Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 şu asus'un pcb'si zırhla kaplı kartı da fena değilmiş galiba öyle duydum ama çok pahalı o da, biraz düşerse alıp onu deneyeceğim ben.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 asus sonarda eax 5.0 yok, pcb kapli oldugu icin SNR degeri du$uk biraz daha.. da kim duyuyo ki elektronik etkile$im seslerini?
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 eax yeni nesil windowslarla birlikte giderek gg olacak abi zaten, gelecek artık OpenAL'da ama eski ve şu anki oyunlar için tabii önemli bir artı. ses kartları tartışma konusuna döndü burası da haeh
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Benim ki soundstrorm falan bile değil, analog sesirealtek codecle veriyor, intelin güney köprüsündeki ses hedesini de hiç çözmeden optik hedeye bağlamışlar heralde. Xfi'la kıyaslamadım. Sadece o kartlarda dijital çıkış olmaması garip geldiğinden "anakartta bile var" dedim :)
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 sen kıyasladın demedim ki zaten genel olarak nasıl bir şey olduğunu söylemek istedim soundstorm'un ama soundstorm değilmiş seninki =)
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 @Esh zaten daha verimli ses alabilmek için amfi'ye bağlıcam bilgisayarı (yanlış anlaşılmasın ses sisteminin / plasma tv'nin amfisi) çözücü var yani, kart lazım =) optical yoksa uygun coaxial çıkışlı bir ses kartı söyleyin... =)
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 realtek download sayfası realtek de nihayet alchemy gibi birşey çıkarmış, ismi 3d soundback. bu sayfadan indirip kurabilirsiniz, henüz denemedim ama eax 1 & 2, directsound 3d filan destekliyormuş sanırım vista altında. üstelik ücretsiz. :)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bu arada realtekin son ses kartları gayet güzel ya.
Öne çıkan mesajlar