursa yaşayamam" falan diyodu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 eyvallah bacim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 PrudenT said: ben bi kitap okumuştum zamanında, adamın teki 52 yıl boyunca mı ne hıçkırmış hala devam ediyomuş, artık alışmış "durursa yaşayamam" falan diyodu sdfsd ehuhea bunu bende duydum ^^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 kardeşim hıçkırıyodu küçükken. susmadı bi türlü annemde yok. ağlıyo falan bide annem nerde annem nerde diye bende çok büyük diildim yani annem öldü dedim. hıçkırık geçti 2 saat ağladı göt. şaka falan diyorum yok. sevmiyorum çocuk. çocukken bile sevmiyodum hala sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 cavanagh said: abi ben de geçenlerde 2 gün boyunca hıçkırdım çok sinirimi bozmuştu, hıçkırarak uyuyakaldım sabah uyanınca kaldığım yerden devam falan ediyordum vucudunda asit-baz dengesizliğinden dolayı olabiliyo hıçkırma öle bişiler duymuştum tabi doğru mu yanlış mı emin değilim bir de fazla sigara ve alkol nedeniyle diyafram sürekli olarak hıçkırmana sebeb oluyor ki bunun sonu hem kötü hem de düşünme bile geçici birşeydir seninkisi, öle klasik yöntemler işe yaramıyor ama, kendiliğinden geçiyor ahahaha öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 hala hıçkırıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar