Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=wSLrhubWefM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ahahah of bende bu alet vardı bi de ya. ne boktandı, neyse ki river raid vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 zamanında kaç kol kırmıştık, kır kır yenisini al, hey gidi günler heyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 hehe bende de vardi bu... dur ya, bende hala var galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 kara kutu diyoduk, yanında gelen joystickler dandik ötesiydi kırdık haliyle, sonra dan 2 çift daha aldık. hala bi yerlerde duruyo evde ama nerde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 kurbağalı oyun vardı böyle sinekleri yakalıyoduk çok orjinaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bunda bi tarza oyunu vardı sarmaşıktan sarmaşığa atlanıyordu, ulan kolları kırardık paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 kovboylar süperdi. uçak oyunuda tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 açıldı bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 :D ne oynardık küçükken be. ps geldi mertlik bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 babamlar bana alip kendileri sabahlara kadar oynamislardi. hey gidi gunler hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 asdasdasdasd bende 3 tane vardı bunlardan ama hiç kasetinden yoktu, hafızasında ne varsa onu oynardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bende ps3 vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Pitfall http://www.cerkit.com/cerkitBlog/content/binary/Pitfall.jpg bizdeki çakma atarilerde tomboy diye geçerdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 mehehe kuzenimde vardı oynardık gittiğimizde. bizim eve büyük ekranlı ilk gelen alet komodordu (küçük aterileri falan saymamak için böyle dedim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Odeon said: babamlar bana alip kendileri sabahlara kadar oynamislardi. hey gidi gunler hey babam kendine alir, sabah aksam amcamla, dayimla ve enistemle oynarlardi. bana oynatmazdi. en azindan durusttu cunku ben kendime aldim derdi... bende kirdim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 teknoloji devi yahuu ooff öldüm gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 dedelerden seneler boyu "çocuk ders çalışsın diye aldık" muhabbeti duyardım ben. hayatım boyunca ne C64den ne de bir atariden ders çalışabilen bir çocuk görmedim. buna ben de dahil. ne biçim iştir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 ah be almamışlardı bana bunu..sonra çıkan atarilerden vardı bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 CONTRA FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 river raid vardı be pehh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 oha ağlıcam lan çocuklum geldi aklıma 90 lar=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Hırsız polis oyunu vardı bunda ismi neydi hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 oy oy hala duruyo alet kollar kırıkmıs yanlıs calıstıramadım bi türlü :( yeniside bununmaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Slat said: Hırsız polis oyunu vardı bunda ismi neydi hatırlayan var mı? 3 4 kat yer olan ve en üstte helikopter olan şey mi yoksa ? her taraf yeşil bir tane polis var 3 kat var elinde düdük gibi bişey var o mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar